For nogle måneder siden lancerede vi med stor succes vores nye website-sektion ”Gratis viden”. På baggrund af input fra vores følgere har vi nu gjort det endnu lettere for dig at blive klogere på strategi.

I ”Gratis viden” deler vi en lang række lettilgængelige videoer, der på kort og præcis vis forklarer centrale strategiske begreber og koncepter, som du nemt kan anvende i din virksomhed.

Ved hver af de mange videoer har vi nu indsat henvisninger til hvor i ”Strategi i vindervirksomheder”, du kan læse mere om videoens emne samt hvilken side i bogen der er en konkret case om dette emne.

Det samme gælder for FAQ, altså alle de spørgsmål og svar der findes under de mest stillede spørgsmål. Også her er der nu henvisninger til hvor i ”Strategi i vindervirksomheder”, du kan læse mere.

Fx finder du på side 444 – 452 ekstra viden om hvordan virksomheden bør omfavne digitaliseringen – ligeledes henvises til konkret case i bogen på side 476-492.

Gør ligesom mange andre: Tag Strategi i Vindervirksomheder med på ferie og bliv klogere på strategi mens du slapper af ved poolen

Foruden de mange videoer finder du i ”Gratis viden” et væld af andre strategiske vitaminpiller, der hjælper, motiverer og inspirerer dig i dit strategiarbejde.

Blandt andet finder du VindervirksomhedsTjek®, som på baggrund af dit svar på 13 karakteristika fra bogen ”Strategi i vindervirksomheder” giver svar på om jeres virksomhed er en vindervirksomhed.

Som bonus får du også input til det videre strategiarbejde. Derudover deler vi også blogindlæg om aktuelle strategiske emner såsom hvordan du opnår fantastisk ros fra dine kunder og den strategiske vigtighed af at ansætte personale med IT-kompetencer.

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående? Eller har du brug for nyt input til dit strategiarbejde ? Så kontakt os her for en uforpligtende snak, eller følg os på Facebook eller LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.