Køb bogen “Franchising”

Hjem/Strategiydelser/Køb bogen “Franchising”
Køb bogen “Franchising” 2017-09-21T07:50:07+00:00

Franchising er en håndbog der grundigt gennemgår alle de emner, der er relevante i forhold hertil. Den behandler samarbejdet i franchisekæden, økonomien, juraen og meget mere. Det er både en bog for udbyderen af franchisekoncepter og for franchisetageren.

Franchising er en forretningsform, der kan give hurtig succes. Men det er også en forretningsform, der stiller strenge krav til indsats og ordentlighed.

Bogens kapitler kan læses hver for sig, når læseren har behov for inspiration i en specifik anledning, eller bogen kan læses som en helhed med henblik på at tilegne sig et samlet overblik.

Udover Mikael Vest er forfatterne:

  • Paul Neale, der er Danmarks mest erfarne franchise-advokat
  • Bo Zoffmann, der har arbejdet med franchising siden 1990
  • Toke Allentoft, der er tidligere adm. direktør i Dansk Franchise Forening.

Mikael Vests forfatterskab omfatter derudover bøger om personligt salg samt artikler om strategi – og ledelsesmæssige emner. Mest kendt er Danmarks meste solgte strategibog “Strategi i vindervirksomheder”.

Investeringen for “Franchising” er kr. 240,00 ekskl. moms og porto. Vi glæder os til at modtage din bestilling, hvorefter vi vender tilbage til dig for nærmere aftale om levering og faktura.

Franchising

Bestilling

Alle felterne skal udfyldes

Antispam: Hvad er 2 plus 5?

Gør som 1.335 andre…

Vær blandt de første der modtager inspiration, tips og gode råd, som sikrer dig som morgendagens vinder med styrket top og/eller bundlinje.