Søren Madsen ”60% vækst indenfor en
5-årige strategi periode.
Det bedste resultat i 100 år…”
— CEO, Søren Dyøe Madsen,
Stenhøj Holding A/S
Flemming Sonne ”...det bedste strategiforløb
som har været
faciltieret i Amgros I/S"
— Adm. direktør, Flemming Sonne
Amgros I/S
Mikael Kristensen ”… Vinderstrategi A/S fuldender
opgaveomfanget med
eksekverings-delen… ”
— Ejer og General Manager, Mikael Kristensen,
Euro Poultry A/S ”
Søren Tscherning ”… Jeg har ikke prøvet noget bedre
strategiarbejde før...”
— Ejer og adm. direktør, Søren Tscherning,
G. Tscherning A/S
Jens Jørgen Madsen ”… den bedste strategi proces
vi nogensinde har været igennem…”
— Ejer og bestyrelsesformand, Jens Jørgen Madsen,
Hedensted Gruppen A/S
Ulrich Mosegaard "Vinderstrategi A/S var utrolig
velforberedte og engageret i
processen...”
— Adm. direktør, Ulrich Mosegaard,
Borch Textile Group A/S
Jacob Funk ”I am certain a return on
investment will come. Many companies
can benefit from what Vinderstrategi A/S
is able to create.”
—CEO and owner, Jacob Funk
DST-CHEMICALS A/S
Steen Møller "Jeg oplevede at processen var langt over middel
sammenlignet med tidligere oplevelser med
konsulenters arbejde og indlevelse”
— CEO, Steen Møller,
Malik Supply A/S

CEO, Gert Rieder fra NRGi Infrastruktur om at samarbejde med Vinderstrategi A/S

Adm. partner, Rune Hyllested fra STORM Advokatfirma I/S om at samarbejde med Vinderstrategi A/S

Ejerleder og direktør, Morten Gram fra V.Å Gram A/S fortæller om at samarbejde med Vinderstrategi A/S.

Adm. Direktør – Søren Olesen – Stenhøj DK A/S

”På koncernniveau samarbejder vi med Vinderstrategi A/S, som også har været med i tidligere strategiarbejde for Stenhøj DK A/S. Vi havde et super professionelt og effektivt forløb, hvor det var tydeligt, at Vinderstrategi A/S 112% ved, hvad de har med at gøre. Graden af forberedelse var eksemplarisk, og der var rigtige gode inputs, nye perspektiver og måder at anskue virksomheden og miljøet på, så vi blev presset lidt ud over de tanker vi gør i dagligdagen.

Den løbende opsamling og at vores data og opgaver “live” blev opdateret, så vi hele tiden var på, og kunne se værdien i det arbejde vi lavede, var helt unikt.”

STENHØJ DK A/S er den danske salg- og servicevirksomhed i STENHØJ GRUPPEN. Stenhøj DK A/S leverer produkter til værksteder, forhandlere, dækværksteder m.fl.

Stenhøj DK A/S tilbyder et bredt produktprogram og service af værkstedsudstyr af velkendte mærker, herunder AUTOPSTENHOJ.

Virksomhedens mål er, at være de danske værksteders foretrukne partner, når det drejer sig om køb af og service på værkstedsudstyr.

Læs mere om Stenhøj DK A/S på deres hjemmeside.

Henrik Jacobsen – CEO – Odico A/S

”Vi har følt os i gode hænder, og jeg er meget imponeret over Vinderstrategi A/S’ metode og processer, samt hvordan der er liveopdateringer undervejs i workshops. Jeg vil også gerne slå et slag for den positive energi fra hele team Vinderstrategi A/S og den gode facilitering af workshops. Jeg havde fuld tillid til at Vinderstrategi A/S forstod vores forretning, og er imponeret over den måde samarbejdet var resultatorienteret og dynamisk. Delleverancerne fra Vinderstrategi A/S var skriftligt supergode og måden at indsamle og præsentere data på var også stærkt.

Outputtet af samarbejdet med Vinderstrategi A/S overgår mine forventninger, og Vinderstrategi A/S’ bidrag har været væsentlig for vores forretning. Der er ingen tvivl om at Vinderstrategi A/S har leveret en stor værdi til os som virksomhed, og det er jeg også sikker på, at de kan for andre virksomheder.

Jeg vil bestemt give mine varmeste anbefalinger til Vinderstrategi A/S.”

Odico er førende i verden inden for robotteknologi til byggeindustrien. Med standardrobotter, egenudviklet hardware og vores banebrydende software har vi skabt en sund kerneforretning i Digital Fabrikation og skalerbare mobile robotløsninger under konceptet Factory on the Fly® til en underautomatiseret og klimaudfordret byggeindustri i forandring.

Odico accelererer byggeindustriens omstilling mod CO2 reduktion, forbedret arbejdsmiljø og effektivisering sammen med industriens ledende aktører. Vi tilbyder en unik samarbejdsmodel og teknologiplatform, som forbinder design, fremstillingsknowhow, software og procesteknologi.
Læs mere om Odico A/S på deres hjemmeside.

CEO, Jørgen Stensgaard, Waoo A/S

”Vi skulle i gang med det, vi vurderede til at være en stor omvæltning i forhold til den kommende strategi, og valgte Vinderstrategi A/S grundet deres gode koncept, anbefalinger og store erfaring inden for kompliceret ejerskabsstruktur.

Lige fra starten følte vi en stor professionalitet fra Vinderstrategi A/S, en nærhed og en forståelse for vores situation. Vinderstrategi A/S har på kort tid vist, at de forstår vores forretning, omend den er lidt kompleks. Samtidig har vi fået et uformelt samarbejde, hvor vi kan sige tingene lige ud, have fokus på opgaven, men samtidig have det sjovt for lige at bryde alvoren en kort stund.

Der blev sat en, for os hidtil ukendt, struktur på strategiarbejdet, der har klædt os på til den kommende implementering af strategien således, at det også får liv. Det har været en intens, men fantastisk struktureret og effektiv proces, hvor Vinderstrategi A/S’ store erfaring, viden og indsigt er kommet i spil. På møderne er vi blevet udfordret og har hele tiden kunne se formålet med processen. Vi har følt os trygge hele vejen og er sikre på, at Vinderstrategi A/S kan bidrage positivt til at udfordre vores forretning også i fremtiden.

Jeg havde store forventninger til Vinderstrategi A/S og de leverede varen, og faktisk også over forventningerne. Programmet var stærkt og skarpt, så vi altid fik fat i det væsentlige, og til sidst på dagen kom vi i mål med dagens opgaver, selvom der var nogle afstikkere i løbet af dagen. Det var super godt styret og faciliteret.
Hvis vi ser på de muligheder strategien åbner for os og de interne ændringer, der er lagt op til, vil de penge vi har brugt på at få faciliteret strategiarbejdet hurtig være tjent hjem!”

Waoo er fiberbredbåndsselskabet til dig, der ønsker de bedste digitale oplevelser. Og du kan godt glæde dig! Vi har masser af erfaring, for bag Waoo står nemlig nogle af landets største, lokale energiselskaber. Vi har slået os sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning hjem til dig. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – til yderst konkurrencedygtige priser.

Waoo benytter den nyeste fibernetteknologi, der giver dig det hurtigste fiberbredbånd, TV og telefoni. Med Waoo behøver du aldrig mere spekulere på, om det går stærkt nok – for det gør det! Vi er en virksomhed fyldt med entusiastiske mennesker, der alle brænder for at integrere det lynhurtige fibernet – og fibernettets uanede muligheder – i alle danske hjem.

Læs mere om Waao A/S på deres hjemmeside

Ejer og adm. direktør – Søren Tscherning – G. Tscherning A/S

”Vi havde behov for en fælles strategi i firmaet. Vi samarbejder med Vinderstrategi A/S på grund af det gode renomme, en solid viden og et fast koncept, der ender med en brugbar løsning.

Vinderstrategi A/S har guidet os sikkert igennem hele forløbet, og givet os en fælles platform via en konkret og handlekraftig strategi. Vi har hele tiden fået af vide, hvad vi skulle forholde os til og hvornår, hvilket er rigtig fint. Det er dejligt at være sammen med et kompetent hold med et ekstraordinært højt energiniveau.

Jeg har ikke prøvet noget bedre strategiarbejde før, og potentialet er meget stort!”

Når det gælder nedrivning, anlægsarbejder, miljøsanering og maskinudlejning er der ikke mange som G. Tscherning A/S, der magter at løse opgaven. G. Tscherning A/S en af de bedste i branchen til at styre projekter og til at sikre kvaliteten, miljøet og arbejdsmiljøet.

Læs mere om G. Tscherning A/S på deres hjemmeside.

CEO – Jan Berthel – Alumeco A/S

”Vinderstrategi A/S har med kirurgisk præcision og skarphed formået at forene strategisk nytænkning med vores DNA. Vi har fået en Alumeco Koncern-Vinderstrategi®, der virker!”

Alumeco er en international handelsvirksomhed grundlagt i 1983 med hovedsæde i Odense, Danmark. Alumeco leverer aluminiumsløsninger til den metalforbrugende industri. Som global leverandør og samarbejdspartner har vi en vidtrækkende, international kontaktflade samt en række datterselskaber i Europa, Nordamerika og Kina.

Læs mere om Alumeco A/S på deres hjemmeside.

Adm. Direktør – Per Lausen – Eldorado A/S

”Jeg har tidligere gennemført en strategiworkshop med Vinderstrategi A/S i en virksomhed, hvor jeg sidder som bestyrelsesformand.

Det er 5. eller 6. gang, jeg deltager i noget lignende med vores egen virksomhed, men denne gang var det dejligt konkret og lige på, samt vi kom frem til nogle rigtige gode og konkrete tiltag – noget som jeg i høj grad har savnet ved de andre workshops.

Vi har gennem nogle intense dage fået belyst flere aspekter af vores virksomhed. Særdeles velstrukturerede arbejdsdage med godt humør, god balance mellem teori og praksis, stor viden, en klar plan samt stor erfaring og forståelse for os som virksomhed, og mig som person.”

Eldorado A/S er en familiejet virksomhed grundlagt i 1963, og er en af Skandinaviens førende service og sourcing virksomheder inden for produkter til kæledyr og hest.

Læs mere om Eldorado A/S på deres hjemmeside.

Mads Søndergaard Thomsen – Bestyrelsesformand – Odense Renovation A/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi vi følte os meget trygge med deres proces. Derudover
havde de også fokus på bæredygtighed som et vigtigt parameter i strategien.
Vinderstrategi A/S er velforberedte, og formår at omsætte teori til praksis, hvilket gør det
levende og nemt at “lege med.”

Generelt har det været et godt og smidigt samarbejde, og Vinderstrategi A/S har været
gode til at involvere alle omkring bordet. Retningen var hele tiden sat, og vi følte en
form for sikkerhed i arbejdet med deres konstante overblik.

Fra min stol har det været en utroligt givende proces, der både har givet os retning, mål
for fremtiden og givet os værktøjerne til at vi kan eksekvere på strategien.
Vi har nydt samarbejdet, og vi glæder os til at fortsætte strategiarbejdet.”

Odense Waste Management Company covers the Municipality of Odense, Denmark. We offer a wide range of solid waste management activities and solutions within a limited urban area and within one organisational set-up.

With roots more than a 100 years back it was in 1994 transformed from a municipal waste management department into a limited company owned by the municipality. It is a not-for-profit company, where all services are paid for by the users.

Læs mere om Odense Renovation A/S her.

Erhvervschef – Tonny Thorup – BusinessAalborg

“Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi vi kender flere virksomheder, som har stor gavn af samarbejdet med Vinderstrategi A/S, og vi ville gerne have nogle, som er stringente, agile i forhold til vores situation, målrettede, professionelle og gode til at sætte retning.

Vinderstrategi A/S er desuden gode til at følge op, holde os på sporet, føre os sikkert igennem processen ved hele tiden at fortælle, hvor i processen vi er, og hvor vi skal hen. Desuden har Vinderstrategi A/S et særligt fokus på implementeringsdelen, hvilket adskiller sig en del fra andre strategikoncepter.

Vinderstrategi A/S’ koncept er meget gennemarbejdet og passer godt til offentlige virksomheder, der ønsker at tage en mere business-rettet tilgang til strategiarbejdet.

Vi har en fortrolighed med hinanden, så vi er trygge ved at langvarigt samarbejde. Jeg havde en forventning om et professionelt produkt og en skarp proces. Det fik jeg og mere til!”

BusinessAalborg er erhvervslivets indgangsdør til Aalborg Kommune, og er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Deres fornemste opgave er at gøre det nemt at starte og drive virksomhed. De tilbyder derfor gratis information, rådgivning og kontaktformidling for iværksættere og etablerede virksomheder. BusinessAalborg er en del af Borgmesterens Forvaltning og består af erhvervskonsulenter, projektledere, strategiske konsulenter, ledelse, kommunikation og administration.

Læs mere om BusinessAalborg på deres hjemmeside.

CEO – Ulrik Ernst Rasmussen – Orifarm Generics A/S

Jeg havde (på forhånd) en bekymring ift. begrænset branchekendskab/forståelse, men det viste sig at være ubegrundet! Vores proces var ikke 100% defineret fra start, men via en pragmatisk, konstruktiv og fleksibel tilgang samt god dialog fandt vi den helt rigtige form.

En stærk leverance i en strategisk kontekst, hvor der var en god forståelse for, hvornår det gav mening at udfordre og presse på samt, hvornår der skulle holdes igen. Vinderstrategi A/S sikrer et gnidningsløst samarbejde samt proaktiv styring af processen og deadlines. Afrapporteringen og dokumentation har været meget effektiv.

Resultatet har givet os et mere langsigtet og struktureret strategisk fokus for virksomheden. Vinderstrategi A/S hjalp os med at samle trådene og sætte yderligere retning. Et meget positivt bekendtskab, der bestemt har skabt værdi”

Orifarm-koncernen er en progressiv europæisk aktør i sundhedssektoren. Deres vision er at være “No. 1 in making Health Care a better deal!”

Deres to forretningsområder, parallelimporterede lægemidler og generiske lægemidler, giver store besparelser for samfundet og forbrugerne. Desuden er det vigtigt for Orifarm at tilføre værdi til deres partnerskaber samt at gøre tingene på en smartere måde gennem nytænkning.

Orifarm Generics A/S har aftaler med flere producenter af lægemidler og gennem dette samarbejde markedsfører og sælges en bred vifte af generiske produkter på de nordiske markeder. Dette gælder både for receptpligtige lægemidler og håndkøbslægemidler.

Læs mere om Orifarm Generics A/S på deres hjemmeside

Ejer og adm. direktør – Jens Jørgen Madsen – Hedensted Gruppen A/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi vi ønskede en facilitator der kunne give os højde, input, dybde og struktur, og hvor vi selv var meget aktive i strategi processen. Det er os, der skal implementerer strategien, derfor er det vigtigt, at vi nu kan stå 100 % på mål for strategien, og vi glæder os til at komme i gang.

Der er tale om en meget grundig proces hvor vi alle ’ømme tæer’ kommer frem så vi har diskuteret fakta og ikke noget vi tror. Evnen til at få deltagerne til at holde speed og fokus var helt i top. Evnen til at sætte sig ind i branchen og det individuelle indhold var kanon.

Det har været den bedste strategi proces vi nogensinde har været igennem. Da vi fik tilbuddet fra Vinderstrategi A/S, syntes vi, at Vinderstrategi A/S var alt for dyre, men efter vi har været igennem processen, har Vinderstrategi A/S været alt for billige i forhold til, hvad vi har fået ud af det, og kommer til at flytte vores virksomhed!”

Hedensted-Gruppen A/S (HG) er i dag en af de største leverandører af produkter og tjenesteydelser til pelsavlerbranchen, både nationalt og internationalt.

Hedensted-Gruppen blev stiftet i 1971 og er en familieejet virksomhed, der i dag også omfatter produktionsvirksomhed i Polen samt et omfattende forhandlernetværk.

Vi lever efter de fem værdier:

Fokus på mål, Fremdrift, Engagement, Sammenhold og Troværdighed.

Værdier som er med til at gøre Hedensted Gruppen A/S til kundernes førstevalg af samarbejdspartner.

Læs mere om Hedensted Gruppen A/S på deres hjemmeside.

General Manager –  Mikael Kristensen – Euro Poultry A/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi de med eksekverings-delen fuldender opgaveomfanget, således vi ikke kun står med en strategi, men også værktøjerne til det videre forløb. Hele processen er ikke bare professionel til mindste detalje, men præcisionen ift. hvad vi skal nå, er exceptionel. I dag sidder vi med en fælles referenceramme i ledelsen, som er gennemarbejdet på koncentreret indsats, og som danner grundlag for, hvordan vi skal arbejde strategisk de næste 12 kvartaler – det i sig selv er ret imponerende.

Jeg havde store forventninger til strategiarbejdet, men på trods af, at forventningerne var store, blev de klart overgået. Jeg fik præcis det, jeg havde ønsket mig. Man skal være indstillet på hårdt arbejde. Selve strategiprocessen er utrolig inddragende. Vi fik udfordrende spørgsmål undervejs, der tvinger os til at tænke mere ud af boksen end vi plejer. Det er fedt at opleve, hvordan alle brikker bliver lagt på plads til en meningsfyldt og bæredygtig strategi. Det er især godt, at det hele tiden er os der er “på”, og bliver styret ind i diskussioner, der er nødvendig for os at tage.

Selve modellen som strategien udarbejdes fra, er helt suværen at arbejde med – på alle leder utrolig gennemarbejdet setup – en fantastisk måde at arbejde på!

Samarbejdet med Vinderstrategi A/S er baseret på god kemi, professionalisme, seriøsitet og grundighed. De er altid velforberedte, gode til at sætte sig ind i vores virksomhed og branchen. Effektiviteten i samarbejdet er meget imponerende.

Som leder og ejer af virksomheden, føler jeg mig godt tilpas. Vinderstrategi A/S bidrager på så mange fronter, at bare den del er pengene værd. Det er så givende og jeg er sikker på, at vores ROI bliver relativ kort, så vi har allerede talt om at involvere Vinderstrategi A/S igen. Jeg har ligeledes anbefalet Vinderstrategi A/S til andre – måske jeg kan kaldes for mini ambassadør”

Euro Poultry er den førende innovative samarbejdspartner inden for mange former for fjerkræ – både råt, varmebehandlet og convenience. Som kunde kan du se frem til en engageret partner med mange års erfaring.

Vores kundeindsigt, vores viden om fødevaretrends og vores dedikation til at udvikle helt nye produkter med den rigtige producent, gør Euro Poultry til den perfekte samarbejdspartner. Det gælder, hvad enten vi taler HoReCa, det hurtige køkken eller convenience til forbrugeren.

Vi ser det kort og godt som vores fornemste opgave at inspirere vores kunder, levere topkvalitet – og følge op med den service, der gavner vores kunders forretning.

Vores sortiment spænder bredt fra rå konventionelle udskæringer over til forarbejdede økologiske produkter, tilpasset netop dit behov. En fælles ting kendetegner alle vores produkter: Kontrol og kvalitet i smag, hygiejne, fokus på dyrevelfærd og produktion.

Læs mere om Euro Poultry A/S på deres hjemmeside.

Direktør – Morten Gram – Gram Clean Air A/S

”Vi gik ind i dette med forventning om, at det var godt – men vi har fået mere ud af det, end vi forventede.

