Hvad er vækstcasen i din virksomhed?

Den ligger lige for dine fødder – det kan svaret være i mange tilfælde. Og alligevel sker der måske ikke noget i din virksomhed? Mange virksomheder tænker måske ikke bevidst nok i vækst, men alene i drift og morgendagens udfordringer?

Det er én af grundene til, at kapitalfondene kan have sin berettigelse. Kapitalfondene tør både stille spørgsmålet om hvad vækstpotentialet er i din virksomhed – og i flere tilfælde tør de også at gå aktivt til værks for, at realisere væksten. Og konsekvensen af væksten, er en højere værdi af din virksomhed.

Potentialet opstår når du kombinerer eksterne markedsmuligheder med interne styrker. Det kræver ”klassisk” strategisk analyse af markedspotentialet og efterfølgende opstilling af en farbar og holdbar vej til at realiseret potentialet.

Hvornår har du sidst set nærmere på markedspotentialet for din virksomhed?

I Vinderstrategi A/S hjælper vi virksomheder med dette arbejde. Og vores erfaringer er, at når der tænkes med en kapitalfonds mindset i relation til potentiale så opstår der interessante muligheder…

Tænk strategisk – og gør noget ved det. Høst selv gevinsten.

 

(Den 7. marts 2012 skrev vi blog ”Strategiarbejde – kan det betale sig? (Part I) og ovenstående skal ses som en ny blog om samme emne. )