Line Leegaard Pedersen
Line Leegaard PedersenStrategisk rådgiver

Mail: line@vinderstrategi.dk
Telefon: ‭+45 60 14 38 51
Føj til adressebog (vCard)

Line Leegaard Pedersen er…

  •  Strategisk rådgiver og har i den sammenhæng fulgt og gennemført Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse.
  • Opdateret med den nyeste viden inden for udviklingen af bæredygtige forretningsmodeller og hvordan virksomheder tager CSR fra rapporteringskrav til en konkurrencefordel.
  • Dygtig til at bygge bro mellem teoretisk viden og praktisk indsigt, og stræber aktivt efter en stærk rød tråd gennem alle aktiviteter – altid med øje på kundernes forretning og behov.
  • Skarp analytiker og struktureret i sin tilgang, så kunderne altid får det bedste grundlag for både udvikling og implementering af strategier og konkrete handlingsplaner.
  • Kandidat i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation, Cand.merc.(kom.), ved Copenhagen Business School med speciale i krydsfeltet mellem forretningsmæssige strategier og samfundsmæssige perspektiver.
  • Bachelor i Interkulturel Markedskommunikation med særligt fokus på opnåelse af forretningsmæssige mål i både lokal og global kontekst.

Finger på pulsen og sans for detaljen

Line er en skarp og struktureret analytiker, der hjælper kunderne med at træffe velbegrundede strategiske beslutninger. Hun er målrettet, relationsskabende og ambitiøs – både på egne og ikke mindst på kundernes vegne.