Vi havde brug for et “energi/fokus” skub i den rigtige retning. Vores data blev super hurtigt integreret i modellerne, så arbejdet hurtigt kunne skride fremad. Der er tale om særdeles kompetent strategiarbejde, også for personer, som ikke har andet udgangspunkt end at have læst bogen ”Strategi i Vindervirksomheder”. Alt er gået over forventning.

Samarbejdet var og er inspirerende og der er en rigtig god styring, således at der bliver truffet beslutninger og skabt fremdrift – og resultatet er solidt.

Er helt overbevist om, at den udarbejdede strategi er virkelig godt gennemarbejdet, og dette giver ro og tålmodighed i arbejdet med strategien for de næste 3 år. Hvis vi nu gør vores del af arbejdet så godt, som vi forventer, så har investeringen været uvurderlig. Det giver virkelig en følelse af at vi får noget for pengene.”


Læs uddybende case med Gram Clean Air A/S og få input til hvordan udfordringer som at omsætningen svinger som en yo-yo, usikkerhed om interne styrker og optimal anvelse, centralisering og begrænset vækst, 80/20-reglen og stilstand i branchen håndteres så Gram Clean Air A/S opnåede en omsætningsvækst på mere end de fastsatte 15%. 

Læs uddybende case


Gram Clean Air A/S er beliggende i Haderslev. Virksomheden er grundlagt i 1942 og har siden 1976 produceret komponenter til forbedring af arbejdsmiljø. Vort produktprogram omfatter komponenter for indretning af arbejdsmiljø for produktionsfaciliteter, herunder procesudsugning, afskærmning og filtrering.

Kvalitet og hæderlighed har været kendetegnende for Gram Clean Air A/S og vore produkter lige siden virksomhedens spæde start i 1942. Disse kendetegn har dannet grundlaget for vores forhold til både vore medarbejdere og kunder. Som et familieejet firma har pålidelighed, åbenhed og oprigtighed været med til at skabe et solidt fundament for en vedvarende succes, som har betydet en fortsat udvikling og ekspansion igennem flere årtier.

Læs mere om Gram Clean Air A/S på deres hjemmeside

Ejer – Mette Frantsen – SØBY

“For nylig gennemførte vi i SØBY et generationsskifte fra 2. til 3. generation. Dette har medført et behov for en grundig strategiproces.

Vi var særligt glade for den grundighed, processen gennem hele forløbet har været præget af, samt for den sparring og erfaring, Vinderstrategi A/S bød ind med. Vinderstrategi A/S levede til fulde op til det forventede ud fra vores indledende samtaler og introduktion til processen. Styringen af processen og dokumentationen hele vejen igennem var over vores forventninger. Vinderstrategi A/S var altid 100% forberedte. Vi forventer uden tvivl, at investeringen betaler sig både i form af intern klarhed over fremtidige mål og ikke mindst vækst.

Vi er blevet meget bevidste om vores kompetencer, forcerne i vores kundegrundlag og i vores produktsortiment. Grundigheden i strategiprocessen, handleplanerne og transformationskurven, som er kommet ud af processen, er meget håndgribelig og visuel for organisationen. Vi har løbende inddraget medarbejdere i processen, og det har givet forandringsparathed og er nu med til at sikre, at strategien ikke bliver et skuffeprojekt, men allerede er godt i gang med at blive implementeret.

Vi kan stå inde for det arbejde, Vinderstrategi A/S leverer, og vi vil gerne anbefale andre at gennemgå en lignede proces – ikke mindst for at opnå den klarhed og struktur processen giver. Uanset hvor man står i virksomhedens livscyklus, vil en strategiproces med Vinderstrategi A/S give mening.”

SØBY er en familieejet virksomhed, med erfaring inden for agroindustrien.

Virksomheden sælger og producerer løsninger til tørring og beluftning af korn.

Afsætningen af produkter sker via et veletableret forhandlernetværk i både ind– og udland

Læs mere om SØBY på deres hjemmeside.

Administrerende direktør – Bjarne Jeppesen – Sports Group Denmark A/S

“Grundet gode anbefalinger valgte vi Vinderstrategi A/S.

Vi var positivt overrasket over, hvad vi nåede frem til på forholdsvis kort tid.

Vinderstrategi A/S har en god tilgang, er velforberedte, har god forståelse for vores virksomheds unikhed samt omgås os på en god måde.

Alle fra vores side føler, at Vinderstrategi A/S faciliterede et rigtig godt strategiarbejde, hvor vi fik vendt og konkluderet på mange vigtige områder, der nu skal arbejdes videre med.

Fremover giver det kun mening at bruge Vinderstrategi A/S igen!”

Sports Group Denmark A/S designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj til mænd, kvinder og børn.
Fokus er på kvalitet, design og tekniske detaljer, samt at tøjet kan købes til den helt rigtige pris.

Sports Group Denmark blev grundlagt i 2012 i Ikast.

I dag sælges deres tøj under et af deres 25 brands. Sports Group Denmark A/S’ produkter sælges via store sportskæder og individuelle butikker til ca. 2500 kunder.

De er ca. 75 medarbejdere, som arbejder ud fra et af de 6 kontorer i hhv. Danmark, Norge, Finland, Sverige, Tyskland, Island og Kina.

Læs mere om Sports Group Denmark A/S på deres hjemmeside.

Administrerende direktør – Ulrich Mosegaard – Borch Textile Group A/S

”Forventningerne var sat højt inden projekt start på grund af Vinderstrategi A/S’ referencer, projektoplæg og projektomfang, men Vinderstrategi A/S indfriede mine forventninger. På områder som “fremdrift”, “fokus” og “præsentation af komplekse informationer og resultater” oversteg Vinderstrategi A/S mine forventninger.
Det var et meget professionelt forløb hvor det var tydeligt, at der lå erfaring bag, både som erhverv og konsulent. Vinderstrategi A/S var utrolig velforberedte og engageret i processen. Det var overraskende positivt fordi det var særdeles effektivt, og har givet en konkret køreplan.”

Borch Textile Group A/S er det naturlige valg som leverandør af tekstilløsninger til industrielle vaskerier. Vores spidskompetencer findes inden for personale og patientbeklædning samt “fladvarer”. Brugerne er primært personale inden for sundhedssektoren, hotel & restaurantbranchen samt industrien. Vi er meget optaget af relationen med vores kunder og andre partnere. Vi er helt overbeviste om at reel langsigtet værdi ikke kan skabes på andre måder.

Vi har i mange årtier været førende indenfor tekstiler til det danske sygehusvæsen, men igennem vores fokuserede vækststrategi har vi over en længere årrække forstærket vores sortiment og geografiske tilstedeværelse med virksomhederne Jyden Workwear i Aalborg, Almedahls Alingsås AB i Sverige, Sølvberg Tekstil AS i Norge og Borch Textile Poland Sp.zo. Dette har givet os muligheden for at vidensdele og produktudvikle på tværs af landegrænser, samt skabe effektivitet i hele vores værdikæde til glæde for vores kunder.

Læs mere om Borch Textile A/S på deres hjemmeside

President Denmark, USA, India, Wind Power – Erik Holst – PMC Group AB

“I PMC Group AB gennemførte vi i 2011 en strategisk planlægning på koncernniveau. Målet for en af de tre vækststrategier var ”Nordisk Lederskab” inden for hydrauliske systemer og komponenter.

Som chef for selskaberne i Danmark, Indien og USA samt for det globale vindmøllemarked var det en af mine opgaver i den ramme at lægge en plan for udviklingen på det lokale danske marked.

Jeg fandt det med min erfaring naturligt selv at facilitere en proces sammen med divisionschefen ansvarlig for det danske marked. Det viste sig dog meget vanskeligt for mig at afse tiden til det på grund af arbejdet med den internationale udbygning og håndtering af krisen hos en del af vore store globale kunder.

I min egenskab af medlem af netværket ASNET Board mødte jeg Mikael Vest, Vinderstrategi A/S og blev imponeret over den klare og stringente præsentation af en praktisk strategiplanlægning. Efter et kort møde besluttede jeg mig til at introducere Vinderstrategi A/S for divisionschefen og hans salgschef for det danske marked. Det førte til, at vi engagerede Vinderstrategi A/S til at lede en strategiproces for vores udvikling på det danske marked.

[…]

Vi fik gennemført en analyse, som både inde fra og ude fra, gav os ny viden og tvang os til en anden erkendelse af konsekvenserne af eksisterende viden. Vi kom også ud i fremtiden og fik etableret en ny vision og et fremtidigt arbejdsgrundlag for divisionen.

På dette tidspunkt gav Vinderstrategi A/S en meget overbevisende præsentation af situationen for den samlede ledergruppe i virksomheden. Her stod det helt klart, at behovet på kort sigt ikke var langsigtede udviklingsplaner, men derimod at fjerne en række røde trafiklys, som stod i vejen for os. Blandt andet fordi organisationen bag det danske salg har to forskellige kulturer, som ikke var tilstrækkeligt integreret efter en fusion primo 2011.

Det er vi selv gået i gang med og er i øjeblikket i færd med at gennemføre en tre måneders kamp, som skal vindes. Analysen og de erkendelser, som Vinderstrategi A/S har hjulpet os med, er af uvurderlig betydning for vores planlægning og for det sammenhold, vi har etableret om forbedringsarbejdet.

Vi skal senere videre med egentlige markedsstrategier og implementeringen af disse. Her er det min plan igen at inddrage Vinderstrategi A/S ligesom der ligger en relevant opgave med at støtte en af mine andre divisioner i dens strategiske udvikling.

Jeg kan varmt anbefale Vinderstrategi A/S til støtte for en virksomhedsledelses strategiske planlægning og implementering. Det er strategier, der virker.”

PMC er den førende leverandør af hydrauliske løsninger til industrien i Norden. Koncernens know-how omfatter også elektromekanik, smøring og pneumatik. Dette giver PMC unikke kompetencer til at tilbyde kunderne komplette løsninger. Mange af koncernens kunder opererer på et globalt marked og har en tilstedeværelse uden for Norden. Koncernen opererer på et grænseløst grundlag, der nøje følger sine kunders fodspor rundt omkring i verden. PMC er deres globale partner. Ved at blive partner med globale ledere har PMC bygget unikke kompetencer inden for en række anvendelsesområder. Koncernen bestræber sig efter at etablere en global førerposition i disse nicher.

Kilde: PMC A/S hjemmeside

Læs mere om PMC på deres hjemmeside

CCO – Thomas Klausen – Tytex A/S

“Jeg har i løbet af de sidste 2 år haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Vinderstrategi A/S og med Mikael Vest. Mit første bekendtskab var en meget gennemarbejdet proces for Dansk Mode og Tekstil, hvor jeg som bestyrelsesmedlem fik indsigt i den professionalisme som Mikael Vest lagde for dagen. Vi blev bogstavelig talt taget ved hånden og ledt gennem processen med meget dygtig og fast hånd. Mikael formåede at få en brancheforening med meget forskellige medlemmer til at forstå vigtigheden af en fælles strategi og fik den gennemført.

Set i lyset af dette meget positive samarbejde, blev vi i Tytex A/S enige om at benytte Vinderstrategi A/S og Mikael Vest i vores egen strategi udvikling, hvor Mikael var indpisker og tovholder i en stor del af processen. Mikaels vindende væsen sammen med en meget skarp forståelse for virksomhedens problemstillinger og en ”værktøjskasse” med de helt rigtige redskaber, gjorde, at vi fik gennemført processen både hurtigt og meget tilfredsstillende.

Mikael tager gerne diskussionen med ledelsen og kører problematikken meget langt, for at sikre, at alle er indforstået og alle vinkler er belyst. Denne vedholdenhed er efter min mening en stor styrke og er medvirkende til, at strategien også holder på længere sigt.

På baggrund af to meget positive oplevelser kan jeg varmt anbefale Mikael Vest og Vinderstrategi A/S.”

Tytex er den førende virksomhed på verdensplan til at designe, udvikle og producere elastisk strikkede produkter til at holde en medicinsk anordning på plads, på eller mod kroppen. Vi leverer topmoderne tekstilløsninger til brug inden for de fleste områder af international sundhedspleje – hvad enten det er produkter til postkirurgisk behandling eller til at stabiliserer sundhedsmæssige betingelser og dermed forebygge yderligere komplikationer. Kort sagt er vores mål altid at lave produkter, der vil hjælpe med at forbedre patientens livskvalitet.

Læs mere om Tytex A/S på deres hjemmeside

Partner og advokat – Rune Hyllested – STORM advokatfirma I/S

“I forbindelse med vækst i vores virksomhed var vi opmærksomme på, at der var behov for en professionel udført og gennemført strategiproces, hvor virksomhedens strategi blev fastlagt.

Vi valgte at udbyde opgaven og drøftede forskellige samarbejdspartnere. Valget faldt på Vinderstrategi A/S, da det var vores fornemmelse, at vi her ville opnå det kvalificerede modspil og få de kvalificerede udfordringer, der var behov for.

Vi oplevede samarbejdet med Vinderstrategi A/S som yderst konstruktivt, og i den forbindelse skal nævnes den meget systematiske proces, Vinderstrategi A/S benytter i forbindelse med gennemførelse af en strategiproces.

Vinderstrategi A/S har formået at stille skarp på de relevante forhold, der er i netop vores ejerledet vækstvirksomhed.

Efter gennemførelsen af strategiprocessen står vi nu tilbage med en klart defineret vision, mission og værdi, ligesom der er en række forhold, der straks skal iværksættes og implementeres i vores virksomhed. Det er vores forventning, at samarbejdet med Vinderstrategi A/S er en af de væsentlige trædesten for Storm Advokatfirmas udvikling.

Vi kan anbefale Vinderstrategi A/S til andre virksomheder, der er indstillet på at anvende de fornødne ressourcer og have det fornødne åbne sind til at ”rock the boat”.”

Hos STORM Advokatfirma har vi en klar idé om, hvordan vi gerne vil opfattes af vores klienter. Og hvordan vi ikke vil opleves. Man kan nemlig sagtens være højt oppe i skyerne som jurist – og helt nede på jorden som menneske.

Vores primære sagsområder er Familieret, Personskadesager, Landbrugsret, Fast ejendom og Virksomhedsrådgivning. Inden for hver af de fem discipliner har vi erfarne jurister, der er 100 procent på hjemmebane, og som er klar til at gå gennem både ild, vand og alle de nødvendige retsinstanser for at nå det bedst mulige resultat.

Læs mere om STORM advokatfirma I/S på deres hjemmeside

Se og hør også Partner og advokat, Rune Hyllested, STORM advokatfirma I/S fortælle om udbyttet og samarbejdet med Vinderstrategi A/S.

Adm. partner, Rune Hyllested fra STORM Advokatfirma I/S om at samarbejde med Vinderstrategi A/S

STORM Advokatfirma I/S om strategi som omdrejningspunkt med Vinderstrategi A/S

Adm. Direktør – Preben Wegener Friis – Dansk Mode & Textil

“In 2010/2011 Mikael Vest and Vinderstrategi A/S managed a major strategy process for the Board of Dansk Mode & Textil // Dansk Fashion & Textile. A complex task in the fashion and textile industry, where our Board consists of powerful characters with mixed opinions and strong dedication. Mikael Vest provided a rare mix of two equally important ingredients in the strategy process.

The first ingredient was a very structured and theoretically well founded approach, making it clear from the beginning exactly how the strategy and change management process would take place. The second ingredient was a very dynamic and flexible attitude, where Mikael was constantly listening to the needs and wants from the Management and the Board.

We experienced a professional and tailor-made approach, making sure that we ended up with the right vision, mission, strategy and future financial and strategic targets. Mikael constantly kept focus on the process and the target – and he had the power to make us restructure, concentrate, deselect and prioritize our energy. Mikael deserved our best recommendations for both his personal and operational skills. Pick Mikael if you want structure, energy, focus, laughter and necessary pain.”

Dansk Mode & Textil er kendt som mode– og tekstilbranchens stabile og innovative partner, der støtter hele branchen med analyser, events, uddannelse, projekter, netværksdannelse og politisk arbejde. Vi hjælper den enkelte virksomhed med at håndtere de daglige udfordringer. Sideløbende samarbejder vi bred med hele branchen i større initiativer og projekter.

Læs mere om Dansk Mode & Textil på deres hjemmeside.

CEO– Jacob Funk – DTS-CHEMICALS A/S

“Vinderstrategi A/S was able to guide us through a well defined process and push us outside our comfort zone. I felt a great understanding and respect for our company and the culture in DST-CHEMICALS A/S. I am also very impressed by the transformation curve and Must-win Battles – we now have a tool that will guide us in the right direction.

The tempo throughout the workshops was adequate. There was time to evaluate continuously on our discussions while still having a good pace of progression.

The strategic process also generated a lot of value in the form of new knowledge about our company, and I am confident that our strategy will help attract new and maintain current employees – and I am certain return on investment will come. Many companies can benefit from what Vinderstrategi A/S is able to create”

DST-CHEMICALS’​ primary business area is development and production of degreasers and parts cleaning products for the metal processing industry. The use of DST-CHEMICALS’​ products are found in many different industries, and also in connection with the renovation of engines, gearboxes, moving parts, etc. Many of our customers are automotive customers, manufacturers of trains, ships, electric motors, wind turbines, rolling mills, and from a wide range of other sectors. DST-CHEMICALS was established in 1987, and today, have one of the most modern laboratories in Europe in terms of development of eco friendly, highly efficient degreasers. DST-CHEMICALS’ products are exported to a large number of markets in Europe, Asia and North America.

Læs mere om DST-CHEMICALS A/S på deres hjemmeside

CEO – Lars Ormstrup – STENHØJ A/S – Maskinfabrikken

”Vi valgte Vinderstrategi A/S, da de har vist succes med flere af vores andre selskaber. Med fantastiske redskaber samt tæt samarbejde og et dybdegående indblik i koncernen formåede de at omsætte tanker til handling gennem teoretisk og praktisk erfaring.
Hele strategiprocessen har været voldsomt imponerende. Vinderstrategi A/S redigerer og arbejder ”on the fly”, samtidig med, at de styrer processen med passende hård hånd.
Vi havde aldrig selv kunnet nå frem til samlingen af vores tanker på samme måde. Den positive oplevelse som jeg oplevede de 3 dage, vil jeg også ønske andre får muligheden for at opleve.”

STENHØJS Maskinfabrik er en del af Stenhøj Gruppen, med 104 ansatte, og arbejder ud fra en vision om at være kundernes foretrukne leverandør af løftere og testudstyr af høj kvalitet. Vi tilstræber at finde en fleksibel løsning til et konkurrencedygtigt prisniveau.

CEO – Esben Aabenhus – WhiteAway Group A/S

”Jeg oplevede et rigtigt godt samarbejde med Vinderstrategi A/S, både under planlægning og afvikling af strategiforløbet. Vinderstrategi A/S var i planlægningsfasen gode til på samme tid at byde ind med deres solide erfaring i afvikling af strategiforløb og samtidigt være åbne for at justere i forhold til vores specifikke behov. Jeg oplevede, at Vinderstrategi A/S var utroligt effektive og kompetente i deres afvikling af processerne. Og der var samtidigt overblik og overskud til at lave justeringer af planen undervejs, når behovet for det opstod. Vinderstrategi A/S levede fuldt op til det aftalte og forventningerne.”

