Job i Vinderstrategi?

Er du super dygtig, ambitiøs og passioneret indenfor strategi? Og drømmer du om at blive en del af et specialiseret, ambitiøst og praktisk orienteret strategihus, hvis kernekompetence er at få strategi til at virke? Så kontakt os gerne!

Det er afgørende, at du er passioneret og har meget stor interesse inden for strategi og forretningsudvikling, har en analytisk tilgang til at løse opgaver og er meget kvalitets- og ansvarsbevidst. Du skal kunne omsætte stor faglig strategisk viden til konkrete praktiske løsninger, der giver markant værdiskabelse for kunden.

Alt i alt skal du være en dedikeret strategirådgiver med dokumenteret track record af succesfuld strategiarbejde i mellemstore virksomheder.

Det kan også være at du er en skarp strategistuderende eller nyuddannet indenfor strategi.

I Vinderstrategi A/S tilbyder vi et graduate programme, hvor du følger vores interne uddannelsesplan med det formål at kvalificere dig til strategisk rådgiver.

Den interne uddannelsesplan tilbydes talentfulde nyuddannede, med de rette værdier, som har til hensigt at være en del af Vinderstrategi A/S i en årrække. Uddannelsesforløbet består af en god blanding af faglig og personlig udvikling, hvor du i tæt samarbejde med vores kompetente kollegaer vil opleve en stejl indlæringskurve med stort fokus på processer og procedurer. Du vil blive tilknyttet en mentor, der har spidskompetence indenfor det område du skal arbejde med. Og du vil, med støtte fra din mentor, skulle arbejde på lige fod som dine kollegaer og der stilles fra start af store krav.

Interesseret?
Send nogle ord om dig selv, hvad du brænder for, hvor du drømmer om at gøre en forskel og hvad du kan, dit CV, karakterer (hvis du er studerende) og relevante udtalelser. Derudover er det vigtigt, at du kan vise at strategi- og forretningsudvikling også tidligere har haft din interesse.

Er du interesseret?

Henvendelser sendes til strategisk forretningsudvikler, Signe Jensen.