Amalie Kirk Valentin
Amalie Kirk ValentinStrategisk forretningsudvikler

Mail: amalie@vinderstrategi.dk
Telefon: +45 60 14 93 26
Føj til adressebog (vCard)

Læs Amalie Kirk Valentins CV

Amalie Kirk Valentin er…

  • Strategisk forretningsudvikler og er i den forbindelse i gang med Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse.
  • Passioneret omkring strategiprocessen og det at sammensætte og skræddersy strategiarbejdet så dette passer til virksomhedens nuværende strategiske situation og udfordring.
  • Agil i forhold til kundens situation og løser målrettet opgaven inden for virksomhedens rammer.
  • Kandidat i Strategi, Organisation og Ledelse (Cand.merc.SOL) ved Copenhagen Business School med speciale i organisatoriske barrierer imod bæredygtige innovationsprocesser.
  • Bachelor i Erhvervsøkonomi og Projektledelse (HA Pro) ved Copenhagen Business School, hvortil Amalie har udviklet fundamentale kompetencer i at udvikle, gennemføre og evaluere projekter af forskellig karakter under hensyntagen til den organisatoriske, forretnings- og samfundsmæssige kontekst.

Målrettede og skræddersyede strategiprocesser

Amalie er med sin akademiske baggrund og erhvervsmæssige erfaring udstyret med værktøjer til at opnå en effektiv, agil og unik strategiproces der sikrer, at kunden træffer de rigtige beslutninger og opnår de ønskede resultater.