WhiteAway Group A/S er en ambitiøs og succesfuld e-handels- og detailforretning i vækst. Gennem en række netbutikker og franchisekæder under navne som Skousen, Tretti og Whiteaway sælges hvidevarer B2B og B2C i hele Skandinavien. Hvidevarekoncernen har en omsætning mere end 2,5 milliarder, ca. 300 ansatte og er fortsat i hastig vækst.

Managing Director – Wayne Thomas – Gemco Equipment Ltd

”Gemco Equipment Ltd had been experiencing changes in the market place and whilst having a five year plan were focussing on day to day business, rather than how to achieve our long term goal and it was recognised that we needed assistance with this.

The honest reason for using Vinderstrategi A/S was because we had previously used them in other Group company’s and they came with a positive proven track record.

After the first day it was clear that we didn’t have the plans in place for future success and over the three days it truly focussed our minds as a management team , to end up with a framework to achieve our end goal.

Whilst realising that nothing will change unless we make it happen we ended up with a solid strategy and clear vision / mission supported by some strong must win battles and a lot of strategic points with a defined path and time lines to make it happen.

Any initial doubts I may have had about using Vinderstrategi A/S disappeared at the start of the process and I would strongly recommend using them to any company who want to succeed.”

GEMCO are the largest garage equipment sales and service company in the UK, offering a total one-stop-shop solution for all of it’s customers.

From workshop layout drawings to civil works to installation and after-sales service, we can truly assist you with your every requirement. No project is too big or too small and we can assist you with the approval process and advise you of current legislations.

GEMCO is a wholly owned subsidiary of Stenhøj and the largest global distributor. We deliver the entire Stenhøj programme alongside other leading garage equipment brands. Focus is always, and has always been, on the customer regardless of whether it’s a one off purchase of one piece of equipment or an entire large workshop project.

GEMCO’s strong market position is a result of dealing with distributors and national accounts.

Read more about GEMCO on their website.

Managing Director – Ilkka Eriksson – Tecalemit Oy 

The collaboration with Vinderstrategi A/S lived up to our expectations and we are very satisfied with the strategy process and the outcome. Vinderstrategi A/S has been very professional and supporting doing the whole process. You could see that the team and the company know what they are doing.”

Tecalemit has operated in Finland since 1938 and is a very well known company in automotive sector. We offer professional sales and service organization with national coverage. Our goal is to build long term and developing partnerships with our customers as well as with our suppliers.

Tecalemit Oy is a full service supplier for workshop equipment and solutions. We offer installations, maintenance, calibration, service agreements and wide range of high quality workshop equipment – also heavy duty and collision workshops. Our aim is to have good and long term partnerships also with our suppliers and Our longest supplier relationship has been active over 60 years.

Tecalemit are a part of international Stenhoj Group that operates in 11 countries with 670 employees.

Read more about Tecalemit Oy on their website.

CEO – Steen Møller – Malik Supply A/S

”Vinderstrategi A/S skabte nogle velforberedte workshops og havde god dokumentation for det gennemarbejdede materiale. Det er tydeligt for alle os i ledergruppen, at processen har skabt en lyst til at arbejde videre med strategi på et andet niveau og Vinderstrategi A/S har hjulpet med at bygge et rigtig godt fundament for den videre proces. Jeg oplevede at processen var langt over middel sammenlignet med tidligere oplevelser med konsulenters arbejde og indlevelse.”

Malik Supply A/S er en anerkendt bunkervirksomhed med hovedsæde i Aalborg. De har etableret sig som en stærk leverandør i bunkerindustrien – som både fysisk leverandør og indenfor Trading. Virksomhedens aktiviteter startede i Grønland og Nordatlanten, men 30 års hårdt arbejde har gjort Malik Supply A/S til en respekteret leverandør verden over.

Læs mere om Malik Supply A/S på deres hjemmeside.

CEO – Johannes Kjellgren – AUTOPSTENHOJ

”The cooperation with Vinderstrategi A/S was very good, quick and effective. The strategy process was managed very professionally and it was based on a logical framework. Moreover, the process has made the strategic direction of the company more clear and it has provided us with practical tools and a simple overview that makes the strategy realistic and manageable to implement.”

AUTOP began in 1949 with a strong foundation for manufacturing hydraulic lifts, specializing particularly in the production of automotive workshop equipment. AUTOP has been part of the Stenhøj Group since 1996 and is one of the market-leading manufacturers of hydraulic inground lifts. The brands autop & Stenhøj merged in 2016 to one common strong brand: AUTOPSTENHOJ. AUTOPSTENHOJ is one of the leading manufacturers of hydraulic inground vehicle lifts and Stenhøj is known throughout the world as a leading manufacturer of surface-mounted lifts, air compressors and hydraulic presses. More than 480,000 workshop equipment products worldwide have been in use for decades, proving the two brands product quality, longevity and reliability. AUTOPSTENHOJ have approximately 120 employees in Rheine, Germany & Barrit, Denmark, have close to 70 years of experience at autopand export to more than 60 countries worldwide.

Læs mere om AUTOPSTENHOJ på deres hjemmeside.

Administrerende direktør – Flemming Sonne – Amgros I/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S efter en vurdering i blandt flere leverandører, hvor vi vægtede det at være bedst i forhold til struktur, intuitiv metodisk tilgang, kyndig og velfunderet facilitering, implementering og personlig kemi.

Det har været det bedste strategi forløb, som har været faciliteret i Amgros I/S.

Vi skulle meget igennem på kort tid, men på trods af det oplevede vi, at vi fik tid til at drøfte tingene igennem og nå til enighed, inden vi skulle videre i processen. Dermed var vi alle med hele vejen, og der var en vigtig proces for os. Det særligt gode var den effektive og præcise styring og struktur, gode personligheder, overholdelse af planen og, vi ikke fik mulighed for at slippe fokus. Dette samtidig med at Vinderstrategi A/S hele vejen igennem fik dokumenteret det, vi nåede frem til, hvilket gjorde at vi kunne arbejde videre i et højt tempo.

Der er en stor merværdi i, at vi nu har fået en klar fælles retning i direktionen som vi går i front med i forhold til resten af organisationen – og så er det relativt let at arbejde videre med!”

Amgros I/S er Regionernes lægemiddelorganisation. De er en politisk ledet organisation, som er ejet af regionerne. De er sat i verden for at skabe stordriftsfordele og administrative besparelser ved at samle indkøbet af lægemidler ét sted. Dette formål lever de op til ved årligt at sikre regionerne en besparelse på 2,8 milliarder kroner (2016).

Den primære opgave hos Amgros I/S er at sikre, at de offentlige sygehuse i Danmark altid har de fornødne lægemidler til rådighed – og altid indkøbt til en god pris. Den opgave løser de i praksis gennem udbud og storindkøb. De står for at indkøbe hele 99 pct. af de lægemidler, der anvendes på offentlige sygehuse i Danmark.

De er også ansvarlige for indkøb af høreapparater til landets høreklinikker.

Amgros A/S har 90 ansatte og en omsætning på 8,41  milliarder kroner (2017)

Læs mere om Amgros I/S på deres hjemmeside

Bestyrelsesformand og ejer – Mads Mernild – All Creative A/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S fordi de fremstår yderst professionelle, er jordnære både overfor os som mennesker og vores virksomhed, skaber tryghed samt udviser åbenhed med referencer, der alle giver positive tilbagemeldinger – alt i alt en solid grobund for vores valg!

Hele strategiprocessen har været præget af en imponerende energi, empati, stærk og struktureret styring med en fast og balanceret rød tråd gennem hele forløbet samt stor faglig kompetence. Vinderstrategi A/S er velforberedte og vidende, både fagligt og erfaringsmæssigt. Der tales et sprog som alle forstår og vi fik gode kritiske spørgsmål som udfordrer os samtidig med, at vi blev støttet og guidet godt, når vi følte os på dybt vand. Posen blev rystet godt, vi kom længere “rundt” end forventet og vi har nu gode redskaber til at flytte virksomheden i den rigtige retning.

Vores forventninger blev toppet big time, og vi vil uden tvivl anvende Vinderstrategi A/S i fremtiden. Der er tale om et stærkt hold hvor nærvær, troværdighed og kompetence går hånd i hånd. Det er let at stå inde for varen og Vinderstrategi A/S!”

All Creative A/S er resultatet af en sammenlægning af firmaerne POS Creative A/S og MPI Instore Solutions A/S.

Begge firmaer har gennem flere årtier produceret specialfremstillede profilprodukter til det danske, skandinaviske og europæiske marked.

Hos All Creative A/S giver de til brands. Vi styrker dem og gør dem levende i butikkerne, ved at skabe kreative displays, emballager og POS-løsninger.

Læs mere om All Creative A/S på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Peter Gasberg – Frandsen & Søndergaard

”Investeringen er givet godt ud og danner grobund for mere end vi havde regnet med.

Den hjælp vi har fået, vurderer vi at være mange gange investeringen værd.

Derfor bruger vi gerne Vinderstrategi A/S igen eller i andre sammenhænge – kan nemlig ikke se hvorfor vi skulle vælge en anden!””

FRANDSEN & SØNDERGAARD K/S er et lokalt rådgivende ingeniørfirma med kontor i Aalborg.

Vi udfører engageret og seriøs rådgivning, uanset opgavens størrelse.

Firmaet har igennem årene været faste rådgivere for en lang række boligforeninger/selskaber, private og offentlige bygherrer.

Medarbejderstaben består p.t. af 25 personer. Personalets faglige sammensætning betyder, at vi kan tilbyde rådgivning indenfor alle traditionelle ingeniørdiscipliner.

Firmaet er medlem af F.R.I. Foreningen af Rådgivende Ingeniører og DI, Dansk Industri.

Læs mere om Frandsen & Søndergaard K/S på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Morten Studsgaard – Bech-Hansen & Studsgaard A/S

”En tilfreds kunde kommer oftest igen, og vi kan kun anbefale Vinderstrategi A/S til andre, der har brug for professionel strategisk sparring.

Vi har ikke tidligere brugt ekstern assistance i strategiarbejdet, da vi har været skeptiske overfor, om en konsulent kan det ekstra, der skal til for at skabe værdi – det har vi dog oplevet i denne case!

Vi har haft et rigtigt godt og engageret samarbejde gennem hele strategiprocessen med god og professionel sparring. Hele forløbet har været godt og effektivt – og særdeles struktureret med gode systemer og værktøjer til det videre arbejde.

Vi har fået produceret et godt produkt, hvor medarbejderne er godt involverede til det videre forløb. Vinderstrategi A/S’ arbejde mere end indfriede vores forventninger!”

Bech-Hansen & Studsgaard A/S er en transport– og speditionsvirksomhed, der med base på Bornholm opererer i hele Danmark, i Skandinavien og i Europa. Virksomheden har omtrent 200 medarbejdere ansat i sine afdelinger i Danmark.

Læs mere om Bech-Hansen & Studsgaard A/S på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Søren Madsen – Stenhøj

“I virksomheden Stenhøj var vi kommet til en fase af virksomhedens udvikling, hvor det var nødvendigt at trække vejret og overveje, hvorledes forretningen fortsat skulle drives.

Virksomheden var på det tidspunkt inde i en rivende udvikling med masser af nye kunder, der er blevet taget godt imod nyudviklinger – i det hele taget en meget spændende periode i virksomhedens historie. Desværre fulgte indtjeningen ikke med i samme omfang som nye kunder og nye markeder til virksomheden. Det var blevet tid til at overveje vejen frem, og ikke mindst kernen i virksomheden. Ad omveje blev Mikael Vest fundet, og allerede i de første møder med Mikael blev jeg klar over, at for det første stemte kemien overens; for det andet formåede Mikael med sit vindende væsen at “trigge” mig på nogle udfordringer, som gjorde, at vi valgte at søsætte et strategiarbejde i Stenhøj.

Vi arrangerede med Mikael, at han var tovholderen i forhold til ledelsesgruppen, og sammen med Mikael blev der på relativ få møder fundet frem til det DNA, der i virksomheden skulle bygges videre på. Jeg blev personligt meget tændt af Mikaels arbejdsmetoder og ikke mindst evne til at stille de dumme og de kritiske spørgsmål uden at ledelsesgruppen faldt fra hinanden. Det lykkedes over en relativ kort periode at identificere de kernepunkter for virksomheden, der skulle arbejdes med for til slut at ende op med et stykke A4-papir, hvor hele facitlisten for virksomhedens strategi var nedfældet.

Jeg selv har ikke tidligere set flere hundrede timers arbejde i en strategiproces, som var nedfældet på blot eet A4-papir, så det var med en vis nervøsitet, at jeg præsenterede denne proces for bestyrelsen i virksomheden. Glæden var derfor dobbelt stor, da flere personer i den professionelle bestyrelse roste virksomheden for arbejdet og ikke undlod at konstatere, at det var “kanon”, at det var lykkes på eet stykke papir at have den sammenfattede strategi. Jeg selv plus ledelsesgruppen har haft en hård periode med Mikael, men også en meget motiverende og underholdende periode, og over for andre virksomheder, der står over for lignende udfordringer, kan jeg kun på det varmeste anbefale Mikael med hans positive tilgang og motiverende indlæg.”

Stenhøj Gruppen blev grundlagt i 1917 og er en førende gruppe af stærke selskaber, mærker, produkter og mennesker.
Selskaber i Stenhøj er aktive inden for produktion, distribution og service på det automotive eftermarked.
Hovedsædet er i Barrit, og der er i dag 15 datterselskaber i 11 lande. Gruppen beskæftiger 660 medarbejdere, og har eksport til mere end 60 lande på verdensplan.

Læs mere om Stenhøj på deres hjemmeside

Formand, partner og advokat – Jesper Hedegaard – INTERLEX Advokater

“Vi havde ganske store forventninger til strategiprocessen med Vinderstrategi A/S, men de blev heldigvis mere end indfriet! Der var en god og målrettet styring af hele processen med mulighed for at tilpasse den efter vores løbende ønsker – og så er det dejligt, at Vinderstrategi A/S altid møder meget velforberedte op.

Vi kom rigtig langt i processen som udmøntede sig i nogle meget konkrete handlinger, som dels blev eksekveret dels kom på ”to do”-listen. Vi havde ikke forestillet os, at vi efter strategidagene stod med et så konkret materiale, så vi nu har en klar strategi og et meget brugbart materiale til at få strategien konkret implementeret.

Vi føler os derfor nu godt rustet til fremtiden.

Det lykkedes at blive styret igennem en ret kompleks proces, som er stærkt medvirkende til, at vi nu har en god strategi inklusiv en plan for eksekvering heraf. Vi har forudsætningerne nu for at eksekvere strategien, og arbejdet er allerede godt i gang”

Hos INTERLEX Advokater er vi 50 dedikerede og ambitiøse medarbejdere med spidskompetencer inden for de fire kerneområder erhvervsret, landbrug, fast ejendom og insolvens

Vores mål er at være din stærke samarbejdspartner og med vores faglige og personlige kvalifikationer sikre dig den bedst mulige rådgivning.

Læs mere om INTERLEX Advokater på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Gert Rieder – NRGi Infrastruktur A/S

“Jeg havde brug for at sikre en fornuftig og hurtigt gennemført strategiproces, som jeg selv kunne være en del af og som samtidigt var i tæt samarbejde med min ledergruppe. Så jeg havde brug for nogle der både kunne hjælpe med at strukturere og facilitere. Der hvor Vinderstrategi A/S, var inde og hjælpe os allermest var med at få bygget en god rød tråd. En storyline. En der både kunne bruges overfor virksomheden og medarbejderne, men også overfor bestyrelsen.

Det gjorde at jeg kunne give bestyrelsen et forløb, så de vidste lige præcis hvad vi havde gang i, hvornår og på hvilke tidspunkter de ville være involverede i processen.

Vi endte med at få lavet en strategi, før vi lagde budgettet. Det er sådan det gerne skulle være. Vi byggede en ambitiøs strategi. Den var for fem år. Og så kunne vi stille spørgsmålet: Hvilke midler skal der til for at omsætte den? Det endte med at blive vores budget, som bestyrelsen godkendte.

Noget af det bedste vi også fik ud af det her var at vi meget hurtigt involverede en stor del af organisationen til at hjælpe med at bygge strategien. Det betyder at når nu vi står med en færdig strategi, så er vi allerede godt i gang med implementeringen.”

NRGi er et energiselskab med mange kompetencer, hvilket betyder at NRGi er i stand til at gøre en reel forskel og bidrage aktivt til realiseringen af de klima– og energipolitiske målsætninger for Danmark.

NRGi Infrastruktur er en division i NRGi koncernen og står for planlægning, projektering og drift af el-, fiber-og varmeinfrastruktur.

Læs mere om NRGi Infrastruktur A/S på deres hjemmeside.

Se og hør også Adm. direktør, Gert Rieder, NRGi Infrastruktur A/S fortælle om udbyttet og samarbejdet med Vinderstrategi A/S.

CEO Gert Rieder fra NRGi Infrastruktur om at bruge Vinderstrategi A/S

CEO Gert Rieder fra NRGi Infrastruktur om at bruge Vinderstrategi A/S

CEO Gert Rieder fra NRGi Infrastruktur om at bruge Vinderstrategi A/S

NRGi om samarbejdet med Vinderstrategi A/S

CEO Gert Rieder fra NRGi Infrastruktur om at bruge Vinderstrategi A/S

NRGi om scenarieudvikling med Vinderstrategi A/S

CEO Gert Rieder fra NRGi Infrastruktur om at bruge Vinderstrategi A/S

NRGi om Must-Win Battles med Vinderstrategi A/S

Bestyrelsesformand – Per Rasmussen – Sportsbranchen DK

“”En inspirerende, dygtig, kompetent partner med et engagement og performance, der er outstanding. Med god tilgang til arbejdet, struktur og fokus satte Vinderstrategi A/S rammerne så vi kom rundt om alle vores mange spørgsmål samt fik taget de nødvendige beslutninger til fremtiden.

Det har bragt os r hvor vi i dag står med et stærkt redskab, hvori vores strategi kan udføres med sikker hånd.

Vinderstrategi A/S har et format, der ville kunne bidrage i en hvilken som helst virksomhed.”

Sportsbranchen DK er en interesseorganisation for mere end 400 medlemsvirksomheder, der alle handler med sportsartikler. Sportsbranchen DK organiserer den danske sportsbranches aktører.

Foreningens medlemmer består af et bredt udsnit af branchens aktører—herunder kædeadministratorer, leverandører af sportsartikler, leverandører af service– og forbrugsartikler, samt ikke mindst en række af de danske, grønlandske og færøske sportsbutikker.

Foreningen er den ældste organisation i den danske sportsbranche—etableret 1. februar 1939, hvilket giver adgang til en unik erfaring, forståelse og dyb indsigt i branchespørgsmål. Foreningen tilbyder hjælp og vejledning i forhold til at navigere i krydsfeltet af EU-lovgivning, direktiver, varemærkekopiering og øvrige svært tilgængelige områder inden for branchen.

Læs mere om Sportsbranchen DK på deres hjemmeside.

Chief Executive Officer – Risto Koskivuori – STENHOJ PTY. LTD

“We collaborated with Vinderstrategi A/S as we needed to check that the company was going in the right strategic direction. The strategy process was managed very structured and professional and it was amazing that we were able to create answers in a short amount of time. After having collaborated with Vinderstrategi A/S, we now have a strong structure and guidelines for the company’s future and we know where to invest and apply our resources correctly. I would highly recommend other companies to collaborate with Vinderstrategi A/S, as the strategy process made us stop up and think, which would not have been possible otherwise in our very busy world.”

