Disruption foredrag

Uden aktiv stillingtagen til de udfordringer, din virksomhed står over for, risikerer du, at din forretningsmodel sættes ud af drift.

Disruption, megatrends og hastig udvikling i digital teknologi skaber hidtil usete udfordringer for virksomheder og for dig som virksomhedsleder. Uden proaktiv stillingtagen til disse udfordringer, risikerer du, at din forretningsmodel sættes ud af drift.

Udfordringerne består dels i at identificere, hvordan virksomheden skal håndtere disruption, digitalisering og megatrends, men også hvordan fremtidens forretningsmodel skal se ud og hvilke forandringsbehov det medfører.

Disse udfordringer gør sig gældende for alle brancher og for virksomheder i alle størrelser, og det har medført, at vi i stigende grad oplever virksomhedsledere, der ønsker at skabe en bedre forståelse for de udfordringer og muligheder virksomheden står over for.

Derfor har vi efter adskillige opfordringer udviklet en ny ydelse. Vi kalder den Disrupt dig selv før andre gør det.

Disrupt dig selv før andre gør det er to intensive workshopdage for virksomhedens ledere. Ydelsen er udviklet og designet til modige og viljestærke virksomhedsledere, som er klar til at arbejde kritisk med egen forretningsmodel i lyset af hastige forandringer og udfordringer i omverden.

Formålet er at forholde sig til den hastigt udviklende teknologi, og hvordan virksomheden kan disrupte sig selv, sin egen branche og finde nye bæredygtige forretningsideer.

Virksomheden vil opleve værdi ved at tilknytte en erfaren og kompetent ekstern strategisk sparringspartner og facilitator, der bygger bro mellem eksisterende strategiarbejde og udfordringer skabt af disruption, megatrends og digitalisering.

Helt konkret får virksomheden:

  • Identificeret konkrete tiltag, der kan imødekomme disruption, digitalisering og megatrends
  • Overblik over de udfordringer og muligheder hastig teknologisk udvikling, disruption og megatrends skaber for virksomhedens forretningsmodel
  • Inspiration til hvordan virksomheden kan se fremtiden som nye uudnyttede forretningsmuligheder
  • Arbejdet med hvordan morgendagens forretningsmodel kan se ud i en verden under hastig forandring
  • Brugbar strategisk viden om disruption, megatrends og digitalisering

Programme Director, Helle Nordlund Jensen fra Nordic Executive Academy (Nexamy) fortæller:

Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi vi kendte dem fra branchen, som værende en af de førende inden for strategiudvikling i Danmark. Vi vidste, at Vinderstrategi A/S er skarp på de nyeste forretningsmodeller og business cases samtidig med, at de forstår at lede en workshop meget professionelt.

Sammen tilrettelagde vi et skræddersyet program til kunden, hvor Vinderstrategi A/S havde lagt et stort arbejde i at undersøge kundens branchevilkår til bunds, for derved sammen med kunden at kunne udvikle deres fremtidige forretningsmuligheder.

Hele forløbet med Vinderstrategi A/S forløb yderst professionelt, og vores kunde var særdeles tilfredse med et udfordrende og konstruktivt forløb, hvor lederne blev involveret og fik værktøjer til, hvordan de skulle arbejde med forretningsudvikling hjemme i egen organisation.”

Ønsker du også at fremtidssikre din forretnings? Så læs mere om Disrupt dig selv før andre gør det her eller kontakt os i dag for en snak herom.

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående? Eller har du brug for nyt input til dit strategiarbejde ? Så kontakt os her for en uforpligtende snak, eller følg os på Facebook eller LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller.