Maria Drengsgaard

Strategiske analyser i en mere kompleks verden

Maria Drengsgaard2018-10-18T16:16:15+01:00
Maria Drengsgaard
Maria DrengsgaardStrategisk rådgiver
Mail: maria@vinderstrategi.dk
Telefon: +45 6014 9326
Føj til adressebog (vCard)
Læs Maria Drengsgaards CV

Maria Drengsgaard er…

  • Strategisk rådgiver og har i den sammenhæng fulgt og bestået Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse
  • Solid analytiker og problemløser der formår at bygge bro mellem teori og praksis ved at have en udfordrende og handlingsorienteret tilgang til strategiarbejde.
  • Skarp formidler som systematisk indsamler og omdanner data til simpel information, der skal sikre et solidt beslutningsgrundlag for udarbejdelsen af en Vinderstrategi®.
  • Engageret holdspiller der altid har kundens behov som første prioritet og gennem samarbejde hjælper kunden med at skabe effektive løsninger til gavn for virksomheden og dens medarbejdere.
  • Kandidat i ”Operations and Innovation Management” (Cand.Scient.Techn.) med speciale i organisatorisk forandring og kompetencer med fokus på forandringsledelse som et effektivt værktøj til realisering af strategiske forandringsinitiativer.

Skarp analytiker der sikrer beslutninger træffes på et solidt strategisk grundlag…

Maria har et stærkt analytisk og løsningsorienteret mindset, der assisterer kunden gennem sin strategirejse og sikrer at beslutninger træffes på et solidt strategisk grundlag.