Maja Frøhlke Sørensen
Maja Frøhlke SørensenStrategisk Forretningsudvikler

Mail: maja@vinderstrategi.dk
Telefon: +45 ‭60 16 95 14‬
Føj til adressebog (vCard)

Læs Maja Frøhlke Sørensen CV

Maja Frøhlke Sørensen er…

  • Strategisk forretningsudvikler og er i den sammenhæng i gang med Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse.
  • En skarp analytiker med erfaring inden for udarbejdelse af strategiske projekter og holdbare forretningsplaner.
  • Dygtig til at kombinere teori og praksis, hvor der altid tages højde for kunders enkelte situationer, ønsker og behov, således I sammen kan opnå den optimale strategiproces.
  • Kandidat i Virksomhedsledelse (cand.merc.-virksomhedsledelse) fra Roskilde Universitet med speciale i Bæredygtig Ledelse og hvordan denne ledelsesform kan benyttes som strategisk værktøj til at skabe konkurrencefordele og vækst på bundlinjerne for virksomheder.
  • Bachelor i Virksomhedsstudier og Arbejdslivsstudier fra Roskilde Universitet med særligt fokus på udfordringer og muligheder inden for virksomhedsudvikling.

Holdbare løsninger med fokus på relationer og værdiskabelse

Maja er en analytisk og nysgerrig person, der lægger stor vægt på at sikre værdiskabelse gennem langsigtede strategiske løsninger. Hun er kvalitetsbevidst og handlekraftig, og sætter altid kunden først.