Igennem årerne har Vinderstrategi A/S udarbejdet en unik måde at arbejde med strategi, som altid skaber dokumenterbar værdiskabelse. Det er også denne strukturerede tilgang, der beskrives i Danmarks bedste sælgende strategibog “Strategi i vindervirksomheder“ (solgt i mere end 30.000 eksemplarer), skrevet at Mikael Vest, Vinderstrategi A/S. Det er principper netop fra “Strategi i vindervirksomheder” samt Vinderstrategi A/S’ praktiske erfaringer med strategiarbejde der er baggrunden for dette VindervirksomhedsTjek®.

Gennemfør VindervirksomhedsTjek® GRATIS – hvor du med det samme, let og enkelt kan tjekke, om din virksomhed er en vindervirksomhed®.

VindervirksomhedsTjekVindervirksomhedsTjek® er et webbaseret kvantitativ indikationsværktøj bestående af 13 scoringspunkter, der alle ranker virksomheden og som har til formål, at give virksomheden en indikation på, hvorvidt virksomheden er en vindervirksomhed®, er godt på vej til at blive en vindervirksomhed®, eller om det kræver ekstra hårdt arbejde at blive en vindervirksomhed®.

Udbyttet er bl.a. at virksomheden får:

  • Et bud på hvor tæt virksomheden er på at være en vindervirksomhed® – trafiklysindikation
  • Indikation af hvilket strategisk arbejde virksomheden måtte have foran sig
  • En række konkrete anbefalinger til det videre strategiske arbejde
  • Baggrundsmateriale som basis  for overordnede drøftelser i virksomheden om det strategiske arbejde

VindervirksomhedsTjekVi anbefaler at flere personer fra virksomhedens topledelse gennefører VindervirksomhedsTjek® for at sikre et mere nuanceret billede af virksomhedens strategisk arbejde.

Efter endt besvarelse vil rapport blive sendt på mail til brug for virksomhedens videre strategiske drøftelser.

Oplysningerne behandles fortroligt.