Pernille Rügge
Pernille RüggeExecutive Assistant og strategisk forretningsudvikler
Telefon: +45 6014 3871
Føj til adressebog (vCard)
Læs Pernille Rügges CV

Pernille Rügge er…

  • Executive Assistant og strategisk forretningsudvikler og har i den sammenhæng fulgt og bestået Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse
  • Dygtig til at se sammenhænge mellem teori og praksis, ved at have en struktureret og analytisk tilgang til opgaven – uanset opgavens karakter.
  • Er en teamplayer, der formår at sætte sig i kunden sted, altid sørger for at kunden er i centrum, og hjælper kunden med at træffe velbegrundede beslutninger.
  • God til at gribe de kreative bolde og gøre ideer til konkrete handlingsplaner som kunden kan arbejde strategisk med.
  • Kandidatuddannet i Virksomhedsledelse (Cand.soc i Virksomhedsledelse) med speciale i tillidsbaseret ledelse og det at kunne anvende tillid som et brugbart og effektiviserende ledelsesredskab i organisationen.
  • Bachelor i Virksomhedsstudier og Kommunikation, hvortil Pernille har en skabt en solid forretningsforståelse. En god forretning handler om mere end blot grønne tal på bundlinjen, og Pernille forstår vigtigheden af samspillet mellem virksomhedens økonomiske og menneskelige ressourcer.

Sikrer et driftssikkert maskinrum…

Pernille er en grundig og skarp analytiker, der er med til at sørge for at kunderne altid tager velbegrundede og fornuftige strategiske beslutninger.