Located in Sydney and Adelaide, Stenhøj Australia provides a comprehensive range of workshop equipment products for the Australian market and greater part of Oceania. The company has its own in-ground hoist display in its Sydney showroom and offices in order to showcase this advanced lift technology to original equipment manufacturers and premium workshops. Stenhøj Australia’s main brands are high quality products and innovative solutions from AUTOPSTENHOJ and MOLNAR. The company provides solutions to suit any need while it also offers an extensive after sales service program to ensure optimum operation and safety of equipment. STENHØJ is a premium, global brand, offering the best overall experience to the workshop equipment market. STENHØJ’s longstanding experience ensures its customers the right advice when it comes to design and optimisation of workshops. The products and solutions have a long service life that is known in the industry.

Read more about STENHOJ PTY. LTD on their website

Branchedirektør – Michael Husfeldt – Dansk Maskinhandlerforening

“Dansk Maskinhandlerforening, som er Branche- og Arbejdsgiverforening for maskinhandlere i Danmark, besluttede i 2012 at igangsætte arbejdet med en brancherapport, en analyse om branchen frem mod år 2020. I denne forbindelse valgte vi, at indlede et samarbejde med Vinderstrategi A/S for at få hjælp til at udarbejde den færdige rapport.

Mikael Vest og et team hos Vinderstrategi A/S har bidraget betydeligt med ideer og værktøjer til den samlede rapport. Vinderstrategi A/S har gennem forløbet lynhurtig lært branchen at kende og har med sin tilgang til mennesker skabt en meget tillidsfuld relation til de medlemmer de har samarbejdet med i processen.
Vi står i dag med en færdig brancherapport ”Maskinhandleren i år 2020” som er blevet modtaget meget positivt af vores medlemmer og branchens interessenter.

Vi har efterfølgende indledt et branchesamarbejde med Vinderstrategi A/S om et kursustilbud omkring strategi udvikling for vores medlemsvirksomheder, hvor vi nu har gennemført det første forløb for 4 medlemsvirksomheder og feedbacken har været særdeles positiv fra deltagerne, da de kan anvende viden og værktøjer med det samme.

Vinderstrategi A/S har med deres engagement og evne til at arbejde med vores virksomhedsledere bidraget til at forstå vores branche og fag i den forandringsproces, som vi skal igennem frem mod år 2020.”

Dansk Maskinhandlerforening er officiel brancheforening og arbejdsgiverforening for landbrugsmaskinforretninger i Danmark. Medlemskredsen omfatter 125 hovedforretninger med i alt 182 udsalgssteder fordelt over hele landet. Medlemmerne omsatte i 2019 for ca. 9,6 mia. kr. fordelt på nyt og brugt materiel samt reservedele og reparationer. Ud over at medvirke til fremme af god brancheskik varetager Dansk Maskinhandlerforening medlemmernes interesser og rettigheder med hensyn til blandt andet forsikringer, IT- løsninger, erhvervs – og markedsret, uddannelser, overenskomster, virksomhedsrådgivning, arbejdsmiljø og indkøbsaftaler.

Læs mere om Dansk Maskinhandlerforening på deres hjemmeside

Adm. Direktør – Lars Stockbæk Kristiansen– HEDEN Maskinforretning A/S

“Som landbrugsmaskinvirksomhed agerer vi i en meget foranderlig verden, hvor det ikke alene er vigtigt hele tiden at have vores vision for øje, men også at have en gennemarbejdet strategiplan, så ikke bare ledelsen men også medarbejderne ved hvordan visionen realiseres.

Vi havde gennem længere tid søgt en sparringspartner, som kunne ”holde os i hånden” i processen med udarbejdelsen af denne strategiplan.
Via vores brancheorganisation Dansk Maskinforhandlerforening blev vi præsenteret for Vinderstrategi A/S, som var brancheforeningens tovholder i udarbejdelsen af rapporten ”Maskinhandleren i år 2020 – Scenarier for fremtidens maskinhandlere i Danmark”.
Da så Dansk Maskinhandlerforening i samarbejde med Vinderstrategi A/S arrangerede et 3 dages strategiforløb så vi muligheden for at få den hjælp, der skulle til for at vi kunne få realiseret vores egen forretningsplan.
Mødet med Vinderstrategi A/S har bestemt været en meget positiv oplevelse. Deres engagement, deres forståelse for at få teorien omsat til praksis og deres opmuntrende opkald mellem strategidagene har betydet, at vi ikke bare har fået lavet fundamentet for vores egen forretningsplan, men også fået de værktøjer, der skal til for at få planen implementeret i vores virksomhed.”

Med et tilsagn om at kunne få forhandlingen af de dengang så anerkendte agenturer som Bukh traktorer og Vety mejetærskere grundlagde Else og Kai Kristiansen i 1962 Heden Maskinforretning på en mindre landbrugsejendom i landsbyen Heden på Midtfyn.
Starten var beskeden, men med stor optimisme og stor arbejdsindsats sammenholdt med gode medarbejdere formåede Else og Kai Kristiansen at udvikle Heden Maskinforretning lige fra starten. Udviklingen tog rigtig fart, da Heden Maskinforretning i 1970 blev Massey Ferguson forhandler.
I 1972 blev firmaet omdannet til et aktieselskab med Else og Kai Kristiansen som aktionærer.
Heden Maskinforretning A/S er fortsat et familieaktieselskab men nu med anden generation som aktionærer.
Else og Kai Kristiansen er fortsat aktive i forretningen men har overdraget den daglige ledelse til sønnen Lars S. Kristiansen.
HEDEN Maskinforretning A/S har i dag fortsat forhandlingen af det store Massey Ferguson agentur, med bl.a. 4 traktorlinier, mejetærskere, storballepressere og teleskoplæssere.
Den 1. januar 2003 blev Heden Maskinforretning A/S udnævnt til AGCO Center. Med udnævnelsen fulgte rettighederne til sideløbende med Massey Ferguson at sælge det stærke Fendt agentur.
På redskabssiden er forretningen exclusive forhandler af Väderstad, Hardi og Bogballe, ligesom medejerskabet af Maskinhandler Indkøbsringen i Vejle (MI) giver adgang til Kuhn agenturet.
Heden Maskinforretning har altid haft et ønske om at være på forkant med udviklingen og har således gennem opkøb af andre maskinforretninger sikret sig et godt udgangspunkt i maskinbranchens fremtidige strukturudvikling.

Læs mere om HEDEN Maskinforretning A/S på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Per Wilbork-Hansen – HjemmeHjælpen A/S

“Efter købet af virksomheden i 2010, havde vi brug for at udarbejde en grundig strategi og forretningsplan, så vi kunne få nogle klare mål og blive endnu mere effektive. På det tidspunkt hvor Vinderstrategi A/S blev involveret er virksomheden i rivende udvikling – der er store organisatoriske ændringer og flere nye kundeforhold.

Vinderstrategi A/S’s opdrag var at udvikle og udarbejde den nye strategi- og forretningsplan sammen med mig efterfulgt af en klar handleplan med indsatser for at nå det ønskede mål for virksomheden. Med en meget klar struktur, der rummede alle virksomhedens vinkler, skabte vi sammen med Vinderstrategi A/S overblik over det strategiske arbejde. Ved hjælp af gennemtænkte værktøjer og modeller blev hele den strategiske situation analyseret og I fællesskab blev retningen skabt. Den efterfølgende handleplan var meget konkret og målbar – således at det ikke blot er ord på et stykke papir. Det er et reelt værktøj vi effektivt anvender i jagten på fremtidens mål.

Strategiprocessen var meget effektiv og tidsbesparende for mig som virksomhedsejer, når vi samtidig stod i en travl driftsmæssig hverdag.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at gennemgå en strategiproces i fællesskab med Vinderstrategi A/S – jeg har endda selv planlagt at anvende Vinderstrategi A/S igen til mit andet firma, Rengøringsfirmaet Sort til Hvidt®”

Vores virksomhed, HjemmeHjælpen A/S, har siden 2004 arbejdet ud fra 4 klare værdier: kvalitetsbevidsthed, samarbejdsvillighed, respektfuldhed og fleksibilitet. Sammen med vores 400 omsorgsfulde medarbejdere er vi et fleksibelt og omkostningsfrit alternativ til den offentlige hjemmepleje. Vores medarbejdere er sammensat af sosu-hjælpere, sosu-assistenter, servicemed-arbejdere, pædagoger og sygeplejersker, der sammen med vores gruppeledere sikrer, at du får den bedste pleje og omsorg.

Læs mere om HjemmeHjælpen A/S på deres hjemmeside

Advokat/partner – Kim G. Hansen – Integra Advokater I/S

”Vi lægger vægt på handling fremfor tom snak og varm luft – derfor valgte vi Vinderstrategi A/S. Jeg forventede et godt forløb, men blev positivt overrasket på alle punkter, da arbejdet er 100% konkret og nyttigt fra starten.

Med Vinderstrategi A/S i drivers seat oplevede vi, at tingene blev sagt uden filter samt en god struktur og rød tråd i hele forløbet. Vinderstrategi A/S er tydeligt erfarne, dygtige og fagligt godt funderet. De slynger ikke om sig med konsulent-lingo, men er yderst konkrete og resultatorienterede.

Den strukturerede, praktiske og involverende metode har været en uvurderlig hjælp til at styre strategiarbejdet i en konstruktiv retning og få skabt en sammenhængende strategi med konkrete mål og handleplaner.

Vi har allerede nu stor forretningsmæssig og organisatorisk værdi af strategiarbejdet. Jeg kunne ikke drømme om at gå andre steder hen, når det drejer sig om strategi.”

Integra Advokater I/S henvender sig til virksomheder, organisationer og myndigheder, og tager sig af al juridisk rådgivning, der relaterer sig til digitale forretningsaktiviteter. De leverer altid enkle og let anvendelige løsninger til tiden.
De påtager sig ansvar for både opgave, proces og resultat. Gennem digitale værktøjer, strukturerede processer, servicemindede og engagerede medarbejdere sikres tilgængelighed og effektivitet.

I Integra Advokater I/S er alle advokater beskikket af Justitsministeriet i Danmark og en del af Advokatsamfundet.

I januar 2020 fusionerede Integra Advokater I/S med Synch Law. Læs mere om fusionen og virksomheden på deres hjemmeside.

Kjeld Søberg – CEO og ejer – VVS Søberg A/S

”Min oplevelse med Vinderstrategi A/S er personligt den bedste til dato, som jeg har oplevet. Vi havde det sjovt, samtidig med, at vi arbejdede seriøst og opnåede et fremragende resultat. Vi forventer at tredoble vores resultat, og vi har aldrig i været mere afklarede og præcise i ledergruppen.

Af alle strategiforløb vi har været igennem, har det her klart været det mest givende. Vinderstrategi A/S har været gode til at fastholde os i den stillede opgave og havde en meget professionel og yderst struktureret tilgang. Jeg er meget imponeret over strukturen og processen, hvor alle blev hørt.

De efterfølgende slides og strategiplan er guld værd for at sikre at hele processen bliver dokumenteret. Nu har vi nogle meget værdifulde præsentationer og planer, ligesom vi har fået nogle fremragende værktøjer til at komme videre med implementeringen.

Jeg kan kun varmt anbefale Vinderstrategi A/S til andre.”

VVS Søberg tilbyder service- og installationsløsninger indenfor energi, bad, sanitet samt VVS. Da medarbejderne er specialister indenfor deres felt, sikres vores kunder en kompetent og ansvarlig rådgivning. Vi leverer et professionelt stykke arbejde med fokus på miljørigtige materialer og konkurrencedygtige løsninger.

Vores værdier bygger på ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet.
VVS Søberg er en seriøs samarbejdspartner, som udviser ansvarlighed overfor både virksomheder, privatkunder og leverandører.
Vi er engageret i vores kunders ønsker og behov, og dermed også i vores egen faglighed og udvikling, så vi altid kan levere løsninger i høj kvalitet og med et højt serviceniveau.
Vi tror på, at tæt dialog og troværdighed er fundamentet for et stærkt samarbejde. Derfor vil vi altid overholde vores aftaler og levere, hvad vi lover.
Vi arbejder effektivt, men med en positiv indstilling, der bygger på fælleskab. Vores kunder skal have en god oplevelse, når de handler med os.

Det unikke Vinderstrategi®-koncept beskrevet i en tegnefilm

Bestyrelsesformand – Jørgen Lindskov Knudsen – IPW Systems A/S

”Vores strategiproces med Vinderstrategi A/S er klart den bedste i forhold til mine tidligere erfaringer. Det var et supergodt forløb med en professionel, effektiv og en inspirerende mødeledelse fra jeres side.

Vinderstrategi A/S’ proces betød, at vi blev ’skubbet’ ud i nye måder at arbejde på, og identificere nye og overraskende synsvinkler, som resulterede i et meget brugbart strategisk fundament.

Den løbende dokumentation af processen fungerede rigtig godt, og dokumentationen hurtigt blev eftersendt til os. Det har betydet, at vi hurtigt og effektivt har kunne arbejde videre med udarbejdelse af konkrete handlingsplaner baseret på det nye strategiske fundament. Vinderstrategi A/S levede i høj grad op til mine forventninger.”

IPW Systems A/S er førende eksperter i software til ledelsesrapportering, kvalitetsstyring og produktionsoptimering. Det kan vi sige med hånden på vores bankende IT-hjerte, for vi har hjulpet hundredvis af kunder med at arbejde endnu mere strategisk med deres kvalitetsledelse – ud fra en optimeret, automatiseret og toptunet kvalitetsledelsesplatform. I alle brancher og virksomhedstyper. Små og store. Nationale og internationale.

IPW Systems blev grundlagt i 2002 med filosofien “Den papirløse virksomhed”. Ideen har fra start været at forenkle selv meget komplekse processer, skabe sammenhængskraft og bygge bro mellem modulopbyggede rammeløsninger og målrettede kundeløsninger.

Læs mere om IPW Systems A/S på deres hjemmeside.

CEO – Thomas Nielsen – SMV Capital Management

”Vi motiveres ikke af at opkøbe virksomheder, men af at skabe værdi i de virksomheder vi opkøber. Derfor er det altid afgørende vigtigt for os, at få udstukket den rigtige fremtidige strategi og kurs i vores porteføljevirksomheder. Og udfordringen er ikke, at identificere strategien, men at få hele bestyrelsen og management teamet til at få ejerskab til strategien.

Derfor valgte vi at bruge Vinderstrategi A/S til at være vores facilitator i vores strategiseminar i Ocean Textile Group A/S. Det var helt igennem et yderst professionelt stykke arbejde Vinderstrategi A/S leverede og det lykkedes i den grad, at få hele bestyrelsen og management teamet yderst engageret, hvilket betød, at vi alle sad tilbage med en oplevelse af, at havde været medbesluttende til at fastlægge virksomhedens fremtidige strategi.

Vi er ikke i tvivl om, at Vinderstrategi A/S også skal være vores facilitator på det næste strategiseminar, der skal afholdes i et af vores porteføljeselskaber.”

SMV Capital Management er et management -og investeringsselskab som opkøber Små og Mellemstore Virksomheder med henblik på videreudvikling og stabil vækst i samarbejde med eksisterende eller ny ledelse. De fokuserer på danske handels-, produktions- eller servicevirksomheder med en omsætning i intervallet 75 til 200 mio.kr.

Alle partnere i SMV Capital – herunder bestyrelsesmedlemmer og Advisory Board medlemmer – har tidligere etableret, drevet og solgt en række virksomheder inden for forskellige brancher. Dette, kombineret med 20 års erfaring inden for corporate finance og private equity branchen, giver dem nogle unikke fordele. De kan nemlig både forstå og forholde sig til det at være ejerleder samtidig med, at de har erfaringer og et solidt finansielt netværk, som muliggør optimale beslutninger og løsninger i de virksomheder, de investerer i.

Læs mere om SMV Capital på deres hjemmeside.

Viceadministrerende direktør og publicistisk direktør – Jens Henneberg – Bonnier Publications A/S

Der er enighed i gruppen om, at Vinderstrategi A/S med interviews og workshops har skærpet vores tænkning ganske meget, og det har været vigtigt og rigtig godt.

Virksomheden blev stiftet af Palle Fogtdal i 1959 og opnåede sit første store gennembrud allerede i 1961 med boligmagasinet Bo Bedre. I 1983 blev forlaget opkøbt af den svenske familiekoncern Bonnier. Bonnier Publications er således en del af Bonnier AB, der bl.a. omfatter bogforlag, aviser og tv-stationer og har aktiviteter i ca. 20 lande.

Siden årtusindskiftet har Bonnier Publications lanceret en række nye magasiner og bogserier, bl.a. Illustreret Videnskab Historie i 2005 og bogserien Videnskabens Univers i 2008. Dertil opkøbte de idényt og det svenske blad for husejere Vi i Villa. I 2009 blev forlaget Benjamin Media en del af Bonnier Publications og dermed også brands som Woman, Costume, Bilmagasinet m.fl.

Bonnier Publications er fortsat en abonnementsbaseret virksomhed, men hvor de førhen tilbød deres kunder at tegne abonnement på et eller flere trykte magasiner, kan de i dag tilbyde en hel vifte af muligheder tilpasset den enkeltes behov og interesser. Fx lancerede de i 2015 tjenesten WYPE, der giver abonnenterne adgang til at læse magasiner digitalt på web, smartphone og tablets.

De står bag mere end 40 brands, som udkommer i op til 6 lande.

Læs mere om Bonnier Publications A/S på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Torben Nielsen – Kopenhagen Fur

”I forbindelse med årsopfølgning på nystartet aktivitet udenfor virksomhedens kernekompetence bad Kopenhagen Fur Vinderstrategi A/S gennemgå hidtidige resultater set i relation til ressourceindsats og vedtagne strategier.

Vinderstrategi A/S udførte opgaven meget professionelt og med stor indsigt primært med udgangspunkt i grundige samtaler med interessenter i og omkring aktiviteten med henblik på dels at afdække interessenternes forventninger dels for at afdække, om resultaterne stod i et rimeligt forhold til de opnåede resultater.

Vinderstrategi A/S´s rapport er efterfølgende blevet brugt som et særdeles værdifuldt værktøj til at justere strategi og handlingsplaner for pågældende aktivitet.

Vi vil uden tvivl benytte Vinderstrategi A/S til tilsvarende opgaver i fremtiden.”

Kopenhagen Fur er verdens største auktionshus for pels og globalt centrum for handlen med pels. Kopenhagen Fur er et andelsselskab, ejet af de danske minkavlere, som indtager en verdensledende rolle indenfor minkavl. Kopenhagen Fur er også et flagskib indenfor dansk mode og design.

Læs mere om Kopenhagen Fur på deres hjemmeside

Managing Director – Mette Marie Knudsen – Zaptec Danmark Aps

Vinderstrategi A/S har været med os fra ’scratch’, siden opstart af Zaptec i Danmark. Jeg har kunne mærke, at Vinderstrategi A/S oprigtigt har interessereret sig for Zaptec. Vi har været en fantastisk sparringspartner – ikke kun hvad angår strategi, men endnu bredere end det. Vores strategiske rådgiver blev gennem hele perioden opfattet, som en intern medarbejder, og som en del af teamet hos Zaptec. Samarbejdet med Vinderstrategi A/S har efter min oplevelse, været konstruktivt, i øjenhøjde, respektfuldt og generelt virkelig positivt. Vinderstrategi A/S har været dygtige og meget kompetente og ikke mindst meget fleksible, både i forhold til opgaver og tid. Vinderstrategi A/S arbejde levede fuldstændig op til forventningerne og over forventningerne.

