Helene Sonne
Helene SonneStrategisk forretningsudvikler

Helene Sonne er…

  •  Strategisk forretningsudvikler og følger i den sammenhæng Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse.
  • Opdateret med dybdegående indsigt i virksomhedsadministration, hvordan virksomheder udvikler sig og forbliver konkurrencedygtige samt hvordan man skaber værdi for kunden.
  • I stand til at kombinere den nyeste teoretiske viden fra studiet med det praktiske strategiarbejde. Hertil er hun god til at anvende sin viden til værdi for den specifikke virksomhed.
  • Skarp til at analysere og gå i dybden med den enkelte virksomhed, dertil danne sig et holistisk overblik over virksomhedens strategiske udfordringer og muligheder.
  • Studerende på bacheloren Business Administration & Service Management – Innovation på Copenhagen Business School, hvortil Helene har tilegnet sig en holistisk forretningsforståelse samt et fokus på innovation og konkurrenceevne.

Nytænkende analytiker med et stort drive

Helenes energi, drive og nysgerrighed gør, at hun altid tager en udfordring med et smil på læben. Hun er målrettet, og præcis i sit arbejde, og derfor bliver en opgave altid fulgt til dørs.