Undersøgelser viser, at strategiarbejde for ofte fejler, fordi den lærte teori omkring strategi al for sjældent anvendes i den praktiske eksekvering. Desuden viser erfaringer, at der ofte opstår problemer ved selve eksekvering og implementering af strategien. En strategi kan være nok så god, men hvis virksomheden ikke lykkes med at eksekvere og implementere den, kan strategiarbejdet ende med at gå tabt og forblive noget, som virksomheden har i et ringbind. Når virksomheder arbejder med deres strategi, er det alfa omega at have fokus på både udarbejdelsesfasen og implementeringsdelen af strategien.

Det unikke Vinderstrategi® koncept
Det unikke Vinderstrategi® koncept er udviklet på baggrund af stor praktisk erfaring og teoretisk viden. Det som er helt særligt ved det unikke Vinderstrategi® koncept er at eksekveringen og implementeringen af strategien tænkes ind fra start. Læs her hvad Tonny Thorup fra BusinessAalborg siger om det unikke Vinderstrategi® koncept og implementeringsdelen:

Vi valgte Vinderstrategi A/S fordi vi kender flere virksomheder som har stor gavn af samarbejdet med Vinderstrategi A/S og vi ville gerne have nogle, som er stringente, agile i forhold til vores situation, målrettede, professionelle og gode til at sætte retning.
Vinderstrategi A/S er desuden gode til at følge op, holde os på sporet, føre os sikkert igennem processen ved hele tiden at fortælle, hvor i processen vi er, og hvor vi skal hen. Desuden har Vinderstrategi A/S et særligt fokus på implementeringsdelen, hvilket adskiller sig en del fra andre strategikoncepter.
Vinderstrategi A/S’ koncept er meget gennemarbejdet og passer godt til offentlige virksomheder, der ønsker at tage en mere business-rettet tilgang til strategiarbejdet.
Vi har en fortrolighed med hinanden, så vi er trygge ved at langvarigt samarbejde. Jeg havde en forventning om et professionelt produkt og en skarp proces. Det fik jeg og mere til!

Læs flere referencer her

Strategikurset: ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategien til at virke i praksis!:

På strategikurset ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategien til at virke i praksis!” bliver du taget med på en rejse gennem strategiens verden, hvor du bliver uddannet i det unikke Vinderstrategi® koncept og bliver certificeret VinderstrategiGuide™. På kursets tre dage får du metoder og værktøjer, så du fremadrettet kan guide din virksomheds strategiarbejde.
Læs mere og tilmeld dig strategikurset her.

Har du brug for en Vinderstrategi® så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.