Kim Nguyen

Alle processer tages i betragtning…

Kim Nguyen2018-10-26T08:38:50+00:00
Kim Nguyen
Kim NguyenStrategisk forretningsudvikler

Mail: kim@vinderstrategi.dk
Telefon: +45 6016 9514
Føj til adressebog (vCard)

Læs Kim Nguyens CV

Kim Nguyen er…

  • Strategisk forretningsudvikler og er i den forbindelse i gang med Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse.
  • En solid analytiker som forstår, at arbejde med organisationer, deres strategier og udviklingen af disse, for at skabe rammer der giver mulighed for optimering.
  • God til at identificere og forstå strategiske problemstillinger i en organisation, og heraf komme med anbefalinger eller løsningsforslag der sikre fremgang og udvikling af organisationen.
  • Relationsskabende og en teamplayer, som sammen med kunderne træffer resultatorienterede beslutninger, der tager udgangspunkt i organisationens DNA.
  • Kandidatuddannet i Organisation og Strategi (Cand.merc. SO) og i stand til at forstå og analysere organisatoriske og strategiske udfordringer fra forskellige perspektiver samt kendskab til hvordan perspektiverne kan praktiseres og integreres ind i organisationens hverdag.
  • Bachelor i Almen erhvervsøkonomi (HA) med en stærk forretningsforståelse inden for centrale områder som planlægning, beslutning, samarbejde og ledelse.

Alle processer tages i betragtning…

Kim er en procesorienteret forretningsudvikler, som har nøje øje for detaljerne og samspillet mellem samtlige systemer i en organisation. For at opnå en vinderstrategi® er strategiske beslutninger, der træffes, derfor altid med udgangspunkt i organisationen som helhed.