Mads Harboe Truelsen
Mads Harboe TruelsenStrategisk forretningsudvikler

Mail: mads@vinderstrategi.dk
Telefon: +45 26 84 38 02
Føj til adressebog (vCard)

Læs Mads Harboe Truelsens CV

Mads Harboe Truelsen er…

  • Strategisk forretningsudvikler og følger i den sammenhæng Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse
  • En skarp og dybdegående analytiker som altid er på forkant med forandringer, hvilket sikrer at alle opgaver er velovervejet og præcise, og dermed giver kunderne det bedste beslutningsgrundlag i deres strategiske overvejelser.
  • Er meget passioneret omkring strategi og hvordan virksomheder kan videreudvikle sig ved brug af mere samarbejde med kunder og andre stakeholders.
  • Kandidat i ”Management of Innovation and Business Development” (Cand.Merc) med speciale i hvordan virksomheder kan forblive relevante ved kontinuerligt at fokusere på interne og eksterne innovationsprocesser.
  • Bachelor i ”HA Almen” og har udviklet viden indenfor en bred vifte af faggrupper, såsom økonomi, marketing og salg, hvilket udgør nogle af de mest essentielle områder inden for håndtering og udvikling af en forretning.

Skarp analytiker med passion for strategi og forretningsudvikling

Mads er en ambitiøs og velovervejet analytiker med et åbent og innovativt mindset der søger efter løsninger der i samarbejde med kunden giver et mere komplet beslutningsgrundlag.