Zaptec Danmark ApS er en ung, norsk teknologivirksomhed, der på kort tid er blevet førende på globalt plan indenfor smarte opladningsløsninger til elbiler. Zaptec er markedsførende i Norge indenfor ladebokse til boligforeninger og virksomheder, og i 2021 har de introduceret en ladeboks til privat brug, Zaptec Go.

Zaptec vil forenkle hverdagen for deres kunder og forbedre miljøet. Deres ingeniører, teknologer og udviklere har en stærk vision om at forandre deres måder at tænke på, når det drejer sig om strømforbrug, infrastruktur og grøn energi.

Læs mere om Zaptec Danmark ApS på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Henrik Dudek – Dansk Kabel TV

”Vi valgte at tage kontakt til Vinderstrategi A/S i forbindelse med et strategiseminar med vores øverste ledelsesteam. Vi havde brug for at få et andet perspektiv på vores forretning og vi havde brug for at inspirere og udvikle gruppen af ledere omkring bordet. Vi havde brug for en Vinderstrategi®.

Samarbejdet med Vinderstrategi A/S var professionelt og konstruktivt udfordrende fra første møde til deltagelsen på vores strategiseminar. Mikael Vest, Vinderstrategi A/S viser en evne til dels at kunne sætte sig ind i vores forretnings strategiske udfordringer, dels til at sætte fingeren på det, der med fordel kan revurderes og retænkes. Ingen tvivl om at Mikaels teoretiske fundament er i orden, og han formår at formidle det med stort engagement og så det forstå af alle.

Samarbejdet med Vinderstrategi A/S har givet os et løft i evne og vilje til at tænke mere ”på kanten” og på den måde givet os værdi i forhold til at være mere fokuseret i vores strategi proces og strategi valg.

Jeg giver Vinderstrategi A/S min fulde anbefaling, de er dygtige til at hegne kernen af udfordringen ind og gøre det forståeligt og praktisk anvendeligt for alle. Hvis I har brug for professionel sparring og konstruktiv feedback vil Vinderstrategi A/S være de rigtige at tage fat på.”

Dansk Kabel TV betjener antenne-, bolig-, grundejerforeninger, kommuner og regioner med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg. Desuden leverer Dansk Kabel TV bredbånd og telefoni til foreningernes medlemmer.

Læs mere om Dansk Kabel TV på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Michael Krogh Andersen – InvesteringsRådgivning A/S

”Jeg oplevede samarbejdet som værende styrkende for vores virksomhed, både på kort og lang sigt. Inddragelsen af gruppearbejde virkede særligt godt. Det var rart at der var en udenforstående person, som kunne guide og vejlede især i emner, hvor der var forskellig opfattelse af firmaets politikker. Rådgivningen om at vi er nødt til at aktivt vælge og fravælge, hvad det egentligt er, vi vil beskæftige os med gav særlig stor værdi. Samarbejdet er yderst professionelt. Jeres viden om vores firma, jeres tilgang til vores udfordringer og jeres finansielle baggrund var klart et ekstra plus. Gennemgangen af hvad vi skulle og hele flowet på dagen virkede som det skulle og vi fik sat nogle mål.”

InvesteringsRådgivning A/S er ikke bange for at skilte med deres mission: De vil være Danmarks bedste uafhængige porteføljeforvalter målt på afkastkvalitet og kundetilfredshed. De blev stiftet i 2009 af brødrene Krogh Andersen, og deres forretning bygger på over 25 års erfaring med praktisk porteføljeforvaltning.

Læs mere om InvesteringsRådgivning A/S på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Jens Jørgen Kollerup – Fan Milk International A/S

”Vi har arbejdet tæt sammen med Mikael Vest, Vinderstrategi A/S omkring Fan Milk International A/S nyeste strategi. Indledningsvis oplevede vi, at Mikael grundigt satte sig ind i vores situation og meget hurtigt bliver klar over hvad det er for en virksomhed det handler om. Mikael er meget grundig i forberedelsesfasen og sikrer god forventningsafstemning.

Under gennemførelsen af strategiseminaret er Mikael meget tydelig og skarp i såvel teori som praksis samt byder på relevante værktøjer, som giver stor værdi. Mikael evner at overholde arbejds- og tidsplan og prioriterer meget godt mellem de forskellige emner.

Resultatet er, at vi dels har opnået klarhed over den helt overordnede strategi for de næste år dels har et skarpt og klart strategioverblik – så klart, at det blev anvendt direkte i den efterfølgende budgetudarbejdelse.”

Fan Milk koncernen opererer i syv vestafrikanske lande. I mere end 50 år har gruppen produceret og solgt billige frosne mejeri- og juiceprodukter direkte til forbrugere gennem et unikt gadeautomatsystem. Ved vedvarende lederskab og innovation, har Fan Milk tilpasset det lokale miljø og bevist sin forretningsmodel er bæredygtig for langsigtet vækst. Gennem årene har koncernen skabt tusindvis af arbejdspladser og i dag har 1,400 mennesker job hos Fan Milk og vi engagerer os med 25,000 agenter og leverandører. Fan Milk koncernen bidrager positivt til alle interessenter, aktionærer og medarbejdere i de samfund, hvor vi opererer.

Læs mere om Fan Milk International A/S på deres hjemmeside

Hovedaktionær – Finn Fogtmann – Bjerregaard Sikkerhed A/S

”Mit samarbejde med Mikael Vest og Vinderstrategi A/S startede 2011, da vi i vor lille ”familiebestyrelse” ønskede at få noget sparring udefra til strategi for vor virksomhed Bjerregaard Sikkerhed A/S.

Mikael fik os udfordret og styret til at tænke 3 år frem, uden selv at komme med forslag til hvor fremtidens mål og indsatser for virksomheden skulle være.

Inden dagen var omme havde vi besluttet os for 4 klart definerede fokusområder som vi alle var enige om var de rette spor at forfølge de næste 3 år.

Det næste skridt i strategien med de 4 ”spor” var at inddrage medarbejdende, hvor vi rev en dag ud af kalenderen og de 4 spor i overskrifter blev præsenteret. De kunne så byde ind med hvilket spor de ønskede at deltage i gruppearbejde omkring og dermed komme med konkrete forslag til udvikling af ”sporet´s” fremtid. Igen styrede Mikael dagen så alle havde ”snuden” i sporet. Resultatet blev at alle medarbejdere var med til at give deres bidrag til strategien og dermed også nemt kunne forholde sig til den og vigtigst af alt tage (med)ansvar for det fælles strategiske mål.

Mikael har siden 2012 været bestyrelsesformand i Bjerregaard Sikkerhed A/S. Det jeg lægger vægt på er Mikaels positive måde at udfordre bestyrelsen og direktionen på, så der skabes dynamik og tænkes nye tanker for fremtidens muligheder i markedet for øget vækst og resultat for både aktionærerne samt at medarbejderne bliver inddraget i strategien og tager medansvar for strategieksekveringen.

Undervejs har et af indsatsområderne været at jeg gerne ville kunne fokusere på mine interesseområder og samtidig styrke ledelsen med ansættelse af en ny adm. direktør. Her har Mikael taget aktivt del i forberedelsen, gennemførelse og den løbende opfølgning på direktørskiftet og har været med til at sikre, at det er foregået succesfuldt.

I vores ”årshjul” for bestyrelsesmøderne har vi hvert år et heldags møde ude af ”huset”, med fokus på virksomhedens nuværende strategi med opfølgning og ny udvikling af ”strategi spor” der skal udvides eller drejes i en ny retning i forhold til markedet. Mikael har som formand formået at skabe den dynamik i bestyrelsen, der har gjort at møderne er korte, konkrete uden at være kedelige og at der træffet fremadrettede beslutninger der kan følges op på løbende i ”logbogen”.

Til virksomheder der har behov for holde ”snuden” i strategi sporet og blive udfordret på frem?dens nye udfordringer kan jeg absolut anbefale Mikael og Vinderstrategi A/S som mentor, rådgiver og formand.”

Bjerregaard Sikkerhed A/S sælger og distribuerer kvalitetsfodtøj til arbejdsbrug fra verdens førende producenter af sikkerhedsfodtøj til professionelle brugere i Danmark og i Norden. Deres produkter anvendes inden for håndværk, industri, uniform- og servicesektoren. Virksomheden har 21 ansatte, hvoraf størstedelen har til huse på deres hovedkontor i Hedehusene.

Læs mere om Bjerregaard Sikkerhed A/S på deres hjemmeside

Indehaver – Toke Allentoft – Franchise Consult & ChainIndex

”Både før, under og efter min tid som adm. direktør for Dansk Franchise Forening har jeg med stor fornøjelse arbejdet sammen med Mikael Vest, Vinderstrategi A/S, som ved flere lejligheder har bidraget succesfuld ved konferencer blandt andet med sin viden om franchisefinansiering. I et konstruktivt forfattersamarbejde har Mikael bidraget til bogen Franchising, der som grundbog for virksomheder anviser udviklingsmetode til bygning af et franchisesystem, og både i min egen virksomhed og i franchiseforeningens regi har jeg haft glæde af at modtage strategisk rådgivning af en altid veloplagt og engageret Mikael Vest, hvis professionelle bekendtskab jeg værdsætter højt. Mikael er fortsat et menneske, som jeg trygt henvender mig til, når jeg har brug for klogt klarsyn og skarp analyse.”

ChainIndex knytter franchise forbindelser og rådgiver om franchising. ChainIndex har som formål at oplyse potentielle franchisetagere om franchisning, formidle specifik information om aktuelle franchisetilbud og assistere franchisegivere i rekrutteringsprocessen af franchisetagere.

Læs mere om Franchise Consult & ChainIndex på deres hjemmeside

Godsejer – Harald Krabbe – Frederiksdal Gods og Frederiksdal Kirsebærvin A/S

“Jeg har samarbejdet med Mikael og Vinderstrategi A/S i tre forskellige virksomheder; Frederiksdal Gods, Frederiksdal Kirsebærvin A/S og brancheorganisationen Danske Bær´s sammenlægning med Gasa Odense. I alle tre tilfælde har jeg oplevet en sparringspartner, som formår både på det personlige som faglige plan at holde fokus på det relevante og at fravælge alt det unødige uden følelsesmæssigt fnidder – og dermed undgår vi både personlige og store faglige fejl. Det giver en fornemmelse af ro og fremdrift og er en effektiv vej til hurtigere resultater. Vi oplever meget loyalitet og samarbejdsvilje samt god tone og respekt for andre.

Mikael´s og Vinderstrategi A/S´ værdisæt i forretningsetik er højt og det værdsætter vi. Enhver har brug for at andre ser på ens virksomhed med friske og upartiske øjne. Mikael og Vinderstrategi A/S kan gennemskue nerven i virksomheden, ser mulighederne, forenkler processerne så de er til at gennemføre og strukturerer opgaverne så den kan eksekveres (hvis ellers man tør :-)) Jeg kan til enhver der gerne vil videre med sin virksomhed anbefale Mikael og Vinderstrategi A/S.”

Det første møde var tilfældigt – og handlede slet ikke om kirsebær… Men Harald havde smukke kirsebærplantager fra et unikt hjørne af Danmark. Og Jan og Morten havde viden og ideer til fremstillingen af en dessertvin. Fælles var lysten til at rykke dansk landbrug væk fra bulkproduktionen – og ind i et univers, hvor kvalitet var det vigtigste parameter. Efter nogle års forsøg var kirsebærvinen fra Frederiksdal Gods skabt.

Læs mere om Frederiksdal Gods og Frederiksdal Kirsebærvin A/S på deres hjemmeside

Adm. direktør – Tony Nordberg – Frits Pedersen A/S

“Vi var i en proces, hvor vi gerne ville gennemgå firmaets værdigrundlag, samt muligheder fremadrettet. Vi havde selv gjort os nogle tanker, om bl.a. hvordan vi skulle og kunne, få flere og nye kunder – og i den forbindelse var det oplagt, at få input udefra. Da Guldsmedenes Leverandørforening så kom med tilbuddet om dette nye samarbejde, var det oplagt at slå til!

Sparringen gav os en indsigt i (fra professionelle) om vores tanker og mulige kommende strategi, var relevant eller skulle revideres. Endvidere blev der stillet ind med spørgsmål til de ting vi lagde frem, og konkret spurgt ind til nogle ting, som vi måtte forholde os til. Det har efterfølgende fået os til at tænke anderledes i fremtidige projekter, antallet af dem og ikke mindst vigtigheden af ejerskabet. Vinderstrategi A/S var å̊bne og interesserede i vores situation. Det var godt at ̊få sparring fra nogle der ikke kender branchen i detaljer, men her et generelt branchekendskab og som har en masse gode værktøjer. Alt i alt et ekstremt positivt samarbejde!

En 2 timers ”fri taletid” proces hvor ens strategier, fremadrettet salg, indkøb m.m. kan sparres med professionelle, er da kun at takke ja til. Vinderstrategi A/S udførte arbejdet med bravur, så måske kan det på sigt, ende med et permanent samarbejde, alt efter behov. At Guldsmedenes Leverandørforening har lavet denne aftale med et professionelt strategifirma, hvor det du skal have med er en nedfældet ide og så to timer af din tid, må da være interessant for de fleste. Vi fik en stor indsigt i forskellige værktøjer og fik en masse god sparring.”

Frits Pedersen A/S har siden 1953, været aktiv som forhandler til smykkebranchen på det danske, samt europæiske marked. Gennem årene har de opbygget et stort lager af ædelmetaller, halvfabrikata, perler og ædelsten samt værktøj og maskiner til guldsmedebranchen og andre tæt beslægtede brancher, så som elektronik, dental, reklame etc.

Læs mere om Frits Pedersen A/S på deres hjemmeside

Direktør – Jens R. Møller – Guldsmedebranchens Leverandørforening

”Guldsmedebranchens Leverandørforening har i 2014 indgået en samarbejdsaftale med strategihuset Vinderstrategi A/S.

Strategihuset kan tilbyde medlemmer nogle muligheder, som vil være uvurderlige.

Navnet ”Vinderstrategi” forpligter, men allerede i den indledende fase erfarede vi, at der er sammenhæng mellem navn og det arbejde, huset leverer.

De viste en særlig evne til hurtigt at sætte sig ind i branchens udfordringer og problemstillinger, og i sammenhæng med deres viden og indsigt omsætte dette til anvendeligt og eksekvérbart strategiarbejde. Så på branchens vegne forventer jeg et overordentligt stort udbytte af denne aftale.”

Guldsmedebranchens Leverandørforening er en brancheorganisation for alle professionelle leverandørvirksomheder, der arbejder med guld, sølv, diamanter, ure og korpus i Danmark. Guldsmedebranchens Leverandørforening primære opgave er at servicere og løfte over 100 medlemsvirksomheder i et forretningsorienteret perspektiv. Hertil varetages den politiske scene i forhold til den dagsorden, der har strategisk og operationel betydning for foreningens medlemmer.

Læs mere om Guldsmedebranchens Leverandørforening på deres hjemmeside.

Bestyrelsesformand – Lars Fournais – QARS – Salg & Rådgivning ApS

”Jeg har været med til mange strategiforløb gennem årenes løb, men det her er et af de allerbedste. Værktøjskassen og strukturen er virkelig god og med til at skabe fremdrift og sikre et meget effektivt forløb”

QARS er Danmarks største kæde af certificerede pladeværk-steder og autolakererier. Med et strømlinet workflow tilbyder de autoforhandlere, bilimportører og flådeejere at håndtere deres forsikringsskader og autolakering hos én landsdækkende partner.

Læs mere om QARS – Salg og Rådgivning ApS på deres hjemmeside.

Direktør – Anders Bertelsen Toft – Alfix A/S

”Vi oplevede en klar værdi af samarbejdet med Vinderstrategi A/S. Der var godt humør, en konstruktiv dialog og enkle og inspirerende øvelser undervejs. Vinderstrategi var velforberedte, holdt ”snuden i sporet” og havde en

struktureret plan, der sikrede fremdrift i arbejdet. Der var hurtig action, og vi endte op med solidt output, som vi kan bruge til vores videre strategiarbejde.”

Alfix A/S er en dansk familieejet virksomhed grundlagt i 1963 af Hans Carstensen Toft. I dag fremstår Alfix A/S som en professionel og konkurrencedygtig produktionsvirksomhed med 40 ansatte fordelt i laboratorium, service-teknisk afdeling, produktion, lager, salg og administration. Med sloganet ”Ansvarlig styrke”, markerer Alfix A/S de fordele, som deres samarbejdspartnere opnår ved at arbejde med deres produkter. Med Alfix A/S får virksomheden tilført ansvarlig styrke. Det er et løfte, som Alfix A/S hver dag vil gøre deres bedste for at leve op til.

Mission: ”Vi vil skabe tryghed for dem, der leverer, projekterer og bygger for fremtidens Skandinavien. Kategorien er udvikling, produktion og branding af løsninger til gulv-, væg- og facadekonstruktioner i byggeriet.”

Vision: ”Vi vil være det foretrukne brand i vores kategori i Skandinavien ved at være tæt på markedet og være førende på ansvarlige byggetekniske.”

Læs mere om Alfix A/S på deres hjemmeside

Direktør – Charlotte Lorenzen – Studieskolen

”Forventningerne var høje, og de blev indfriet – vi fik noget for pengene, og vi havde ikke selv formået at gøre det samme arbejde så hurtigt.

Vinderstrategi A/S satte sig i vores sted og udfordrede nogle af de begreber og tanker, vi havde for vores strategiske arbejde. Det medvirkede til en endnu skarpere formulering af, hvad vi gerne vil, og hvordan vi kommer derhen. Vinderstrategi A/S opsummerede flere gange, det vi prøvede at formulere, og det hjalp os, i det vi kunne få nogle nye perspektiver og ord på det, vi ønsker at opnå. Vi oplevede en nærværende, lyttende og intelligent sparring, så vi følte os mødt, og vi oplevede, at Vinderstrategi A/S formåede at give os nogle refleksioner om muligheder, som vi ikke selv havde fundet på. Dette blev samtidig gjort på en respektfuld og indlevende måde, som fremmede processen. Det var gode og relevante øvelser, hvor der blev talt ind i vores fagområde.

Arbejdet er meget konkret, håndgribeligt og visuelt godt, og som bonus bliver arbejdet dokumenteret på stedet af Vinderstrategi A/S, som gjorde processen effektiv og koncentreret.”

Studieskolen har siden 1977 undervist i sprog, udviklet didaktik inden for sprogundervisning og værnet om fremmedsprogenes betydning. I dag underviser Studieskolen årligt mere end 8.000 professionelle, expats og private i mere end 30 sprog. Studieskolens formål er at forbedre danskernes og tilrejsendes sprogkundskaber.

Sprogundervisningen spænder fra begynderniveau til universitetsniveau. Kurserne er både almene og erhvervsrettede. Studieskolens lærere er universitetsuddannede – mange fra universiteter i de lande, hvis sprog de underviser i.

