StrategiarbejdeOplever I som virksomhed ofte, at dagligdagens udfordringer overskygger langsigtet tænkning og strategiarbejde? Det lange perspektiv er afgørende for at flytte virksomheden og i sidste ende sikre eksistensberettigelsen.

I seneste udgave af TID & tendenser – udgivet af PEJ gruppen – kommer Vinderstrategi A/S med anbefalinger til at sikre det højeste udbytte af strategiarbejde.

Konkret anbefales strategimodellen fra bogen ”Strategi i Vindervirksomheder”, der strukturer strategiprocessen i tre faser. Først analyseres den nuværende strategiske situation gennem dybdegående eksterne og interne analyser. Dernæst sættes retningen for virksomheden med bl.a. formulering af vision og mission, og endelig skal det fastlægges, hvordan virksomheden lukket gabet mellem den nuværende situation og den ønskværdige fremtidige position.

Ved at udføre aktivt og grundigt strategiarbejde kan din virksomhed være med til – proaktivt – at skabe fremtiden. Alternativet er en tilværelse i andres nåde, hvor virksomheden – reaktivt – følger udviklingen i markedet. Men hvorfor vælge at halte bagefter? I Vinderstrategi A/S ser vi, at nogle skaber fremtiden – og så kan det lige så godt være en selv!

Læs hele artiklen “Er godt strategiarbejde guld værd” og lær mere om, hvordan jeres virksomhed kan være med til at skabe fremtiden!

Ja tak – kontakt mig for en endnu skarpere strategi og endnu bedre udnyttelse af virksomheden strategiske muligheder.