I Dansk Maskinhandlerforenings “Brancheorientering nr. 18 – November 2011” er det idag offentliggjort at Vinderstrategi A/S er Dansk Maskinhandlerforenings nye strategiske samarbejdspartner.

Vi er stolte og glade for samarbejdet og ser frem til at bidrage og arbejde sammen med endnu flere modige, viljestærke og ambitiøse virksomheder.

Behovet for rådgivning/sparring indenfor strategi- og bestyrelsesarbejde ligger til grund for en samarbejdsaftale mellem Dansk Maskinhandlerforening og Vinderstrategi.

Aftalen omfatter et tilbud til medlemmerne om:

 

  • Rådgivning og sparring omkring det strategiske arbejde i medlems-virksomheden på såvel bestyrelses-, direktions- og ledelsesniveau.
  • Udbredelse og udvikling af professionelle bestyrelser blandt medlemsvirksomheder, herunder
    • Rådgivning til medlemmer som ønsker en professionel bestyrelse.
    • FAQ om professionelle bestyrelser.
    • Gratis bestyrelsesmatch™ mellem medlemsvirksomhed og bestyrelseskandidat.
  • Eksklusivt strategiforløb ”Vinderstrategier i danske maskinhandlere” – et uddannelsestilbud, der orienteres om senere.

Den individuelle rådgivning og sparring udøves af Vinderstrategi A/S for Dansk Maskinhandlerforening og varer indledningsvis ca. 2 timer.

Du kan som medlem (med medlemslogin) læse mere på Dansk Maskinhandlerforenings hjemmeside hvor du finder mere information om strategisk rådgining og sparring, profesionelle bestyrelser og Vinderstrategier i danske maskinhandlere.

Dansk Maskinhandlerforening er officiel brancheforening og arbejdsgiverforening for landbrugsmaskinforretninger i Danmark. Medlemskredsen omfatter 141 hovedforretninger med i alt 184 udsalgssteder fordelt over hele landet. Ud over at medvirke til fremme af god brancheskik varetager Dansk Maskinhandlerforening medlemmernes interesser og rettigheder  blandt flere andre områder. Læs mere på Dansk Maskinhandlerforenings hjemmeside