Tillidsbaseret ledelse og strategi går hånd i hånd

//Tillidsbaseret ledelse og strategi går hånd i hånd

Tillidsbaseret ledelse og strategi går hånd i hånd

Tillidsbaseret ledelseTillidsbaseret ledelse går hånd i hånd med strategi – men husker alle at en klar strategi er fundamentet for at kunne udføre tillidsbaseret ledelse? Tillid er de seneste år blevet et hypet begreb i en ledelsesmæssig sammenhæng. Vi kender alle sammen til begrebet tillid, og langt de fleste af os forbinder også tillid med noget positivt, hvorfor mange glemmer kompleksiteten og de udfordringer der ligger i at arbejde med tillid som et ledelsesredskab. Vores kollega Pernille Rügge og hendes to tidligere medstuderende Katrine Mathiasen og Rikke Heide Johansen, har sat fokus på disse problematikker – læs “At lede med tillid – kend de fire nøgleudfordringer” som er udgivet på borsen.dk.

Har du lyst til at dykke dybere ned i emnet kan du fordybe dig i specialet.

Vil du vide mere om, hvordan du kan arbejde med strategi og tillidsbaseret ledelse? Så kontakt os her for en uforpligtende snak, eller følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.