Adm. direktør Søren Madsen udtaler: “I virksomheden Stenhøj Autolift A/S var vi kommet til en fase af virksomhedens udvikling, hvor det var nødvendigt at trække vejret og overveje, hvorledes forretningen fortsat skulle drives.

Virksomheden var på det tidspunkt inde i en rivende udvikling med masser af nye kunder, der er blevet taget godt imod nyudviklinger, – i det hele taget en meget spændende periode i virksomhedens historie. Desværre fulgte indtjeningen ikke med i samme omfang som nye kunder og nye markeder til virksomheden. Det var blevet tid til at overveje vejen frem, og ikke mindst kernen i virksomheden. Ad omveje blev Mikael Vest fundet, og allerede i de første møder med Mikael blev jeg klar over, at for det første stemte kemien overens; for det andet formåede Mikael med sit vindende væsen at “trigge” mig på nogle udfordringer, som gjorde, at vi valgte at søsætte et strategiarbejde i Stenhøj Autolift A/S.

Vi arrangerede med Mikael, at han var tovholderen i forhold til ledelsesgruppen, og sammen med Mikael blev der på relativ få møder fundet frem til det DNA, der i virksomheden skulle bygges videre på. Jeg blev personligt meget tændt af Mikaels arbejdsmetoder og ikke mindst evne til at stille de dumme og de kritiske spørgsmål uden at ledelsesgruppen faldt fra hinanden. Det lykkedes over en relativ kort periode at identificere de kernepunkter for virksomheden, der skulle arbejdes med for til slut at ende op med et stykke A4-papir, hvor hele facitlisten for virksomhedens strategi var nedfældet.

Jeg selv har ikke tidligere set flere hundrede timers arbejde i en strategiproces, som var nedfældet på blot eet A4-papir, så det var med en vis nervøsitet, at jeg præsenterede denne proces for bestyrelsen i virksomheden. Glæden var derfor dobbelt stor, da flere personer i den professionelle bestyrelse roste virksomheden for arbejdet og ikke undlod at konstatere, at det var “kanon”, at det var lykkes på eet stykke papir at have den sammenfattede strategi. Jeg selv plus ledelsesgruppen har haft en hård periode med Mikael, men også en meget motiverende og underholdende periode, og over for andre virksomheder, der står over for lignende udfordringer, kan jeg kun på det varmeste anbefale Mikael med hans positive tilgang og motiverende indlæg.”