Hos Vinderstrategi A/S har vi netop udarbejdet et nyt webbaseret værktøj til brug i strategiarbejdet. Og til glæde for alle i vore netværk, vil vi gerne tilbyde en ”beta-version” uden omkostninger her i juletiden, som vi håber I vil tage imod.

VindervirksomhedsTjek™ tilbydes uden omkostninger i en periode og ud fra ”først-til-mølle-princippet”.

 

Lidt om VindervirksomhedsTjek™

VindervirksomhedsTjek™ er en webbaseret kvantitativ strategisk tilstandsanalyse, som har til formål, at give virksomheden en indikation på, hvorvidt virksomheden er en vindervirksomhed®, er godt på vej til at blive en vindervirksomhed®, eller om det kræver ekstra arbejde at blive en vindervirksomhed®.

 

VindervirksomhedsTjek™ er et indikationsværktøj bestående af 13 scoringspunkter, der alle ranker virksomheden. Resultatet danner basis for, en hypotese omkring det strategiske arbejde virksomheden har foran sig. Hypotesen består dels af et trafiklys dels af forslag til en række strategiske indsatser som virksomheden bør gøre.

 

Udbyttet for virksomheden er bl.a., at virksomheden får

  • et bud på hvor tæt virksomheden er på at være en vindervirksomhed®
  • indikation af hvilket strategisk arbejde virksomheden har foran sig
  • en række anbefalinger til det videre strategiske arbejde
  • baggrundsmateriale for overordnede drøftelser i virksomheden om det strategiske arbejde

 

VindervirksomhedsTjek™ er udarbejdet ud fra principper i bogen ”Strategi i vindervirksomheder”, som Mikael Vest, Vinderstrategi A/S er medforfatter af og Vinderstrategi A/S´ praktiske erfaringer med strategiarbejde.

 

Bestil et VindervirksomhedsTjek™

VindervirksomhedsTjek™ kan gennemføres af en enkelt person fra virksomheden eller af flere. Vi anbefaler at flere personer fra virksomheden gennemfører VindervirksomhedsTjek™ for at sikre et mere nuanceret billede af virksomhedens strategiske arbejde.

 

VindervirksomhedsTjek™ bestilles via vores webshop.

God jul :-)