VindervirksomhedsTjek

 

Patent- og Varemærkestyrelsen har netop godkendt VindervirksomhedsTjek® som et varemærke. Endnu en godkendelse, der understreger værdien og det unikke ved Vinderstrategi A/S´ ydelser.

VindervirksomhedsTjek® er en hurtig, enkel, kvantitativ og webbaseret tilstandsanalyse, som giver en indledende indikation på, om virksomheden er en vindervirksomhed®, er godt på vej til at blive en vindervirksomhed®, eller om det kræver ekstra arbejde at blive en vindervirksomhed®.

Udbyttet er bl.a., at virksomheden får:

  • Et bud på hvor tæt virksomheden er på at være en vindervirksomhed® (trafiklysindikation)
  • Indikation af hvilket strategisk arbejde virksomheden måtte have foran sig
  • En række konkrete anbefalinger til det videre strategiske arbejde
  • Baggrundsmateriale som basis for overordnede drøftelser i virksomheden om det strategiske arbejde

Læs mere om Vindervirksomhedstjek®

I forbindelse med denne varemærkeregistrering tilbyder vi 3 VindervirksomhedsTjek® uden beregning for op til 10 personer pr. virksomhed – svarende til en værdi på kr. 5.700,00 pr. VindervirksomhedsTjek®.

Hvad skal du så gøre for at komme i betragtning til et VindervirksomhedsTjek®?

Det er meget enkelt – skriv til Else Marie Küseler på elsemarie@vinderstrategi.dk inden den 4. september 2015 og henvis til denne nyhed. Derefter trækkes der lod om 3 VindervirksomhedsTjek®. De heldige får direkte besked.

Endnu mere

I bestselleren “Strategi i vindervirksomheder” skriver Mikael Vest, Vinderstrategi A/S, om hvad der skal til for at blive netop en vindervirksomhed®. Download en gratis læseprøve af  “Strategi i vindervirksomheder”.

Husk at du kan holde dig opdateret ved at følge os via Linkedin.

På Linkedin siden deler vi tips, ideer, cases, blog og nyheder – så har du interesse herfor så følg os endelig.