Amalie Fernande Kanstrup
Amalie Fernande KanstrupStrategisk Forretningsudvikler

Mail: amalie@vinderstrategi.dk
Telefon: +45 ‭28 26 80 75 
Føj til adressebog (vCard)

Læs Amalie Fernande Kanstrups CV

Amalie Fernande Kanstrup er…

  • Strategisk forretningsudvikler og er i den sammenhæng i gang med Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse. Derudover tager Amalie sig af Vinderstrategi A/S’ markedsføring med udgangspunkt i samme høje normer.
  • En kommunikatør med erfaring inden for både skriftlig og visuel kommunikation, som tænker ud af boksen og udfordrer rutinerne. Hun finder frem til den gode historie og formår at videreformidle den på en skarp og letforståelig måde.
  • Er god til at gribe de bolde, der bliver kastet, og har samtidig en struktureret tilgang til arbejdet, et skarpt overblik og elsker at dykke ned i data.
  • Er med sine studier stærk i markeds- og kundeanalyser, forretningsudvikling og ekstern såvel som intern kommunikation. Hun har dermed bredt kendskab inden for trends og adfærd, markeder som helhed og virksomhedsspecifikke problemstillinger.
  • Kandidat i Global Marketing & Consumer Culture (cand.merc.) ved Syddansk Universitet med speciale i krydsfeltet mellem bæredygtig forbrugeradfærd på tværs af generationer og forretningsmæssige strategier.
  • Uddannet markedsføringsøkonom hvorfra Amalie har et godt fundament for viden om markedsføring, heraf særligt digital markedsføring. Amalie har desuden en bachelor i erhvervsøkonomi hvor hun har opnået en bred forretningsforståelse.

Skarp analytiker der udfordrer rutinerne med en nytænkende tilgang

Amalies nysgerrighed betyder, at hun altid udforsker nye muligheder og veje i sit arbejde. Dette afspejler sig blandt andet i hendes arbejde med markedsføring, hvor hun altid har fingeren på pulsen. Hun har desuden en skarp analytisk tilgang til arbejdet med strategi med fokus på værdiskabelse for kunderne.