Udvidet efterspørgsel hos eksisterende kunder og en tilgang af en række nye spændende kunder medfører, at vi udvider med flere kolleger.

Det er med stor glæde at vi nu byder velkommen til Sara Hastrup Schou, Casper Bek og Bastian Aue som alle 3 er ansat som strategiske forretningsudviklere.

Sarah er en meget kvalitetsbevidst strategisk analytiker, der bl.a. skal være med til at sikrer at alle detaljer belyses i det praktiske strategiarbejde sammen med vores kunder.

Casper er en resultatskaber, der med dynamik og interaktion med andre, bl.a. skal være med til at skabe synlig værdi på vores kunders bundlinje.

Bastian er en bredtfavnende analytiker, der bl.a. skal være med til at leverer målrettede analyser fra nye vinkler til gavn for vores kunder.

Udover arbejdet i Vinderstrategi A/S studerer alle 3 på International Business og strategi på Copenhagen Business School (CBS).

Vi er meget glade for byde disse tre engagerede kollegaer velkommen – vi glæder os til det fremadrettede samarbejde til inspiration og glæde for vores kunder, som alle har det fælles ønske om at få en skarpere strategi.

Læs mere om Sarah, Casper og Bastian.