Andreas Maj
Andreas MajStrategisk forretningsudvikler
Telefon: +45 6014 3851

Andreas Maj er…

  • Strategisk forretningsudvikler og følger i den sammenhæng Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer bl.a. praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundens værdiudbytte og samlede oplevelse.
  • Analytisk velfunderet og kan identificere konkrete problemer i en organisation, komme med forslag til løsninger på problemer og udvikle målrettede erhvervsøkonomiske strategier med henblik på maksimal værdiskabelse for kunden.
  • I stand til at vurdere og analysere en beslutnings konsekvenser for virksomheden, ansatte og interessenter samt varetage komplekse processer i små, mellemstore og globale virksomheder.
  • Kandidat i International Business Economics (cand.merc.IBE) med speciale i sammenspillet mellem forretningsmodeller og internationaliseringsstrategier for high-technology virksomheder.
  • Bachelor i Erhvervsøkonomi (HA Almen) fra Aalborg Universitet, hvor Andreas har udviklet en bred forretningsforståelse og viden inden for finansiering, virksomhedsstrategi og organisatoriske forhold.

Analytisk, struktureret og målrettet

Andreas er en passioneret og velfunderet analytiker, som arbejder målrettet for at kunden i samspil med Vinderstrategi A/S får indfriet deres strategiske ambitioner og potentiale.