Ca. 100 deltagere til Nytårskur 2012 på Langeland.

Lokale erhvervsledere, byrådet og kommunens direktion valgte at sætte ”strategi” som tema for Nytårskur 2012. Deltagerne blev præsenteret for en ny forretningsidé fra FirstAED, der som de første binder hjertestartere, frivillige akuthjælpere og alarmcentral sammen i ét integreret system. Et projekt med internationale perspektiver.

Arrangøren Turist- og Erhvervsforeningen præsenterede deres oplæg til turismestrategi for Langeland.

Vinderstrategi A/S holdt indlæg om, hvorfor det er vigtigt at have en ambitiøs strategi og at der er konsekvenser, hvis virksomheden alene er middelmådig. Én af konsekvenserne er bl.a. at virksomheden er henvist til konstant at sidde på ”udskiftningsbænken”…

Uddrag af præsentationen har været tilgængelig i en kort periode her på hjemmesiden – har du efterfølgende (som deltager) behov for præsentationen er du velkommen til at kontakte Vinderstrategi A/S.