Læs mere om Studieskolen på deres hjemmeside

Direktør og Statsautoriseret revisor – Henrik Glanz – Redmark

”Vi havde i Redmark strategien på plads, og strategien var også kommunikeret, men vi skulle have assistance til at eksekvere centrale dele af strategien. Vi er i en branche, der er i rivende udvikling, og hvor en lang række ting ændres i takt med fx lovgivningen, digitalisering og teknologi. Derfor var strategien bundet op på nye centrale områder som fx proaktiv rådgivning af kunderne herunder rådgivning omkring forretningsudvikling af kundernes virksomhed. Og eksekveringen af denne centrale del af strategien har Vinderstrategi A/S hjulpet os med.

Vinderstrategi A/S har trænet os i at forstå kunderne endnu bedre. Udgangspunktet har været at klæde den enkelte revisor og rådgiver bedre på til at tage en dialog med kunderne om virksomhedens strategiske situation og udfordringer. Det har samtidigt været et vigtigt element at træne os i at se muligheder i, hvordan virksomheden positivt kan arbejdere videre med deres forretningsudvikling.

Forløbet har strukket sig over en længere periode, og vi vil fremover fortsat have stort fokus herpå i samarbejde med Vinderstrategi A/S.

Redmark er Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed med kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Vi er en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed, hvor mere end 230 medarbejdere hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder. Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der yder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante og vi vil skabe værdi og gøre en forskel for vores kunder. Vi vil efterlade et tydeligt aftryk og være dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største, men aldrig på bekostning af nærhed og faglig stolthed.

Læs mere om Redmark på deres hjemmeside.

Under hele samarbejdet er der en meget tæt kontakt både til ledelsen, partnere og i særdeleshed også medarbejderne.

Stort set alle medarbejdere kender i dag Vinderstrategi A/S, hvilket betyder, at synlighed og commitment står meget stærkt i hele organisationen. Det er meget tydeligt og et særligt kendetegn, at Vinderstrategi A/S ikke bare kommer fordi de skal, men fordi Vinderstrategi A/S brænder for strategi, eksekvering og det at forstå og udvikle virksomheder – det smitter og skaber tætte bånd, nærmest et skæbnefællesskab.

Det er også interessant, hvordan nye ting popper op hele tiden, hvilket er inspirerende, spændende og udvikler vores organisation. Vi bliver udfordret og skubbet til.

Et andet ekstra element, vi har fået ud af samarbejdet, er, at når vi internt i virksomheden fx komplimenterer vores kollegaer og roser dem, virker det stærkt, men det virker endnu stærkere, når Vinderstrategi A/S siger det set udefra – det giver organisationen komfort og positive vibes, der kan bygges videre på.

Flere er begyndt at tænke anderledes, og den fornyelse kan vi allerede nu se en effekt af. Vigtigst af alt så synes vores kunder, at det centrale område, vi har i gang, er mega interessant, og relationen til kunderne er allerede nu forbedret. Så vi får både gladere og tilfredse kunder – og samtidig styrker vi vores eget forretningsmæssige og økonomiske grundlag.”

Redmark er Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed med kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Vi er en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed, hvor mere end 230 medarbejdere hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder. Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der yder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante og vi vil skabe værdi og gøre en forskel for vores kunder. Vi vil efterlade et tydeligt aftryk og være dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største, men aldrig på bekostning af nærhed og faglig stolthed.

Læs mere om Redmark på deres hjemmeside.

Adm. direktør – Christian Sørensen – Bosweel A/S

”I forbindelse med konkrete organisatoriske problemstillinger i min virksomhed har jeg haft et samarbejde med Vinderstrategi A/S – Mikael Vest. Vi har i samarbejde ”afpudset” Bosweel´s strategi og organisationsopbygning. ”

”Det har været et lærerigt parløb – hvor jeg altid har opfattet Mikael Vest som indlevende og oprigtigt interesseret i netop vores forhold. Særlig vil jeg fremhæve Mikael ´s opfølgning på ting, som er blevet besluttet eller blot drøftet. Det understreger bare at Vinderstrategi A/S ikke slipper opgaven før den er helt løst.”

”Da Mikael Vest også har en praktisk baggrund og erfaring fra Lederstillinger, kan han med overbevisning supplere sin teoretiske viden med praktiske eksempler, som har være afprøvet og som virker”

”Samarbejdet med Vinderstrategi A/S har været udbytterigt og vi har fået løst de ønskede opgaver.”

Bosweels ambition er at skabe den ultimative herreskjorte. Derfor arbejder vi konstant med at få komfort og pasform til at møde tidens stil og snit. Vi kombinerer generationers erfaring fra skjortehåndværket med høje krav til materialer og syning. Det sikrer en skjorte, hvor både flip, farve og de øvrige materialer klarer hverdag og vaskemaskine uden at miste sin stil. Bosweel har forfinet skjortehåndværket siden 1937. Farver, snit og ikke mindst flippens længde har varieret gennem årtierne, men vores ambition om at sy de bedste herreskjorter har ikke ændret sig. Skjortefabrikken Bosweel ligger i Herning og ledes idag af tredje generation af skjortemagere.

Læs mere om Bosweel A/S på deres hjemmeside

Bestyrelsesformand – Stig Ellkier-Pedersen – Johs. Mertz A/S

”Rapporten ”Maskinhandleren i år 2020” fra Dansk Maskinhandlerforening kom i 2013 på et meget vigtigt tidspunkt. Efter manges opfattelse var det nemlig absolut på høje tid, at der blev udarbejdet en samlet analyse om behovene for udvikling i Maskinhandlerbranchen. Problemstillingerne i rapporten har selvfølgelig de senere år optaget mange af de enkelte maskinhandlere i større eller mindre omfang. Dog er der set udefra kun gennemført meget få strukturelle forandringer. Men efter rapportens omhyggelige analyse og dokumentation er det nu soleklart, at rigtig mange af branchens aktører deler de samme udfordringer  –  og at det er på høje tid at gøre noget ved det.

Rapporten stimulerer helt grundlæggende til, at der i større omfang tales samme sprog og bekendes kulør mellem de forskellige aktører i branchen: importører, brancheforening og maskinhandlere. Det er jo vanskeligt at modsige analysen og konklusionerne i rapporten, samtidig med at det er enkelt at holde ens egen virksomhed op mod de anførte præmisser. Det er afgjort med til at tydeliggøre den brændende platform, mange befinder sig på  –  og som ikke altid ses så klart, når hverdagen er travlt besat med vigtige driftsopgaver. Hver  enkelt aktør motiveres stærkt til at vurdere sin egen situation nøje og vælge en målrettet strategi for at sikre sin eksistensberettigelse i fremtiden.

Rapporten er et meget brugbart værktøj, når de enkelte aktører skal analysere og vælge mellem de forskellige veje i viften af muligheder  –  herunder fx om man skal gå konsolideringsvejen eller nichevejen. Ved at formulere klare billeder og visioner om, hvor ens forretning skal være i 2020 er det langt lettere at sikre, at ens næste skridt også trækker virksomheden i den rigtige retning. Hvert valg er kritisk, og det er også vigtigt at være bevidst om at planlægge fremtidig flexibilitet og handlefrihed i en fremtid, som jo trods alt er uforudsigelig på mange områder.

Rapporten dokumenterer tydeligt, at mindst hvert andet selskab står foran generationsskifte i løbet af få år. Det vanskeliggøres imidlertid af den lave overskudsgrad på i gennemsnit 1,5%, som er alt for lidt til at tiltrække investorer. Og som sættes yderligere under pres, idet der de fleste steder mangler kritisk masse til at bære de nødvendige omkostninger og investeringer  –  både til fysiske anlæg men også til at sikre de rigtige kompetencer og specialer. Når hertil lægges at antallet af heltidslandbrug forventes at falde med 40% på 7 år (svarende til 2 hver eneste dag) og der herved bliver meget mindre forretning til den enkelte maskinhandler, hvis branchen ikke konsolideres, så er det indlysende, at mange af virksomhederne bliver nødlidende, hvis der ikke gøres noget.

Denne brændende platform og negative cirkel sætter rapporten detaljeret fokus på, og det er min klare opfattelse, at det vil hjælpe flere aktører til at træffe kloge, konstruktive strategiske valg  –  til glæde for både deres egen forretning og for branchen som helhed. Og jeg tror også, at det vil være med til at speede en proces op, som ellers kunne have taget for mange og smertefulde år.

Men det er også på høje tid.”

Johannes Mertz startede i 1915 virksomheden af samme navn i Nykøbing F. Med cirka hundrede ansatte, er Mertz blandt landets største maskinforretninger. Hos Johs. Mertz A/S er landbruget det absolut største kundesegment, og de bestræber sig på altid at yde den bedste service. Deres distrikt strækker sig fra Nakskov på vestlolland over Nykøbing Falster, Faxe i sydsjælland og Ringsted på midtsjælland.

Læs mere om Johs. Mertz A/S på deres hjemmeside

Programme Director – Helle Nordlund Jensen – Nordic Executive Academy (Nexamy)

”Nordic Executive Academy har gennem et par år samarbejdet med udenlandske top universiteter med innovation og forretningsudvikling for ledere på strategisk niveau. Den typiske deltager deltog med det formål at modtage inspiration og værktøjer til at tænke ud af boksen og se nye vækstmuligheder for deres virksomhed.

Vi fik en forespørgsel fra en større markedsledende virksomhed, der ønskede et tilsvarende udviklingsprogram for hele deres ledergruppe men på dansk sammenholdt med at virksomheden var optaget af, at de fik skabt en fælles referenceramme for deres fremtidige strategi og udviklingsmuligheder.

Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi vi kendte dem fra branchen, som værende en af de førende inden for strategiudvikling i Danmark. Vi vidste, at Vinderstrategi A/S er skarp på de nyeste forretningsmodeller og business cases samtidig med, at de forstår at lede en workshop meget professionelt.

Sammen tilrettelagde vi et skræddersyet program til kunden, hvor Vinderstrategi A/S havde lagt et stort arbejde i at undersøge kundens branchevilkår til bunds, for derved sammen med kunden at kunne udvikle deres fremtidige forretningsmuligheder.

Hele forløbet med Vinderstrategi A/S forløb yderst professionelt, og vores kunde var særdeles tilfredse med et udfordrende og konstruktivt forløb, hvor lederne blev involveret og fik værktøjer til, hvordan de skulle arbejde med forretningsudvikling hjemme i egen organisation.”

Nordic Executive Academy (Nexamy) var indtil ultimo 2016 en selvstændig uddannelsesinstitution i Danmark. I dag er de en del af IBC International Business College, der tilbyder uddannelse til ledere og specialister. Sammen med top-rangerende institutter, såsom IE Business School, tilbydes intensive programmer inspireret af executive MBA programmer.

Læs mere om Nordic Executive Academy (Nexamy) på deres hjemmeside

CEO og Managing Partner – Ole Stiig Petersen – Lisberg Executive Search A/S

“Vi gennemførte i foråret 2013 et BestyrelsesTjek fra Vinderstrategi A/S. Værktøjet er enkelt og praktisk orienteret og vi har haft stor glæde af at arbejde med det. Konkret har det bidraget til en justering af vores strategiske retning, og en erkendelse af et behov for et bedre samspil i bestyrelsen samt et behov for at styrke bestyrelsen med fagligt stærkere personer på et par af posterne.”

Gennem års erfaring med dansk og skandinavisk virksomhedskultur har vi opbygget en unik kompetence i at rekruttere ledere og specialister til danske og udenlandske virksomheder, til stillinger i Danmark og i udlandet – med rod i den danske virksomhedskultur. Vor mission er at skabe værdi for vores kunder og kandidater ved at sikre det bedste match mellem stillingens behov og krav, kandidatens kompetencer, ønsker og kompensation i stillingen

Læs mere om Lisberg Executive Search A/S på deres hjemmeside

CEO – Lars Bilde – Isabella A/S

”Med Vinderstrategi A/S’ imponerende engagement formåede de at favne alles forskelligheder og alligevel få bestyrelse og direktion, på kun et døgn, til at finde et fælles billede på en fremtidig vision – simpelt og enkelt.”

Isabella A/S har til formål at skabe gode outdoor oplevelser gennem produktion af bl.a. telte og stel til campingbranchen.

Læs mere om Isabella A/S på deres hjemmeside

Hovedaktionær – Per Mertz – Johannes Mertz A/S

Johannes Mertz A/S er en over 100 år gammel landbrugsmaskinforretning, og jeg er tredje generation. Siden generationsskiftet i 1986 med min fader har vi haft en professionel bestyrelse. Vi er en af Danmarks største aktører på markedet.

Prognosen inden for dansk landbrug forudser, at der kun vil være 7000 heltidslandbrug tilbage i 2020, hvilket er en halvering på bare 10 år. Det svarer for vores vedkommende til, at et landbrug sælges eller forpagtes ud hver eneste uge. Branchen har en gennemsnitlig overskudsgrad på 1 %. Ud af 135 virksomheder har 100 af dem en leder på mere end 60 år og står over for et generationsskifte. Jeg er selv en af dem, og mine piger er ikke interesseret i at drive familiefirmaet videre. Der findes fire store mærker inden for produktion af landbrugsmaskiner, som for flere år siden har konsolideret producentleddet, men som halter 10 år efter bilbranchen med hensyn til den strategiske udvikling af forhandlerleddet.

Dette var scenariet vi stod overfor. I 2012 havde Dansk Maskinhandlerforening tilknyttet Mikael Vest, Vinderstrategi A/S som strategiekspert og medforfatter til udarbejdelse af en rapport om Maskinhandleren i år 2020. Vi kontaktede Mikael, og allerede på det første møde udfordrede han os med spørgsmål, som vi havde vanskeligt ved at give et entydigt svar på. Mikael vidste på det tidspunkt alt om branchen og brændte allerede for at tage fat på hele det omfattende strategiarbejde frem mod at forme fremtidens maskinforretning. Strategiarbejdet stod nu øverst på dagsordenen. 3 nøgleord blev omdrejningspunktet for det videre arbejde, kompleksitet, effektivitet og konsolidering.

Strategiplanen stod efter nogle møder relativt hurtigt klar for bestyrelsen og nu gik arbejdet for alvor i gang med at implementere den over for vore medarbejdere og ikke mindst vores hovedleverandør. Vi besluttede os for at sammensmelte 2 forretningssteder og bygge en helt ny forretning for at øge effektiviteten og indføre en helt ny leveringsform som kommer tæt på dør til dør.

Mikael har også spillet en stor rolle i selve implementeringsfasen af strategien og har i kraft af sit gode menneskesyn bidraget i processen for at ensrette vores strategi med vores hovedleverandør. På bestyrelsesmøderne sørger Mikael altid for at de foregår i en behagelig, men bestemt tone, altid parat med et smil på læben, når der er behov for det. Han har også en evne til at få den øvrige bestyrelse og direktionen til at yde deres absolut bedste. Jeg kan kun give Mikael og Vinderstrategi A/S mine varmeste anbefalinger til alle andre som søger et nyt bestyrelsesmedlem eller en strategipartner.

Johannes Mertz A/S er med fire afdelinger og cirka hundrede ansatte blandt landets største maskinforretninger. Johannes Mertz A/S er i gang med at skabe fremtidens maskinforretning. Nye tiltag er altid opstået med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

Læs mere om Johannes Mertz A/S på deres hjemmeside

Gårdejer – Hans Bang-Hansen – Håstrupgård ApS

”Jeg har kendt Mikael i mange år, først som en meget værdsat afdelingsdirektør i Jyske Bank i Horsens. Her oplevede jeg, hvordan Mikael skabte begejstring og opbakning om banken, både fra personale og kunder.

Efterfølgende har vi nu glæde af Mikael både i forbindelse med strategiarbejdet og bestyrelsesarbejdet i Håstrupgård ApS.

Her oplever vi at Mikael er meget velforberedt, med et fantastisk drive og struktureret. Det er samtidig med en stor indlevelsesevne. Vi oplever at Mikael er hurtig til at sætte sig ind i virksomheden, samtidig med at han er god til at drage nyttige paralleller til andre virksomhedstyper.”

Se video om Håstrup Gård ved at klikke på billedet nedenfor.

Håstrupgård er en opformeringsbesætning tilknyttet Danavl. Visionerne er, at producere verdens bedste avlsdyr og samtidig være kendt for trivsel hos både mennesker og dyr. Håstrupgård henvender sig særligt til dynamiske mellemhandlere, foderstofforretninger, ornestationer og slagterier, som er interesseret i varige relationer. Engagerede medarbejdere, moderne teknologi, god etikette og styringssystemer skaber grundlaget for, at Håstrupgård er en foretrukken samarbejdspartner. Ikke mindst når det gælder sundhed, magert kød og mindst muligt miljøbelastning.

Læs mere om Håstrupgård ApS på deres hjemmeside

Ejer og leder – Søren Zedlitz Mikkelsen – TandlægeCentret Randers

”Dagen forløb rigtig godt og levede op til vores forventninger – vi fik både konklusion og opfølgning på samme dag. Imponeret over det efterfølgende strateginotat, som var detaljeret og flot sat op.”

TandlægeCentret Randers er med til at skabe fremtidens tandklinik, og udfører tandbehandling på højeste niveau. De er et stort team, der er nøje udvalgt i forhold til både faglige og menneskelige kvaliteter.

Deres slogan ”Smil Med Mere” har flere facetter og siger f.eks, hvad de tilbyder. Men er samtidig en opfordring til deres patienter…..

Hos TandlægeCentret tilbyder de altid den mest optimale løsning i forhold til den enkeltes ønsker og formåen. De tilbyder deres patienter den bedste tandbehandling til en konkurrencedygtig pris. De går aldrig på kompromis med fagligheden. For dem er det vigtigt, at alle føler sig velkommen og kan mærke det gode arbejdsmiljø, som de har på klinikken. De har trofaste medarbejdere og meget lille udskiftning i deres team.

Læs mere om TandlægeCenteret på deres hjemmeside

Adm. direktør – Ole Christiansen – Granby Pack A/S

”Vinderstrategi A/S udfordrede os på en klog måde, og fulgte godt op på idéerne og strukturerede dem. Det er tydeligt, at en vis erfaring skinner igennem, og at Vinderstrategi A/S formår at styre processen sikkert gennem dagene.
Strukturen og spørgsmålene i forarbejdet var rigtig godt, og på dagene var der fokus på resultaterne samt motiverende og effektive oplæg som viste at Vinderstrategi A/S også arbejder innovativt. Vi fik det vi havde brug for, og oplevede at fokus kun var på os som kunde.”

Granby Pack er en familieejet, dansk virksomhed, der nu på 3. generation udvikler unikke emballageløsninger til hele Europa.

Hos Granby Pack er de ikke bare leverandører af transportsikre, pladsbesparende og konkurrencedygtige løsninger til transportemballering. Deres mere end 50 årige erfaring og innovative tilgang til markedet, gør dem til en kompetent sparrings- og forretningspartner. Med udgangspunkt i Granby Packs særlige kompetencer gennemgår de i fællesskab en udviklingsproces, hvor resultatet bliver en unik løsning – skræddersyet til produkt og til behov for emballering og sikring.

Læs mere om Granby Pack A/S på deres hjemmeside her

Adm. direktør – Per Bie – danbolig A/S

”Vinderstrategi A/S’ strategiuddannelse byder på en meget struktureret, praktisk og inspirerende tilgang til at arbejde med strategi. Efter uddannelsen står man tilbage med en omfattende værktøjskasse, der giver en detaljeret vejledning i, hvordan man kan  gribe strategiarbejdet an. Derfor er jeg særligt glad for, at jeg deltog med to andre fra   ledergruppen, så vi nu har et fælles udgangspunkt for strategiarbejdet.

