35 nøje udvalgte medlemmer og indbudte gæster stod tidligt op og mødtes til et arrangementet på Hotel Opus i Horsens kl. 07.00.

 

Temaet var strategi, og mere præcist hvad gør en strategi til en god strategi – en såkaldt vinderstrategi® og i forlængelse heraf hvordan en virksomhed bliver en god virksomhed – en vindervirksomhed®.

 

Mange virksomheder ved det, at sætte mål er rationelt hensigtsmæssigt og fornuftigt. Når målene er defineret kan man nemlig lægge planer for at nå målene, man kan udarbejde strategier. Men når målene er defineret og strategierne/planerne lavet, så må virksomhederne ikke hvile på laurbærerne.

 

Ambitiøse virksomheder ved, at de kan blive bedre og at ingen er perfekt. For dem er det væsentligste i deres strategiarbejde “at gøre noget”. Strategi er ikke noget  vindervirksomheder opbevarer i et ringbind, men derimod noget som ledelse og medarbejdere udfører i praksis.

 

Mikael Vest, Vinderstrategi A/S tog deltagerne med på en rejse ind i strategiens verden.

 

Uddrag af præsentationen har været tilgængelig i en kort periode her på hjemmesiden – har du efterfølgende (som deltager) behov for præsentationen er du velkommen til at
kontakte Vinderstrategi A/S.

 

Hvem er Breakpoint Østjylland?

Breakpoint Østjylland har sekretariat i Horsens Erhvervsråd og er et unikt forum for topledere i både private og offentlige virksomheder og organisationer i Østjylland. Medlemskabet
er personligt, og medlemmerne er nøje udvalgte. Der lægges vægt på høj faglighed inden for ledelse, interaktion og erfaringsudveksling samt at det er et frirum for topledere – fri for salgsgas. Der afholdes 10-12 arrangementer i løbet af et år, heraf 2 til 4 på E-MBA-niveau.

 

Læs mere om Breakpoint Østjylland på deres hjemmeside