Gør et kup – Kampagnetilbud til mindre virksomheder der vil frem

Hjem/Nyheder/Gør et kup – Kampagnetilbud til mindre virksomheder der vil frem

Gør et kup – Kampagnetilbud til mindre virksomheder der vil frem

2018 er startet med et brag og dette fejres med et kampagnetilbud på 5 strategiprocesser målrettet mindre virksomheder.

Helt konkret betyder det, at du som mindre virksomhed har muligheden for at blive ført sikkert gennem en struktureret 3-dags strategiproces. I fællesskab skaber vi indblik i virksomhedens nuværende situation, får identificeret forandringsbehov og fastsat fremtidige mål med ambitioner. Derudover får virksomheden udarbejdet konkrete handleplaner for at sikre eksekvering af strategien og endelig får virksomheden dokumentation i form af en overordnet strategiplan. Endvidere vil der være en del forberedelse herunder ”lektier” som virksomheden skal forberede inden dagene afvikles. Læs mere om “Vinderstrategi til den mindre virksomhed”.

Kampagneprisen for hele pakken er 105.900,00 kr. + moms, transport, overnatning.

Kampagnen udløber 31. marts 2018 og det er først til mølle princippet.

Som mindre virksomhed har du ikke før arbejdet struktureret og målrettet med strategi, ledergruppen udgør mellem 1-3 personer og jeres omsætning ligger mellem 5-20 mio kroner.

Årsagen til dette særlige kampagnetilbud er at vores dygtige kollega Isabel Krogtoft har bestået Vinderstrategi A/S’ skrappe og detaljerede interne strategiuddannelse, som gør at Isabel nu er godkendt Vinderstrategi®-rådgiver. Isabel har gennem de seneste år hjulpet og rådgivet en lang række virksomheder med deres strategiarbejde i brancher lige fra produktion til detail til rådgiverbranchen. Isabel har forståelse for markedets udvikling herunder digitalisering samt globalisering og har erfaring med international markedsudvikling. Endelig er Isabel en grundig analytiker, der effektivt og metodisk indsamler og bearbejder både kvalitativ samt kvantitativ data og formår at nedbryde det til relevante og brugbare pointer til udarbejdelsen af en Vinderstrategi®. Læs mere om Isabel.

Så ønsker du som mindre virksomhed at benytte dig af dette kampagnetilbud så kontakt kommerciel direktør, Sanne Markwall på telefon 21 73 51 52 eller mail sanne@vinderstrategi.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Af | 2018-01-09T10:33:58+00:00 9. januar 2018|Kategorier: Nyheder|Tags: , , , |

Gør som 1.353 andre…

Vær blandt de første der modtager inspiration, tips og gode råd, som sikrer dig som morgendagens vinder med styrket top og/eller bundlinje.

Du modtager nu løbende inspiration, tips og gode råd direkte i din mailboks, som du straks kan drage nytte af i virksomhedens strategiarbejde.

 

På gensyn.

 

Venlige hilsner fra

Vinderstrategi A/S

Tak for din tilmelding som vi er meget glade for!