Strategiuddannelsen er et godt sted at starte, hvis man står overfor at skulle i gang med en strategiproces i sin egen virksomhed, idet man får en god introduktion til de forskellige analyser og metodikker, som er gode og vigtige at inkludere i strategiarbejdet.

Mikael er en kompetent underviser med en stor praktisk viden om strategiarbejdet, som han meget gerne deler ud af. Ligeledes vil jeg fremhæve den gode sparring mellem deltagerne samt den fine balance mellem teori, praktiske cases og gruppearbejde.”

danbolig A/S er en ejendomsmæglerkæde stiftet i 1989. I dag består kæden af omkring 150 butikker, der alle arbejder ud fra det samme grundlæggende værdisæt og overordnede løfte til alle deres kunder: ”Du skal føle dig værdsat som kunde i danbolig.”

Læs mere om danbolig A/S på deres hjemmeside

Professionelt bestyrelsesmedlem – CEO og investor, Søren Ravn – Ravn Jensen Holding A/S

”Strategiuddannelsen har givet mig overblik og jeg har fået min værktøjskasse til at hænge sammen med teorien, så det bliver operationelt og brugbart.

Jeg vil absolut anbefale uddannelsen til alle, især bestyrelsesmedlemmer eller direktører.

Partner – Lars Bundgaard Sørensen – Vækst-Invest Nordjylland

“Jeg synes strategiuddannelsen har bidraget til nogle meget værdifulde værktøjer i mit daglige arbejde som bestyrelsesmedlem og som investor i forskellige mindre danske virksomheder. Det der er særligt godt ved uddannelsen, er at værktøjerne er meget konkrete og det skaber noget disciplin og struktur omkring processerne, som egentlig er velkendte men frameworket gør at vi kommer omkring det hele, og får analyseret virksomhedernes strategiske position og kan derfor arbejde videre med den strategiske udvikling i virksomhederne.”

Vækst-Invest er en kapitalfond med fokus på små og mellemstore virksomheder i Jylland. Fondens fokus er investeringer i virksomheder med en omsætning på op til 150 millioner kroner. Hovedparten af investeringerne foretages dog i virksomheder med en omsætning i niveauet 20-120 millioner kroner.

Læs mere om Vækst-Invest Nordjylland på deres hjemmeside.

Partner – Christian Thygesen – Dansk Generationsskifte A/S

“Jeg synes strategiuddannelsen har bidraget til nogle meget værdifulde værktøjer i mit daglige arbejde som bestyrelsesmedlem og som investor i forskellige mindre danske virksomheder. Det der er særligt godt ved uddannelsen, er at værktøjerne er meget konkrete og det skaber noget disciplin og struktur omkring processerne, som egentlig er velkendte men frameworket gør at vi kommer omkring det hele, og får analyseret virksomhedernes strategiske position og kan derfor arbejde videre med den strategiske udvikling i virksomhederne.”

Dansk Generationsskifte A/S har i mere end 10 år været et center for succesfulde generationsskifter – primært i små og mellemstore danske virksomheder, som både har brug for en køber og en ny ledelse.

Læs mere om Dansk Generationsskifte A/S på deres hjemmeside.

CEO – Christian Schnoor – Sofie Schnoor A/S

”Strategiuddannelsen oversteg mine forventninger, og vi fik væsentligt mere materiale end forventet. Der var en rigtig god gennemgang af teorien og gode praktiske øvelser. Jeg har fået en utrolig god værktøjskasse med mange værktøjer som jeg altid kan slå op i. En god og effektiv strategiuddannelse der giver deltagerne super gode redskaber.”

The family-owned, independent label SOFIE SCHNOOR was established by the designer SOFIE SCHNOOR in 2001. It began with a shoe collection in 2001, followed by a children’s collection named PETIT BY SOFIE SCHNOOR in 2007, before a clothing collection joined the range. SOFIE SCHNOOR is currently represented in department stores, online, shop-in-shops, large and small retailers, concessions, and high-end design shops across all continents. SOFIE SCHNOOR is represented in 600 retail stores around the world, in addition to the brands three self-owned shops in Denmark.

Læs mere om Sofie Schnoor A/S på deres hjemmeside

CEO – Morten Lapholm – KonditorBager A/S

”Der var en klar rød tråd gennem hele forløbet. Det som jeg mener var særligt godt ved den her strategiuddannelse, var sammenhængen og forståelsen for hvordan man binder alle strategiens faser sammen.
Vinderstrategi A/S formåede at give en grundig men ukompliceret faciltiering af hvordan deltagerne selv kan arbejde med værktøjerne og strategiprocessen efterfølgende. Derudover var der en utrolig professionel undervisning, og en overbevisende præsentation fra Vinderstrategi A/S.”

KonditorBager A/S er en kæde af 57 butikker fordelt over hele landet. Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.

Tiderne og danskernes smag har ændret sig siden kædens start, og KonditorBager A/S’ store udvalg har fulgt med tiden. Men de er aldrig gået på kompromis med håndværkskvaliteten og navnet KonditorBager A/S. Derfor kan du hos KonditorBager A/S få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik.

Læs mere om virksomheden her

CEO – Bo Kold Søndergaard – QARS ApS

”Vinderstrategi A/S formåede at få strategi ned i øjenhøjde – en god tyngde uden at blive for teoretisk. Den struktur og måde som Vinderstrategi A/S arbejder med strategi er virkelig gennemtænkt, og den er let at tilgå og gennemføre i sin egen virksomhed efter strategiuddannelsen. Uddannelsen er en simpel vej til at få mest muligt ud af analyser mm. Og så bliver man guidet helt hen til handlinger og opfølgning, som oftest er det der nedprioriteres.”

QARS ApS er Danmarks største kæde af certificerede pladeværksteder og autolakererier. Med et strømlinet workflow tilbyder vi autoforhandlere, bilimportører og flådeejere at håndtere deres forsikringsskader og autolakering hos én landsdækkende partner.

Læs mere om QARS ApS på deres hjemmeside.

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Bo fortæller om sin oplevelse af strategikurset efter gennemførelsen.

Salgschef – Tonny Køhler Simonsen – DS Stålprofil A/S

”Vinderstrategi A/S har i alle henseender ageret professionelt og kurset var på et meget højt niveau. Strategikurset var utrolig struktureret og meget anvendeligt, så jeg føler mig rigtig godt rustet til at kunne faciltiere en proces i min virksomhed.”

DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål. Og med stolthed. I 50 år har vi været i front med effektive tag- og facadeløsninger, der beklæder og beskytter. Med lang levetid. Med minimal vedligeholdelse. Med frihed i udtrykket. Og med en enestående knowhow, der giver alle vores kunder det samme resultat. Det bedste. Et bredt program af kvalitetsprodukter, moderne produktionsfaciliteter, medarbejdere med stor byggeteknisk knowhow og en innovativ tankegang har gjort DS Stålprofil til en af de førende producenter af stålprofiler til tag og facade. Vores eksport har gennem de senere år været støt stigende og udgør i dag en betydelig del af den samlede omsætning. En stigning, der ikke mindst skyldes vores stærke tilstedeværelse på det tyske marked med eget salgsselskab.

Læs mere om virksomheden her

HR direktør – Lars Pertou Vestergaard- Arla Foods Ingredients P/S

”Uddannelsen holder 100% – hele vejen igennem! Vinderstrategi A/S har et super koncept kombineret med deres store erfaring. Derudover har Vinderstrategi A/S en utrolig dedikeret og professionel måde at agere på, samtidig med de stadig formår at hive strategi ned i øjenhøjde. Vinderstrategikonceptet tager hånd om en klar struktur, lige fra udvikling af strategien til implementeringen i dagligdagen, hvor vi som deltagere bliver supporteret med rigtige mange gode og relevante værktøjer, som er nemme at forholde sig til. Vi fik lov til at prøve værktøjerne af i praksis, og jeg oplevede flere gange en wow-oplevelse gennem dagene. Det er en meget inspirerende og brugbar strategiuddannelse!”

Arla Foods Ingredients Group P/S is a subsidiary of Arla Foods, a global dairy cooperative owned by dairy farmers in six countries. Arla Foods Ingredients is a leading whey ingredient supplier for infant nutrition, baking, dairy, medical applications and sports nutrition.

Læs mere om Arla Foods Ingredients P/S på deres hjemmeside.

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Lars fortæller om sin oplevelse af strategikurset efter gennemførelsen.

CEO – Nikolaj Lagoni – Enterprise Rent-A-Car Scandinavia

”Jeg er overbevist om at Vinderstrategi A/S’ metodik og tilgang kan give værdi for alle der deltager på denne uddannelse.

Strategiuddannelsen har givet mig et bedre overblik og skabt et rigtig godt udgangspunkt for at jeg kan arbejde grundigt og langt mere professionelt med strategiprocessen end jeg tidligere har gjort, og kurset har klædt mig langt bedre på end jeg havde forventet.

Vinderstrategi A/S er meget kompetente og strategiuddannelsen var utrolig struktureret og professionel faciliteret, og der var en perfekt sammenhæng mellem teorien og de praktiske øvelser. Vinderstrategi A/S har allerede skabt værdi for mig og min virksomhed, og jeg kan i høj grad anbefale dem til andre i min omgangskreds!”

Enterprise Rent-A-Car Scandinavia er en af de største udbyder af transportløsninger i verden.
Semler Gruppen og Nordania Leasing A/s gik i juni 2014 sammen som franchisetager for den amerikanske biludlejningsgigant Enterprise. De er repræsenteret i ni danske byer forinden tre lufthavne.

Læs mere om Enterprise Rent-A-Car Scandinavia på deres hjemmeside.

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Nikolaj fortæller om sin oplevelse af strategikurset efter gennemførelsen.

Senior Commercial Product Manager – Henrik Jensen – Terma A/S

“Det var en super god uddannelse, med en klar og og tydelig struktur for strategiarbejdet med meget håndgribelige og anvendelige værktøjer. Beskrivelsen af uddannelsen stemmer overens med virkeligheden. Undervejs var der en god sparring mellem deltagerne og jeg fik det med hjem som jeg kom for. Jeg er allerede i gang med at anbefale det ud i mit netværk, da jeg mener at der er rigtig mange der kan få glæde af Vinderstrategi A/S’ strategiuddannelse!”

Operating in the aerospace, defense, and security sector, Terma A/S supports customers and partners all over the world. With more than 1,400 committed employees worldwide, they develop and manufacture mission-critical products and solutions that meet their customers’ needs.

Læs mere om Terma A/S på deres hjemmeside.

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Henrik fortæller om sin oplevelse af strategikurset efter gennemførelsen.

Erhvervsrådgiver – Casper Eriksen – Sydbank A/S

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Casper fortæller om sin oplevelse af strategikurset efter gennemførelsen.

Læs mere om Sydbank A/S på deres hjemmeside.

CEO – Henrik Fjordbak – Fjordbak Byg A/S

”Hele strategiuddannelsen gav rigtig god mening til sidst på dag 3. Det var nogle rigtig gode værktøjer jeg fik med hjem, som jeg kan arbejde videre med. Samtidig var det en super god undervisning, der formåede at kombinere en seriøs tilgang, samtidig med at det var sjovt at deltage. Og hver gang jeg havde et spørgsmål fik jeg en god og uddybende forklaring. Det er helt klart en strategiuddannelse som alle kan lære meget af at deltage på.”

Fjordbak Byg A/S har kunden i fokus og er et byggefirma, der sætter fokus på den individuelle kvalitetsløsning. Passivhuse, renovering og nybyggeri af lejligheder og ejerlejligheder i hele Nordjylland. Hos Fjordbak Byg A/S garanteres altid kvalitetsløsninger, og er altid færdige til den aftalte tid.

Læs mere om Fjordbak Byg A/S på deres hjemmeside.

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Henrik fortæller om sin oplevelse af strategikurset efter gennemførelsen.

Global Business Manager – Carsten Leth – PanAmerican Seed

”Jeg tilmeldte mig strategiuddannelsen for at få fyldt op i værktøjskassen, således vi står stærkere rustet til det strategiske arbejde i en international koncern med mange forskellige opfattelser af hvad strategisk arbejde er og ikke mindst hvordan processen skal gribes an. Og det må man sige jeg har fået.

Det vil helt sikkert være “øjenåbner” for mange, hvordan strategi arbejdet skal struktureres og hvor vigtigt det indledende analysearbejde er, for at sikre succes med sit strategiarbejde. Det var en rigtig god uddannelse, og jeg har fået meget med hjem som kan bruges i praksis.

Vinderstrategi A/S var rigtig gode til at sammenkoble teorien over på praktiske eksempler. Samtidig kan jeg godt lide at Vinderstrategi A/S, kalder ”en spade for en spade” . De gør det nemt for folk som mig, der har en praktisk baggrund, at forholde sig til de mange nye begreber og metoder, der er væsentlige for at få det fulde udbytte ud af den investering som strategisk arbejde er. Derudover gav gruppearbejdet en god forståelse for hvordan vi kan anvende værktøjerne i praksis, hjemme i ens egen virksomhed.”

PanAmerican Seed is founded in 1943 and is the world’s leading breeder and producer of F1 and open-pollinated flower seed, PanAmerican Seed markets its products to both wholesale and retail distributors around the globe. The company continually strives to solve grower production and sales issues with high-quality products whose benefits are carried all the way to the consumer level. For over 60 years – from breeding to customer service – reliability, consistency and creativity have been the company’s primary goals.”

Læs mere om PanAmerican Seed på deres hjemmeside.

Teamchef – Asim Latif – Fonden for Socialt Ansvar

”Det jeg har fået med fra strategiuddannelsen, må andre ikke gå glip af! Vinderstrategi A/S gør strategiarbejdet enkelt og overskueligt, og tilgangen er helt unik i mine øjne! Det var et intenst og interaktivt forløb med en meget klar struktur og dybde. Jeg har fået mange konkrete værktøjer til at gennemføre strategiarbejdet. Vinderstrategi A/S præsenterede mig for strategi på et helt nyt niveau og jeg lærte gode tricks til at skabe sammenhæng mellem de forskellige dele i strategiarbejdet. Faciliteringen, inddragelsen af cases fra det danske erhvervsliv, interaktionen, værktøjerne og metoderne bragte strategiuddannelsen på et uhørt højt niveau. Jeg fik så meget mere end hvad jeg havde turde at håbe på!”

Fonden for Socialt Ansvar arbejder med frivilligt socialt arbejde på mange niveauer. Alle vores aktiviteter er forebyggende og langsigtede – og bygger på tværgående samarbejde mellem den frivillige, private og offentlige sektor.

Læs mere på Fonden for Socialt Ansvar på deres hjemmeside.

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Asim fortæller om sin oplevelse af strategikurset efter gennemførelsen.

CEO – Pernille Sandberg Bech – Goodtalks

”Jeg har nu været i gang med min virksomhed i snart et år. Der har vist sig et hav af potentielle muligheder at gå efter, hvilket selvfølgelig er meget positivt! Men, som i alle start ups er ressourcerne små, og jeg har i den grad brug for at udtænke en strategi der sikrer jeg går den rigtige vej herfra, fra starten. I mit tidligere arbejdsliv i corporate har jeg kendskab til mange strategihuse, men har valgt at følge et forløb hos Vinderstrategi A/S, fordi forløbet er hands on, praktisk, operationelt og konkret – præcis hvad jeg lige nu har brug for! Jeg glæder mig!

Goodtalks er et univers for kvinder, der gerne vil give noget tilbage og spille hinanden gode. Det er både for dig, der har masser af erfaring, og for dig der ved alt det nye. Vi kan alle spille hinanden stærke.

Læs mere om Goodtalks på deres hjemmeside.

Nedenfor kan du se en kort video, hvor Pernille fortæller om sin oplevelse af strategikurset efter gennemførelsen.

CEO – Jesper Schou – Bjerringbro-Silkeborg Håndbold A/S

”Det var en rigtig god strategiuddannelse, som var godt styret af Vinderstrategi A/S undervejs. Strategiuddannelsen har givet mig en meget klar struktur for strategiarbejdet, som jeg kan tage med hjem og arbejde videre med. Overordnet set var det tre gode dage, og jeg vil klart anbefale til andre at deltage, man får som deltager nogle brugbare værktøjer og en god struktur man kan bruge hjemme i sin egen virksomhed.”

Bjerringbro-Silkeborg A/S blev dannet i 2005. Moderklubber-ne Bjerringbro FH og Silkeborg-Voel KFUM samt 2 engagerede sponsorer, Grundfos og Jyske Bank. Bjerringbro-Silkeborg tilbyder partnerskaber, hvor virksomhed bliver en del af et stærke netværk, der tæller mere end 600 virksomheder.

Læs mere om virksomheden her

CEO – Anders Rytter Madsen – JS Proputec A/S

“Jeg valgte at deltage på strategiuddannelsen hos Vinderstrategi A/S, fordi jeg har arbejdet med strategi i min virksomhed de sidste fire år, og nu havde jeg brug for inspiration og nogle værktøjer til strategiarbejdet. Det har jeg i den grad fået.
Jeg har fået mulighed for at finjustere nogle af de ting, som vi, i virksomheden, har arbejdet med. Jeg kan absolut anbefale andre virksomheder at deltage på strategiuddannelsen.”

JS Proputec A/S is a successful company manufacturing a wide range of patented and specialized products of very high quality.

Læs mere om virksomheden her.

Centerdirektør – Alex Rasmussen – ICV Kursus og konference

”Jeg valgte at deltage på strategiuddannelsen, fordi jeg er daglig leder af en virksomhed, som er i rivende udvikling og jeg har haft utrolig travlt de sidste fire år. Derfor havde jeg brug for at vide om jeg er på rette vej og få sat en strategisk retning. Og det har strategiuddannelsen hjulpet mig med. Jeg har også mødt andre virksomhedsledere, som har siddet med samme udfordringer som jeg.

Jeg har fået nogle gode værktøjer, som jeg kan bruge, og som jeg kan tage med hjem og dele med mine medarbejdere, kollegaer og bestyrelse. Jeg kan varmt anbefale andre at tage af sted, og hvis du føler du ikke har overskuddet, så har du det, når du har været afsted.
At få en Vinderstrategi er den helt rigtige retning – i hvert fald for mig.”

ICV Kursus og konference er Nordjyllands nye og topmoderne kursus-/konference- og idrætscenter. ICV Kursus og konference ønsker at være vendelboernes foretrukne mødested, og med nytænkning og engagement udvikler vi centret til i endnu højere grad at være stedet, hvor unge og ældre mødes til nye, spændende oplevelser.

Læs mere om virksomheden her.

CEO – Visti Kristensen – VK Data ApS

”Jeg har deltaget i Vinderstrategi A/S’ strategiuddannelse sammen med min kollega, og det har jeg valgt fordi vi skal have en ny strategi, og vi vil gerne have struktur på vores strategi. Og det føler både min kollega og jeg os klædt rigtig godt på til, med de her værktøjer, som Vinderstrategi A/S har præsenteret for os. De er rigtig lette at gå til, og struktureret så det er nemt at følge op på.”

VK DATA ApS blev etableret i 1994 og har mere end 27 års erfaring i rådgivning og implementering af IT- og ERP løsninger. I de seneste 7 år har VK DATA ApS koncentreret sig om ressourcer på ERP systemet Odoo og i dag er der 15 medarbejdere der arbejder med Odoo.

