Dansk Mode & Textil har netop offentliggjort på deres hjemmeside at Vinderstrategi A/S er deres nye strategiske samarbejdspartner.

Vi er meget stolte og glade for dette samarbejde og ser frem til at bidrage og arbejde sammen med endnu flere modige, viljestærke og ambitiøse virksomheder. Behovet for at være skarp indenfor strategi- og bestyrelsesarbejde ligger til grund for en samarbejdsaftale mellem Dansk Mode & Textil og Vinderstrategi A/S.

Aftalen omfatter et tilbud til medlemmerne om:

  • Rådgivning og sparring omkring det strategiske arbejde i medlemsvirksomheden på såvel bestyrelses-, direktions- og ledelsesniveau.
  • Rådgivning til medlemmer som ønsker en professionel bestyrelse
  • VindervirksomhedsTjek™ som er et webbaseret værktøj, der danner basis for, en hypotese omkring det strategiske arbejde virksomheden har foran sig.
  • Strategitjek™ som er et webbaseret værktøj, der sætter fingeren på de umiddelbare strategiske punkter der skal tages fat i.

Du kan læse mere om samarbejdsaftalen på Dansk Mode & Textils hjemmeside. Og som medlem (med logín) kan du læse endnu mere om de nye fordele.

Dansk Mode & Textil er kendt som mode- og tekstilbranchens stabile og innovative partner, der støtter hele branchen med analyser, events, uddannelse, projekter,
netværksdannelse og politisk arbejde. Dansk Mode & Textil hjælper den enkelte virksomhed med at håndtere de daglige udfordringer. Sideløbende samarbejder de bredt med hele branchen i større initiativer og projekter – eksempelvis i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.

”Det at skabe værdi for medlemmerne er omdrejningspunktet i Dansk Mode & Textils strategi og værdier.”

Dansk Mode & Textil har 25 medarbejdere fordelt på to kontorer i Herning og København. Omkring 350 mode- og tekstilvirksomheder i Danmark er medlem af Dansk Mode & Textil.