Kenneth LobergKenenth Loberg; Erfaren international profil bliver ny strategisk rådgiver og partner i Vinderstrategi A/S

Kenneth Loberg, der i en årrække har besiddet topposter i dansks erhvervsliv, er blevet tilknyttet strategihuset Vinderstrategi A/S som partner. Han kommer fra ledende stillinger blandt andet hos SKAKO Lift A/S, Win Group AB, Vitral A/S, VMC Pitzner A/S og senest Kopenhagen Fur. Kenneth, der er 47 år har en lang og specialiseret viden indenfor internationalisering og har arbejdet mange år i udlandet heriblandt Tyskland, Tyrkiet, Kina og Sverige.

I Vinderstrategi A/S vil Kenneth Loberg, der oprindeligt er udannet ingeniør, kombinere hans teoretiske MBA viden med hans betydelige internationale erfaring samt hans erfaringer i forhold til udvikling og implementering af strategier.

Det er Kenneths mangeårig erfaring med national og international udvikling, der nu vil komme Vinderstrategi A/S’ kunder i form af større virksomheder og vækstvirksomheder til gode.

Læs mere om Kenneth Loberg.

Ja tak – kontakt mig for en endnu skarpere strategi og endnu bedre udnyttelse af virksomhedens internationale muligheder.