Signe Beck Jensen
Signe Beck JensenStrategisk forretningsudvikler

Signe Beck Jensen er …

  • Strategisk forretningsudvikler og følger i den sammenhæng Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan. Dette indebærer blandt andet praktisk erfaring samt at følge Vinderstrategi A/S’ høje normer for etik og kvalitet, kundernes værdiudbytte og samlede oplevelse.
  • Passioneret indenfor strategi og bæredygtighedsstrategi, og hvordan de i samspil kan skabe værdi for kunden i praksis.
  • Analytisk skarp og har et strategisk øje som hun benytter til at se sammenhænge i det indhentet data til at skabe gode strategiske løsninger tilpasset de enkelte kunder.
  • Kandidat i International Marketing and Management (Cand.merc.IMM) med en minor i Sustainable Business fra Copenhagen Business School med speciale i, hvordan en bæredygtighedsstrategi kan implementeres på tværs af en organisation samt i virksomhedsstrategien.
  • Bachelor i erhvervsøkonomi (HA Almen) fra Copenhagen Business School, hvor Signe har udviklet en bred forretningsforståelse med en specialisering indenfor virksomhedsstrategi og ledelse.

Struktureret, ansvarsfuld og imødekommende

Signe er en struktureret og skarp analytiker, der er med til at sørge for, at kunderne altid når i mål med deres strategiske ambitioner.