VK DATA ApS er en virksomhed der går op i bæredygtig energi og udvikling, og som er rige på mangfoldighed.

Læs mere om virksomheden her.

Project Manager – Søren Engelbrecht Jensen – Arla Foods AMBA

”Jeg har valgt at deltage på strategiuddannelsen hos Vinderstrategi A/S med hovedårsagen at jeg godt kunne tænke mig at blive opdateret på de strategiske værktøjer der findes i en strategiproces, og det har uddannelsen givet mig. Det er urolig praktisk anvendeligt, og det er noget jeg kan gå hjem og bruge i morgen.
Mange af modellerne kendte jeg i forvejen, men Vinderstrategi A/S formåede at tage dem et spadestik dybere, så der er rigtig mange detaljer på dem, som jeg normalvis ikke kendte til i forvejen.”

Arla er verdens femtestørste mejerivirksomhed og det største økologiske mejeri i verden.

Læs mere om virksomheden her.

Adm. direktør – Kasper Nørgaard – Samson Pumps A/S

“Strategi i vindervirksomheder har lært mig betydningen af, at alle ved, hvor vi står i dag, og hvor vi skal hen i morgen.”

Samson Pumps er den eneste virksomhed i verden, der udelukkende specialiserer sig i væskeringspumper. Samson pumper er lavet i Danmark og bruges over hele
verden. De leverer over hele verden, og eksporterer til mere end 80 lande verden over.

Læs mere om Sanson Pumps A/S på deres hjemmeside

Adm. direktør – Lars Kongstad – Flexo Wash A/S

”Med Strategi i vindervirksomheder fik vi inspiration til en global vækststrategi”

Flexo Wash has more than 25 years of experience in this industry.

Flexo Wash was founded in 1991 by an inventive Danish label printer who faced the increased requirements for improved print quality as well as a safe and efficient production.

Through continuous development Flexo Wash now offers a large variety of cleaning equipment for all sectors of the industry.

Since then Flexo Wash has grown into a worldwide company with headquarters in Denmark and divisions in the UK, USA and Malaysia.

Flexo Wash is represented in all parts of the world through a wide network of local sales agents and distributors.

Læs mere om Flexo Wash A/S på deres hjemmeside

Adm. direktør – Bo Lybæk – GPV International A/S

”Strategi i vindervirksomheder gav værktøjer, så vores strategiarbejde blev praktisk”

GPV is your global EMS-partner specialized within high-mix/low-medium volume EMS. We help you realize your accomplishments and competitive position through superior technological know-how, 50 years of experience and industry insights. Our more than 1,000 employees operate from our own production sites in Europe, Asia and the Americas.

Læs mere om GPV International A/S på deres hjemmeside hjemmeside

Rektor og direktør – Lars Ib – Business Institute Denmark

“Vi valgte Mikael Vest, Vinderstrategi A/S til at holde indlæg under titlen ”Strategi i praksis”, fordi vi anvender bogen ”Strategi i Vindervirksomheder” på vores pre MBA uddannelse. Indlægget var nærværende, engagerende og kompetent for deltagerne. Den efterfølgende feedback har entydigt være at der blev bygget bro mellem strategitanker og strategigennemførelse. Så der er helt sikkert basis for gentagelse.”

Siden 1984 har Business Institute uddannet nogle af Danmarks førende erhvervsledere – altid med afsæt i erhvervslivets behov og visioner for fremtiden.

Direktør og rektor, Lars Ib, grundlagde Business Institute med tanken om at skabe et ledelseskonditori, der kunne tilbyde danske ledere eksklusive MBA uddannelser. Business Institute skulle være et udviklingsrum, hvor både personlige og faglige evner kunne blive sat på prøve. Denne vision er siden hen blevet omsat til virkelighedsnær praksis og er i dag en integreret del af stedets identitet.

Vi tror på, at effektiv ledelse er kilden til at løse morgendagens problemstillinger. Sande ledere har en evne til at lede andre til klarsyn og fremdrift, og de har stemmen til at udfordre den samtid, vi lever i. Hos Business Institute forsøger vi at skabe rammerne for, at du som leder kan overskue og navigere i et uforudsigeligt erhvervsklima, og dermed kan vende fremtidens udfordringer til muligheder. Det er stedet, hvor du kan perfektionere og opdatere dine færdigheder og viden, og hvor du får værktøjerne til at føre dette ud i praksis i dit daglige virke som leder.

På trods af mere end 30 års erfaring inden for ledelsesfeltet er Business Institute mester i konstant fornyelse. Vi har i de senere år gentænkt vores uddannelsesstruktur og har skabt det, vi kalder ’De Nye Mestre’. Det er en måde at konceptualisere vores tanker om at bygge bro mellem faggenre, således der skabes et stærkt og sammentænkt fundament under de deltagende, inden de bevæger sig ud i specialiseringerne.

Vores komplekse verden kræver nemlig, at man som leder har indsigt i hele ledelsesfeltet og er bekendt med udfordringer på tværs af organisationen. Vi søger derfor en konstant redefinering af vores uddannelser, således at du bedst klædes på til at agere og handle som fremtidens leder.

Læs mere om Business Institute Denmark på deres hjemmeside

Underviser – Claus Thomsen – Cphbusiness

“Et spot on indlæg på vores strategiaften – prikken over i’et og de studerende var så begejstret!

Det er ikke sidste gang at vi får sat en strategiaften på dagsordenen.

En sådan aften skaber stor værdi, både i forhold til det relationelle og i forhold til det vidensmæssige.”

Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi. Cphbusiness har danske og internationale videregående uddannelser inden for: Salg og Markedsføring, Service og Oplevelse, Økonomi og Finans, IT og Multimedie, Innovation og Entreprenørskab, Ledelse og Kommunikation samt Laboratorie og Miljø.

Uddannelserne kan tages på fuld tid eller på deltid sideløbende med et job og er udviklet i tæt samarbejde med erhvervslivet. Det er uddannelser, som skaber værdi for dig og for din nuværende eller kommende arbejdsplads.

Cphbusiness har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og har desuden aktiviteter på Bornholm. Vi har ca. 5.800 fuldtidsstuderende (heraf ca. 800 internationale studerende), 7.200 deltidsstuderende og 380 medarbejdere.

Læs mere om Cphbusiness på deres hjemmeside

Partner – Thomas Reenberg – PricewaterhouseCoopers, Manager, Advisory

“I have several times enjoyed Mikael speaking about strategy. Mikael is very knowledgeable about strategy concepts and how you implement in practice to become winner in your environment. Mikael’s strategy sessions gives a lot of inspiration, are conceptual strong and at the same time practical oriented. Mikael is personally a strong performer on scene always including humor as a stimulation instrument. Participant evaluations I have seen is ranked at highest level – excellent”

PwC Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er medlem af PwC’s globale netværk. Over 180.000 ansatte i 158 lande verden over arbejder for netværkets medlemsfirmaer. I PwC Danmark er vi fordelt på 16 kontorer, som dækker hele landet. Her står ca. 1700 medarbejdere klar til at hjælpe kunderne inden for de tre overordnede fagområder; Revision, Skat og Rådgivning.

Læs mere om PricewaterhouseCoopers på deres hjemmeside

Regionschef – André Elm, Regionschef – CONNECT Danmark

”Mikael afholdte et meget spændende og inspirerende foredrag, og formåede på en letforståelig måde, at komme hele vejen rundt, om den for mange virksomheder svære strategiproces.

Man er ikke i tvivl om Mikaels store kompetence indenfor strategi, bl.a. grundet hans evne til at kombinere teorien om strategi med det mere praktiske strategiarbejde i virksomheden. Han omsætter teori til praksis på en måde, som giver deltagerne inspiration og stor lyst til selv at gå i gang.

Mikael har en god evne til ”freestyling”, hvilket betyder at det grundlæggende fundament indenfor strategi er så velfunderet, at det skræddersyede foredrag løbende blev tilpasset deltagernes ønsker og spørgsmål. Desuden håndteres deltagernes spørgsmål og kommentarer på bedste vis ud fra Mikaels egne erfaringer. Han har klare holdninger, hvilket giver yderligere power til foredraget.

Jeg kan klart anbefale foredraget til alle virksomheder, der ønsker inspiration og at få skabt struktur og overblik i deres strategiarbejde.”

CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som består af omkring 900 mennesker fra over 400 virksomheder i alle dele af dansk erhvervsliv. CONNECT Denmarks medlemmer er talenter, ledere og virksomheder som vil skabe vækst. Medlemmerne kommer fra dansk erhvervsliv og en række forskningsinstitutioner og offentlige organisationer. CONNECT Denmark tilbyder som det eneste netværk vidensdeling mellem erfarne erhvervsfolk og mindre og mellemstore virksomheder. CONNECT Denmark tilbyder sparring til virksomheder med stort vækstpotentiale og en række inspirerende aktiviteter til medlemmerne.

Læs mere om Connect Danmark på deres hjemmeside

Adm. direktør – Joakim Lilholt – Tandlægeforeningen

“Tandlægeforeningen har haft Vinderstrategi A/S til at undervise på foreningens Årskursus, og de overvældende tilfredse tilbagemeldinger fra deltagerne taler deres helt eget sprog – det var en meget stor succes…!”

Tandlægeforeningen er en organisation, der varetager interesser for alle kategorier af tandlæger i Danmark. Tandlægeforeningen arbejder for, at offentligheden opfatter tandlægefaget som en sundhedsfaglig profession, hvor kvalitet, troværdighed, saglighed, service og dialog er fremherskende værdier, og hvor der er en stor grad af tilfredshed blandt patienterne.

De tilsvarende værdier kendetegner sammen med hurtighed de aktiviteter og serviceydelser, som Tandlægeforeningen tilbyder medlemmerne.

Tandlægeforeningen arbejder som interesseorganisation for alle tandlægefagets kategorier ikke alene for optimale indkomst- og/eller ansættelsesvilkår, men yder også service på andre områder, for så vidt som disse er af betydning for foreningens medlemmer i relation til deres erhvervsudøvelse. Det gælder eksempelvis sundhedspolitik, efteruddannelse, etik, kollegialitet, arbejdsmiljø og ydre miljø.

Med baggrund i foreningens etiske regler og kollegiale vedtægt arbejder Tandlægeforeningen for at udbrede den holdning, at den enkelte tandlæge via sine handlinger ikke alene tager ansvar for sig selv, men også for tandlægefaget som helhed og ikke mindst for patienterne.

Tandlægeforeningen er en fleksibel og lydhør organisation, der i løbende dialog med medlemmerne til stadighed er parat til at omstille aktiviteter og serviceydelser med udgangspunkt i udviklingen i medlemmernes behov og omgivelsernes påvirkninger.

Mission
Tandlægeforeningen er den faglige sundhedsorganisation for alle tandlæger.
Tandlægeforeningen sikrer medlemmerne et godt arbejdsliv og arbejder for at fremme den orale sundhed i befolkningen.

Vision 2020
Tandlægeforeningen vil sikre medlemmernes faglige og fagpolitiske fremtid

Fokusområder

  • Tandlægeforeningen
  • Medlemmerne
  • Synlighed

Læs mere om Tandlægeforeningen på deres hjemmeside

Kommunikationschef – Lone Granzow Andersen – Væksthus Syddanmark

“I forbindelse med et tredages seminar roadshow i Varde, Middelfart og Svendborg under den internationale iværksætterkampagne havde Væksthus Syddanmark booket Mikael Vest til at holde inspirationsindlæg om vækststrategi og bidrage til den efterfølgende paneldebat.

Mikael Vest gav alle tre steder et super energisk og engagerende oplæg i øjenhøjde med deltagernes virkelighed og udgangspunkt. Han forstod at få budskabet om strategi og planlægning gjort jordnært og praktisk – en fin kunst.

Mikaels store viden og praktiske erfaring i kombination med hans kontante holdninger (leveret med jysk lune) skabte dynamik og power i både indlæg og paneldebat.

At vi så tilmed havde et yderst succesfuldt samarbejde både før, under og efter de tre arrangementer, betyder, at jeg kun kan give ham de bedste anbefalinger.”

I Væksthusene kan virksomheder på Danmarks regning få lagt deres vækstplan og gjort udfordringer til muligheder. Væksthusene er sat i verden for at hjælpe danske virksomheder med at skabe vækst, eksport og job. Væksthusene spiller en central rolle i regeringens globaliseringsstrategi fra 2006 og skal være med til at sikre, at Danmark i 2020 er et af de lande i verdenen, som har flest vækstvirksomheder.

Adm. direktør – Anne-Mette Ravn – Hartmanns A/S

“Hartmanns skulle til strategidag og sommerfest finde en foredragsholder til det store emne Strategi.Valget faldt på Mikael grundet hans store interesse i vores virksomhed og vores strategi-grundlag, da vi mødtes med ham første gang. Han formåede at stille konstruktive og velovervejende spørgsmål omkring vores strategi og visioner for at danne sig et overordnet billede til sammensætningen af hans strategiforedrag. Vi blev enige om, at foredraget skulle forstås og interesse alle niveauer i organisation, og Mikael forstod at fortælle om strategi som begreb på en meget forståelig og underholdende måde. Mikaels teoretiske fundament lyser ud af ham både ved vores indledende møder men også ved hans foredrag for organisationen.

Vi kan klart anbefale Mikael både som foredragsholder, men også som konsulent til det at arbejde med strategi i en virksomhed”

Hartmanns er et moderne konsulenthus, som bringer dig videre i karrieren, i organisationen og i joblivet. Konsulenthuset Hartmanns er en katalysator på det moderne jobmarked. Via rekruttering, rådgivning, vikarservice og Newplacement arbejder vi hver dag på at skabe succes i menneskers jobliv – og på at opfylde offentlige og private virksomheders behov for kvalificeret arbejdskraft og opgaveløsning.

Læs mere om Hartmanns A/S på deres hjemmeside

Erhvervschef – Dan Skovgaard – Favrskov Erhvervsråd

”Mikael Vest (Vinderstrategi A/S) har i efteråret 2010 været indlægsholder på et seminar for virksomheder i Favrskov Kommune under temaet “Den professionelle bestyrelse”. Som hovedtaler på seminaret, der var yderst velbesøgt, kom Mikael i høj grad også ind på emnet “strategi i vindervirksomheder”. Mikael efterlod deltagerne et meget positivt indtryk og en høj grad af indsigt og forståelse for de berørte emner, samt en stor lyst og motivation for at gå videre og igangsætte aktiviteter i egen virksomhed. Mikael har da også efterfølgende været i dialog med flere af deltagervirksomhederne. Jeg kan varmt anbefale at anvende Mikael Vest som foredragsholder indenfor emnerne strategi og bestyrelsesarbejde, man er ikke i tvivl om at han også kan inspirere indenfor mange andre felter.”

Favrskov Erhvervsråd tilbyder gratis erhvervsservice, medlemsaktiviteter og vækstskabende projekter til virksomheder beliggende I Farskov Kommune og ønsker vækst of udvikling. Vores gratis erhvervsservice er målrettet etablerede virksomheder, der er kommet forbi iværksætterstadiet.

Læs mere om Favreskov Erhvervsråd på deres hjemmeside

Direktør – Alf Sand Simonsen – Hjortkær Maskinfabrik A/S

“Det er hos os et ganske brugbart værktøj, både som indikation og plan for nogle mål vi skal videre med… Vi kan allerede her ud fra komme videre + at en del af resultaterne også kan være med til at påvirke/bekræfte den øvrige ledelse i, at det er vigtigt at få arbejdet gjort, samt at have fokus på det fremadrettet.”

Hos HJORTKÆR maskinfabrik beskæftiger vi os med design og opbygning af vaskeanlæg og vandbehandlingsudstyr. I alle tilfælde er der tale om løsninger som anvendes i våde miljøer i såvel levneds- og procesindustrien, som andre industrigrene med behov for effektive processer. Vores løsninger er baseret på et mix af egen udvikling og fabrikation samt en række stærke agenturer.

Læs mere om Hjortkær Maskinfabrik A/S på deres hjemmeside

Souschef – Karen Hastrup – Højgaards Maskinfabrik ApS

”I den optimale virkelighed, er VindervirksomhedsTjek® ligesom, at sende sin næsten nye cykel til serviceeftersyn. Forhåbentlig er strategien klar og ligeså bevidstheden om dens implementering som noget man gør – en praksis, der indarbejdes. VindervirksomhedsTjek® stiller de rette spørgsmål, kort og præcist. Tilbageleverer herefter ligeså præcise svar på, hvor der er behov for at se sig selv, sine kollegaer og sin virksomhed efter i sømmene. I den optimale virkelighed, en reminder af den gode og tidsbesparende slags. På Højgaards Maskinfabrik ApS har VindervirksomhedsTjek® således kunnet anvendes til, at stoppe op og sige ”hvor skal vi være på vagt i vores strategiske arbejde ?” VindervirksomhedsTjek® kan varmt anbefales til virksomheder, der arbejder bevidst med strategi.”

Vi [Højgaard Maskinfabrik ApS] er en smedevirksomhed med mere end 40 års erfaring. Vi tilbyder individuelle løsninger i alt indenfor gyllehåndtering, og vi sætter en ære i den rette rådgivning. Vort produktudvalg består af pumper, omrørere, mixere samt separation.

Specialbutikken [Højgaards Specialbutik] er en del af Højgaards Maskinfabrik. Butikken er opstået af Maskinfabrikkens kundebehov, primært efterspørgsel efter reservedele til landbruget. I årenes løb har Specialbutikken forgrenet sig, så vi tilbyder professionel salg, rådgivning og reparation til flere segmenter [indenfor landbrug og have/park].

Læs mere om Højgaards Maskinfabrik på deres hjemmeside

Indehaver – Søren Schødt – SCHØDT A/S

”Det giver et overordnet billede og muligheden for at fokusere den fremadrettede indsats”

Hos SCHØDT holder vi af byggeri og alle dets facetter. Vi ønsker at gøre en forskel, både i forhold til vores kunder og til branchen, som vi arbejder i. SCHØDT er specialiseret i løsning af byggetekniske opgaver inden for byggeri i projekterings- og udførselsfasen. Vi har erfaring inden for et bredt felt, både hvad angår opgavernes fagområde såvel som opgavernes omfang. Trods stor mangfoldighed i vores opgavetyper forsøger vi altid at skabe ensartet gennemførelse af projekterne. Ensartetheden gør projektmaterialet let gennemskueligt trods opgavernes forskellighed, og giver kunden tryghed og overblik.

Læs mere om Schødt A/S på deres hjemmeside

Direktør – Peter Larsen-Leddet – Floradania

”VindervirksomhedsTjek® er et ”sjovt” værktøj, der kan bruges på flere niveauer. Dels som inspiration til ”hvad man ikke gør i dag” og dels hvilke værktøjer man kan bruge, såfremt man ønsker at øge indsatsen på udvalgte områder.”

Floradania (tidligere Danske Prydplanter) er brancheforeningen for produktion og salg af prydplanter. Floradanias primære formål er at servicere og rådgive medlemmerne på det produktions- og afsætningsmæssige område samt at varetage medlemmernes og branchens interesse over for myndigheder og andre brancher i ind- og udland. Foreningens medlemmer tegner sig d.d. for hovedparten af omsætning af planter fra danske gartnerier.

Læs mere om Floradania på deres hjemmeside

Udover ovennævnte referencer findes en lang række andre referencer indenfor forskellige industrier. Du er altid velkommen til at kontakte os så vi i fællesskab kan finde de mest relevante referencer.