StrategiTjek™, Interlex advokater, Jesper HedegaardINTERLEX Advokater indledte strategiarbejdet med Vinderstrategi A/S’ StrategiTjek™ for at blive endnu skarpere på, hvor der skulle sættes ind i det kommende strategiarbejde.

”Vi havde ganske store forventninger til  vores strategiproces med Vinderstrategi A/S, men de blev heldigvis mere end indfriet! Der var en god og målrettet styring af hele processen med mulighed for at tilpasse den efter vores løbende ønsker – og så er det dejligt, at Vinderstrategi A/S altid møder meget velforberedte op.

Vi kom rigtig langt i processen som udmøntede sig i nogle meget konkrete handlinger, som dels blev eksekveret dels kom på ”to do”-listen. Vi havde ikke forestillet os, at vi efter strategidagene stod med et så konkret materiale, så vi nu har en klar strategi og et meget brugbart materiale til at få strategien konkret implementeret.

Vi føler os derfor nu godt rustet til fremtiden.

Det lykkedes at blive styret igennem en ret kompleks strategiproces, som er stærkt medvirkende til, at vi nu har en god strategi inklusiv en plan for eksekvering heraf. Vi har forudsætningerne nu for at eksekvere strategien, og arbejdet er allerede godt i gang”

Formand, partner og advokat (H) Jesper Hedegaard, INTERLEX Advokater.

Udbyttet ved et StrategiTjek™ er bl.a., at virksomheden får:

  • Input til hvordan I skal planlægge og opbygge jeres kommende strategiarbejde
  • Overblik over hvor der skal sættes ind i det strategiske arbejde
  • Et klart billede af hvor skarp eller uskarp den nuværende strategi er
  • Indsigt i gruppens enighed og eventuelle uklarheder i relation til virksomhedens strategi
  • Overblik af styrker og forbedringsmuligheder
  • Baggrundsmateriale til det videre strategiske arbejde

StrategiTjek™ er en webbaseret strategisk kvalitativ tilstandsanalyse, som tager en temperaturmåling på niveau, retning og hastighed for det strategiske arbejde i virksomheden.

StrategiTjek™ besvares af en gruppe. Typisk er gruppen bestyrelsen og/eller øverste ledelsesniveau i virksomheden. StrategiTjek™ besvares individuelt og det vægtes højt at besvarelsen gennemføres spontant og ukoordineret.

Resultatet er en konkret rapport der fortæller hvordan I skal planlægge jeres strategiarbejde og hvilke områder I bør have særligt fokus på.

Ja, tak vi vil også gerne bestille et StrategiTjek™