Maiken VindmarStrategisk forretningsudvikler
Telefon: +45 6014 3871
Føj til adressebog (vCard)
Læs Maiken Vindmars CV

Maiken Vindmar er…

  • Strategisk forretningsudvikler og følger i den sammenhæng Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse.
  • Passioneret for at bygge bro mellem teoretisk viden og praktisk indsigt, således at strategien kommer til at virke og derved skabe værdi for kunden.
  • Skarp til at navigere i organisationer med alle kompleksiteter, usikkerheder samt den kontante foranderlighed de er omringet af, og derved skabe et helhedsbillede af kundens strategiske udfordringer og muligheder, som er medvirkende til, at kunden kan træffe velbegrundede strategiske beslutninger.
  • Kandidat i strategi, organisation & ledelse (cand.merc.sol) fra Copenhagen Business School med speciale i ledelse af strategiske alliancer, herunder strategiske alliancer med fokus på forretningsmodelinnovation.
  • Bachelor i erhvervsøkonomi og projektledelse, hvortil Maiken har tilegnet sig en holistisk forretningsforståelse samt et dybt indblik i projekt- og porteføljeledelse.

Nytænkende tilgang til strategiarbejdet

Maiken er en passioneret, skarp og struktureret analytiker, som formår at skabe et holistisk strategisk overblik, og derved hjælpe kunden med at træffe strategiske beslutninger således at de kan blive en vindervirksomhed.