VINDERSTRATEGI® til den store virksomhed

Fra teori til praksis - ydelser der virker…

Hjem/Strategiydelser/VINDERSTRATEGI® til den store virksomhed
VINDERSTRATEGI® til den store virksomhed 2017-09-18T18:57:33+00:00

VINDERSTRATEGI® til den store virksomhed har til formål at føre virksomheden igennem alle strategiens elementer til glæde og gavn for ejere, kunder og medarbejdere. Vi skræddersyr en strategiproces netop til virksomhedens aktuelle strategiske situation, der udfordre det strategiske grundlag og inspirere virksomheden til at se på sig selv i et nyt strategisk perspektiv.

Ønsker I et løft på evne og vilje til at tænke mere ”på kanten”, et endnu bedre beslutningsgrundlag for jeres markedstiltag, ændringer eller justeringer og en dedikeret strategirådgiver med dokumenteret track record af succesfuld strategiarbejde i mellemstore virksomheder? Ja, så er strategiprocessen VINDERSTRATEGI® til den store virksomhed løsningen.

Strategiprocessen er fleksibelt opbygget således, at I selv er med til at påvirke indhold og dermed jeres udbytte. I fællesskab foretager vi en tilstandsanalyse af virksomhedens nuværende strategiske grundlag, vi analyserer virksomhedens strategiske situation, vi fastlægger ambitionsniveau i forhold med bl.a. vision, mission, den digitale udvikling, målsætninger og målepunkter, hovedstrategier og sikrer strategisk handlekraft som katalysator for implementering af de strategiske initiativer.

Udbyttet er bl.a., at virksomheden får:

  • Etableret en ”vækstcase” med fokus på potentialet
  • Klarhed over hvordan differentiering og positionering skal ske fremadrettet
  • Skridsikker strategi som alle nøglepersoner har committet sig til
  • Udledt relevante forandringsbehov i form af brændende platforme og muligheder, der skal udnyttes her og nu
  • Identificeret 3-5 Must-win Battles med målsætninger og målepunkter der skal nås på vejen til målet
  • Fundament for at eksekvere strategien og opnå kontant værdiskabelse

Læs referencer indenfor strategiarbejde.

Faktaark
Kontakt os

Gør som 1.241 andre…

Vær blandt de første der modtager inspiration, tips og gode råd, som sikrer dig som morgendagens vinder med styrket top og/eller bundlinje.