Udviklingen indenfor egne små video produktioner/videoblogs og anvendelse af de sociale medier til deling heraf er stærkt stigende og Vinderstrategi A/S har kastet sig ud i denne nye fagre verden og optaget en videoblog der præsenterer VindervirksomhedsTjek™.

På markedet findes der strategiydelser der spænder fra meget enkle til dybt teoretiserede ydelser – Vinderstrategi A/S tilbyder begge dele, dog lægger vi en ære i at ramme plet – hverken en for enkel eller en for kompliceret ydelse – således at ydelsen passer perfekt til virksomhedens aktuelle situation og behov. Det afgørende er, at ydelsen skaber dokumentar værdiskabelse og bringer virksomheden stærkt videre med et sundt strategisk fundament.

VindervirksomhedsTjek™ er en tilstandsanalyse – svarende til et huskøb hvor der foretages en tilstandsanalyse. Udbyttet for virksomheden er bl.a., at virksomheden får:

  • et bud på hvor tæt virksomheden er på at være en vindervirksomhed® – trafiklysindikation
  • indikation af hvilket strategisk arbejde virksomheden måtte have foran sig
  • en række konkrete anbefalinger til det videre strategiske arbejde
  • baggrundsmateriale som basis for overordnede drøftelser i virksomheden om det strategiske arbejde

VindervirksomhedsTjek™ er en webbaseret kvantitativ strategisk tilstandsanalyse, som har til formål, at give virksomheden en indikation på, hvorvidt virksomheden er en vindervirksomhed®, er godt på vej til at blive en vindervirksomhed®, eller om det kræver ekstra arbejde at blive en vindervirksomhed®.

VindervirksomhedsTjek™ er et indikationsværktøj bestående af 13 scoringspunkter, der alle ranker virksomheden. VindervirksomhedsTjek™ er ikke tolkning og sammenfatning, men er en katalysator for egne refleksioner og tanker. Resultatet danner dermed basis for, en hypotese omkring det strategiske arbejde virksomheden har foran sig. Hypotesen består dels af et trafiklys dels af forslag til en række strategiske indsatser som virksomheden bør gøre. VindervirksomhedsTjek™ er udarbejdet ud fra principper i bogen ”Strategi i vindervirksomheder”, som Mikael Vest, Vinderstrategi A/S er forfatter af og Vinderstrategi A/S´ praktiske erfaringer med strategiarbejde.

VindervirksomhedsTjek™ kan gennemføres af en enkelt person fra virksomhedens topledelse eller af flere. Vi anbefaler at flere personer fra virksomhedens topledelse gennemfører VindervirksomhedsTjek™ for at sikre et mere nuanceret billede af virksomhedens strategiske arbejde.

Er VindervirksomhedsTjek™ noget for jer? Så kontakt Vinderstrategi A/S via webshop hvor du både finder vidoeblog og bestillingsformular.