Strategikursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På utallige opfordringer har vi nu udviklet strategikurset ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!” baseret på det unikke Vinderstrategi® koncept. Strategikurset er til dig, som har ressourcerne til at arbejde med strategi selv, men mangler metoder og værktøjer til at komme i mål med strategien. På dette 3-dags strategikursus vil du blive uddannet i det unikke Vinderstrategi® koncept og blive certificeret VinderstrategiGuide™, så du kan guide jeres strategiarbejde i virksomheden.

For mange kan det at komme i gang med strategiarbejdet og sikre eksekvering og implementering af strategien være en uoverskuelig proces. Desuden viser erfaringer, at strategi for ofte fejler, fordi den lærte teori omkring strategi alt for sjældent anvendes i den praktiske eksekvering.

Læs mere om strategikurset og tilmeld dig her.

Kurset henvender sig til virksomhedsejer- og ledere, bestyrelsesmedlemmer, administrerende direktører, HR-, økonomi- og salgsdirektører, som har ressourcerne til selv at arbejde med strategi, men mangler metoder og værktøjer til at få strategien til at virke! Strategikurset ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!” er baseret på bestseller-bogen ”Strategi i vindervirksomheder” skrevet af strategisk rådgiver Mikael Vest, Vinderstrategi A/S, samt det unikke Vinderstrategi® koncept. Styrken ved strategikurset er, at det henvender sig til alle uanset virksomhedstype og hvilke tidligere strategimodeller virksomheden har anvendt.

Riv 3 dage ud af kalenderen og få:
• Sammenhængskraft mellem teoretiske værktøjer og den praktiske verden, som du med det samme kan videreføre i din virksomhed
• Overblik, inspiration og værktøjer til brug for strategiarbejdet, så du bliver endnu bedre rustet til jeres strategiarbejde, og ikke mindst til implementeringen og eksekveringen af jeres strategi
• Metoder, der sikrer involvering af topledelse og de vigtigste stakeholders i strategiarbejdet
• Systematisk og klar struktur for jeres strategiarbejde
• Indblik i hvad andre danske virksomheder gør – viden om hvad der virker, og hvad der ikke virker
• Rig mulighed for at netværke og skabe nye bekendtskaber med fælles interesser
• Certificering som VinderstrategiGuide™ — dit bevis for, at du kender og kan vejlede omkring det unikke Vinderstrategi® koncept.

Læs mere om strategikurset “Fra god til vindervirksomhed®  – få strategi til at virke i praksis!”og tilmeld dig her.

Har du brug for en Vinderstrategi®, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.