ejerledet virksomhedDen ejerledet virksomhed Søby har efter et succesfuldt generationsskifte skærpet den strategiske profil med fortsat stærkt fokus på familieånden. Læs også om hvordan ejerlederne, de to søskende, Mette og Morten Frantsen har oplevet strategiarbejdet som uvurderligt og hvad strategien indebærer og hvordan der følges op på den. Vi garanterer – der er masser af inspiration af hente. Bedøm selv!

Læs artiklen her: Familievirksomhed mod nye højder og Generationsskifte kræver mange overvejelser.

Artiklen er udgivet i Maskinbladet den 13. oktober 2017.

Har du også brug for rådgivning til hvordan du kommer stærkt igennem generationsskiftet? Så kontakt os her for en uforpligtende snak, eller følg os på Facebook eller LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.