SMV Capital ManagementDet at skabe værdi for virksomheder er et fælles ophøjet mål både for SMV Capital Management og Vinderstrategi A/S, der betyder at begge parter trækker i samme retning til glæde og gavn for porteføljevirksomhederne.

Derfor er vi også meget taknemmelige og glade for den ros og anerkendelse vi får af CEO, Thomas Nielsen, SMV Capital Management.

Som Thomas siger:

”Vi motiveres ikke af at opkøbe virksomheder, men af at skabe værdi i de virksomheder vi opkøber. Derfor er det altid afgørende vigtigt for os, at få udstukket den rigtige fremtidige strategi og kurs i vores porteføljevirksomheder. Og udfordringen er ikke, at identificere strategien, men at få hele bestyrelsen og management teamet til at få ejerskab til strategien.

Derfor valgte vi at bruge Vinderstrategi A/S til at være vores facilitator i vores strategiseminar i Ocean Textile Group A/S. Det var helt igennem et yderst professionelt stykke arbejde Vinderstrategi A/S leverede og det lykkedes i den grad, at få hele bestyrelsen og management teamet yderst engageret, hvilket betød, at vi alle sad tilbage med en oplevelse af, at havde været medbesluttende til at fastlægge virksomhedens fremtidige strategi.

Vi er ikke i tvivl om, at Vinderstrategi A/S også skal være vores facilitator på det næste strategiseminar, der skal afholdes i et af vores porteføljeselskaber.”

Vi glædes over vores samarbejde og glæder os fremover til at være med til at skabe værdi for endnu flere modige, ambitiøse og viljestærke virksomheder.

Læs også klumme ”Tænk som en kapitalfond og scor selv gevinsten”.

OM SMV Capital:

SMV Capital Management er et management -og investeringsselskab som opkøber Små og Mellemstore Virksomheder med henblik på videreudvikling og stabil vækst i samarbejde med eksisterende eller ny ledelse. De fokuserer på danske handels-, produktions- eller servicevirksomheder med en omsætning i intervallet 75 til 200 mio.kr.

Alle partnere i SMV Capital – herunder bestyrelsesmedlemmer og Advisory Board medlemmer – har tidligere etableret, drevet og solgt en række virksomheder inden for forskellige brancher. Dette, kombineret med 20 års erfaring inden for corporate finance og private equity branchen, giver dem nogle unikke fordele. De kan nemlig både forstå og forholde sig til det at være ejerleder samtidig med, at de har erfaringer og et solidt finansielt netværk, som muliggør optimale beslutninger og løsninger i de virksomheder, de investerer i.

Læs mere om SMV Capital på deres hjemmeside.

Er du i en virksomhed der enten har eller ønsker en kapitalfond  involveret eller arbejder du i en kapitalfond og ser et samarbejde? Så kontakt os her for en uforpligtende dialog.

Du kan også altid følge os på Facebook og LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi