VækstplanMed sin nye vækstplan, der er udarbejdet i samarbejde med Mikael Vest fra Vinderstrategi A/S, har entreprenørfirmaet TL Byg A/S sat et mål om 100 procent vækst på tre år.

Efter en årrække med stabil og kontrolleret vækst som strategisk mål, har TL Byg A/S opnået en størrelse, der tillader virksomheden at stræbe efter ambitiøse vækstmål.

Det betyder, at TL Byg A/S, der med 180 faste medarbejdere er et af Jyllands største entreprenørfirmaer, nu sigter efter en samlet vækst på 100 procent over de næste tre år.

Den fremstormende vækstplan har virksomheden lagt sammen med Vinderstrategi A/S’ Mikael Vest, der er bestyrelsesformand i virksomheden.

GRATIS: Tjek om I er en vindervirksomhed® og få konkrete råd med på vejen – enkelt og nemt

TL Byg A/S har fokus på tre indsatsområder, som skal understøtte den ambitiøse vækstplan. De tre indsatsområder er øget synlighed, kompetenceudvikling af eksisterende og nye medarbejdere samt yderligere digitalisering af arbejdsprocesser.  Som reaktion på stigende efterspørgsel på gennemsigtighed, skal digitale værktøjer eksempelvis fremover gøre byggeprocessens faser langt mere transparente for kunderne.

I spidsen for det nye strategiske fokus står tre ligestillede direktører, der blev indsat for halvandet år siden, og som står i spidsen for virksomhedens 50 funktionærer og 130 timelønnede.

Direktørerne forventer at ansætte yderligere 40 medarbejdere i løbet af de kommende år og fordoble omsætningen inden udgangen af 2019.

Læs hele avisartiklen her 

Er du også klar til at vækste? Kontakt Vinderstrategi A/S nu, så vi kan mødes til en uformel kop kaffe og snakke om jeres muligheder.