Igennem årerne har Vinderstrategi A/S udarbejdet en unik måde at arbejde med strategi, som altid skaber dokumenterbar værdiskabelse. Det er også denne strukturerede tilgang, der beskrives i Danmarks bedste sælgende strategibog “Strategi i vindervirksomheder“ (solgt i mere end 30.000 eksemplarer), skrevet at Mikael Vest, Vinderstrategi A/S. Det er principper netop fra “Strategi i vindervirksomheder” samt Vinderstrategi A/S’ praktiske erfaringer med strategiarbejde der er baggrunden for dette VindervirksomhedsTjek®.

Gennemfør VindervirksomhedsTjek® GRATIS – hvor du med det samme, let og enkelt kan tjekke, om din virksomhed er en vindervirksomhed®.

Start VindervirksomhedsTjek®

VindervirksomhedsTjekVindervirksomhedsTjek® er et webbaseret kvantitativ indikationsværktøj bestående af 13 scoringspunkter, der alle ranker virksomheden og som har til formål, at give virksomheden en indikation på, hvorvidt virksomheden er en vindervirksomhed®, er godt på vej til at blive en vindervirksomhed®, eller om det kræver ekstra hårdt arbejde at blive en vindervirksomhed®.

Udbyttet er bl.a. at virksomheden får:

  • Et bud på hvor tæt virksomheden er på at være en vindervirksomhed® – trafiklysindikation
  • Indikation af hvilket strategisk arbejde virksomheden måtte have foran sig
  • En række konkrete anbefalinger til det videre strategiske arbejde
  • Baggrundsmateriale som basis  for overordnede drøftelser i virksomheden om det strategiske arbejde

VindervirksomhedsTjekVi anbefaler at flere personer fra virksomhedens topledelse gennefører VindervirksomhedsTjek® for at sikre et mere nuanceret billede af virksomhedens strategisk arbejde.

Efter endt besvarelse vil rapport blive sendt på mail til brug for virksomhedens videre strategiske drøftelser.

Oplysningerne behandles fortroligt.

Start VindervirksomhedsTjek®
Faktaark
Kontakt os