Hos Vinderstrategi A/S er vi inde i en spændende udvikling. Derfor er vi på udkig efter associerede partnere med passion og fællesskabsfølelse, som ønsker at udvide sit arbejde med strategisk rådgivning og sparring.

Om jobbet:

Vinderstrategi A/S forretningsmodel er således, at du som associeret partner skal være selvstændig erhvervsdrivende.

Det betyder i praksis, at du ønsker at indgå samarbejde med os med henblik på at sælge og levere strategiydelser baseret på Vinderstrategi A/S’ platform med gennemprøvede og anerkendte koncepter. Vinderstrategi A/S stiller salgs- og markedsføringsmateriale bl.a. profilering via hjemmesiden, visitkort, mail og brochurer til rådighed for dig og opretholder de hertil nødvendige ressourcer.

Derudover dyrker vi fagligheden, viden og styrken ved at stå sammen i et godt fællesskab.

Læs hele jobopslag her