StrategiI mange virksomheder lider strategien under driften – forstået på den måde at driften fylder så meget, at der ikke er tid til det strategiske arbejde. Det kan have en stor negativ effekt på den lange bane, for det er i strategien, at kursen udstikkes. At drifte uden en strategi er som at køre bil med bind for øjnene.

Det kan med andre ord næsten kun gå galt. Uden strategi overlader I jeres virksomheds skæbne til tilfældigheder. Det sker ikke i vindervirksomheder, hvor man fokuserer benhårdt på det strategiske arbejde. Og når det er en prioritet, forstyrrer det ikke driften. Tværtimod.

Få overblik over virksomhedens strategiske arbejde
Download denne tjekliste med 13 anbefalinger til strategisk lederskab, som I kan bruge som et dialogværktøj. Med tjeklisten kan I danne jer et overblik over, hvilket strategisk arbejde, I står overfor.
Arbejdet med at skabe en Vinderstrategi® for jeres virksomhed bør ikke vente.

  • Afsæt ressourcer både i tid og penge
  • Arbejde struktureret med strategiudviklingen
  • Involvere organisationen så ejerskab sikres

Strategi er noget, vi gør
Det strategiske arbejde foregår måske primært på lederniveau, men alle i virksomheden skal kende strategien og deres roller for at understøtte og trække i den rigtige retning. For lige som det gælder med driften er strategi er ikke noget, vi har – det er noget, vi gør.

Har du brug for nyt input til, hvordan du og kan tænke ud af boksen og tage et proaktivt mindset i arbejdet med din virksomheds strategiske forretningsmodel? Så kontakt os her for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter eller Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.