Dette blev vi gjort opmærksom på af en af vores kunder, efter de havde gennemgået en strategiproces i samarbejde med os. I bedste kundedrevet udviklingsstil har vi selvfølgelig taget det til eftertanke, og vi har derfor i samarbejde med udvalgte kunder udarbejdet en tegnefilm, som beskriver vores unikke Vinderstrategi® koncept fra start til slut – på 6 minutter. Så ønsker du at blive klogere på, hvad en strategiproces indebærer, og vil du evt. også gerne kunne forklare det overfor dine kolleger, ja så er der hjælp at hente her!

I vores arbejde møder vi ofte virksomheder, som er skeptiske og påpasselige, når de skal vælge en konsulentvirksomhed, som skal hjælpe dem med deres strategiarbejde, og det forstår vi godt. Der florerer nemlig meget varm luft i vores branche og gennemsigtighed samt dokumenterbar værdiskabelse er ikke en garanti. Vi møder nogle gange virksomheder, som har haft flere forskellige konsulenter inden over deres strategiarbejde og står tilbage med flere strategidokumenter og planer som stikker i øst og vest og som ingen sammenhængskraft har til resten af virksomheden eller budgetter.

Det er derfor en stor glæde, når vi gang på gang “overrasker” vores kunder med hvor godt vores unikke Vinderstrategi® koncept er! Du kan se hele vores tegnefilm her og blive klogere på, hvordan en strategiproces forløber, samt hvilke konkrete outputs I får.

Nedenunder kan du læse, hvad blot nogle af vores kunder siger om det unikke koncept:

Vi valgte Vinderstrategi A/S på grund af det unikke koncept. Strategiarbejdet er hurtigt tjent hjem, når vi ser på de muligheder strategien.
åbner op for os samt de interne ændringer, der er lagt op til.”

Adm. direktør, Jørgen Stensgaard, Waoo A/S

 

”Hele processen er ikke bare professionel til mindste detalje, men præcisionen ift. hvad vi skal nå, er exceptionel

General Manager, Mikael Kristensen, Euro Poultry A/S

 

“Det har været den bedste strategi proces vi nogensinde har været igennem. Da vi fik tilbuddet fra Vinderstrategi A/S syntes vi, at Vinderstrategi A/S var alt for dyre, men efter vi har været igennem processen, har Vinderstrategi A/S været alt for billige i forhold til hvad vi har fået ud af det, og kommer til at flytte vores virksomhed!

Ejer og adm. direktør, Jens Jørgen Madsen, Hedensted Gruppen A/S

 

Vi havde ikke forestillet os, at vi efter strategidagene stod med et så konkret materiale, så vi nu har en klar strategi og et meget brugbart materiale til at få strategien konkret implementeret.

Formand, Partner og Advokat, Jesper Hedegaard, INTERLEX Advokater

 

Vi håber, at tegnefilmen kan besvare nogle spørgsmål og gøre dig og din virksomhed klogere på, hvad I får af konkrete outputs ved en Vinderstrategi®.

Du kan i øvrigt læse, hvad flere af vores kunder har fået ud af samarbejde med Vinderstrategi A/S her.

Har du brug for nyt input til hvordan du får kontant værdi ud af dit næste strategiarbejde? Så kontakt os her for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på Instagram, Facebook eller LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.