Job i Vinderstrategi A/S

Passion der kan omsættes til værdiskabelse for kunden

//Job i Vinderstrategi A/S
Job i Vinderstrategi A/S2018-08-20T16:07:43+00:00

Job i Vinderstrategi? Er du super dygtig, ambitiøs og passioneret indenfor strategi og drømmer du om at blive en del af et specialiseret, ambitiøst og praktisk orienteret strategihus, hvis kernekompetence er at få strategi til at virke, så kontakt os gerne.

Det er afgørende, at du er passioneret og har meget stor interesse inden for strategi og forretningsudvikling, har en analytisk tilgang til at løse opgaver og er meget kvalitets- og ansvarsbevidst.

Du skal kunne omsætte stor faglig strategisk viden til konkrete praktiske løsninger, der giver markant værdiskabelse for kunden.

Alt i alt skal du være en dedikeret strategirådgiver med dokumenteret track record af succesfuld strategiarbejde i mellemstore virksomheder eller en skarp strategistuderende, som ønsker at følge Vinderstrategi A/S’ interne uddannelsesplan med det formål at kvalificeres til strategisk rådgiver.

Send nogle ord om dig selv, hvad du brænder for, hvor du drømmer om at gøre en forskel og hvad du kan, dit CV, karakterer (hvis du er studerende) og relevante udtalelser. Derudover er det vigtigt, at du kan vise at strategi- og forretningsudvikling også tidligere har haft din interesse.

Er du interesseret?

Henvendelser sendes til Mikael Vest.

Skriv til Mikael Vest