VINDERSTRATEGI® til den mindre virksomhed

Hjem/Strategiydelser/VINDERSTRATEGI® til den mindre virksomhed
VINDERSTRATEGI® til den mindre virksomhed 2018-01-18T12:50:31+00:00

VINDERSTRATEGI® – det unikke koncept

NUTID
FREMTID
ACTION

VINDERSTRATEGI® til den mindre virksomhed er en strategipakke målrettet den mindre virksomhed. Den er skræddersyet og tager hensyn til virksomhedens driftssituation.

Pakken indeholder:

  • En række lektier som virksomheden skal forberede herunder koordinering, gennemgang og review
  • Forberedelse af workshopdage
  • 3 super effektive workshopdage
  • Overblik over virksomhedens nuværende situation
  • Identificeret forandringsbehov
  • Klarlæggelse af den fremtidige position/retning herunder vision og mission
  • Konkrete handlingsplaner for at sikre eksekvering af strategien
  • en overordnet strategiplan, som sætter målene for virksomheden og sørger for, at virksomheden forbliver eller kommer på den rette vej til at blive en vindervirksomhed®.
  • Plan for implementering/eksekvering
  • Bogen “Strategi i vindervirksomheder”

Hvem er målgruppen ?

Virksomheden søger inspiration og en dybere indsigt i, hvordan en Vinderstrategi® udarbejdes. ”En Vinderstrategi® er en ambitiøs og skarp strategi, der beskriver, hvor virksomheden er om nogle år, samt de væsentlige tiltag, kernekompetence(r) og fravalg der er nødvendige for at nå dertil”. Måske står virksomheden overfor konkrete  udfordringer, ønsker at blive udfordret på udvalgte strategiske paradigmer, få et andet strategisk perspektiv  eller ønsker at udforske nye vækstmuligheder. Eller måske har virksomheden brug for indblik i specifikke strategiværktøjer og en veldefineret proces for, hvordan en Vinderstrategi® udarbejdes i en virksomhed.

Hvorfor en Vinderstrategi® ?

Erfaringer viser, at den lærte teori omkring strategi alt for sjældent anvendes i praksis. Med denne strategipakke oplever virksomheden helt konkret, at teorien omsættes til praksis. Med udgangspunkt i bogen ”Strategi i vindervirksomheder”, som Mikael Vest fra Vinderstrategi A/S er forfatter af, og gennem Vinderstrategi A/S’ praktiske erfaringer med strategiarbejde, oplever virksomheden en ”hands-on” tilgang til de vigtige faser og værktøjer i strategiarbejdet. Med denne strategipakke skaber virksomheden sin helt egen Vinderstrategi® og får derved skabt fundamentet for vækst og endnu bedre bundlinje.

Hvad siger andre?

Læs referencer indenfor strategiarbejde

Faktaark
Kontakt os

Gør som 1.353 andre…

Vær blandt de første der modtager inspiration, tips og gode råd, som sikrer dig som morgendagens vinder med styrket top og/eller bundlinje.

Du modtager nu løbende inspiration, tips og gode råd direkte i din mailboks, som du straks kan drage nytte af i virksomhedens strategiarbejde.

 

På gensyn.

 

Venlige hilsner fra

Vinderstrategi A/S

Tak for din tilmelding som vi er meget glade for!