gratis morgenmødeMangler du konkrete råd og inspiration til, hvordan du kan få strategien til at virke? Så er der hjælp at hente her…

Vinderstrategi A/S slår nemlig dørene op for et helt nyt og gratis morgenmøde, hvor du kan få inspiration til, hvordan du kan skabe en Vinderstrategi® og komme i mål med strategien. For hvad er en Vinderstrategi® egentlig? En Vinderstrategi® er en ambitiøs og skarp strategi der beskriver hvor virksomheden er om nogle år, samt de væsentlige tiltag, kernekompetence(r) og fravalg der er nødvendige for at nå dertil.

Det unikke Vinderstrategi® koncept

På dette morgenmøde vil du blive introduceret for det unikke Vinderstrategi® koncept. Det unikke ved konceptet er, at strategiudvikling kombineres med implementering, hvorved der skabes en Vinderstrategi® som både ledelsen og medarbejderne har ejerskab over. Samtidig sikres det, at strategien er noget virksomheden arbejder efter og ikke blot er noget virksomheden har.

En Vinderstrategi® bygger på 3 grundlæggende faser. I fase 1 kortlægges virksomhedens strategiske situation som den ser ud i dag. I fase 2 defineres virksomhedens fremtidig ønsket position.  I fase 3 lukkes gabet mellem virksomhedens nutid og fremtid, hvilket gøres ved at udarbejde en action plan med strategiske initiativer, som er fordelt under 3-5 kampe der skal vindes. Ved at følge det unikke Vinderstrategi® koncept, får virksomheden altså en Vinderstrategi® der virker!

Tilmelding

Vil du høre mere om det unikke Vinderstrategi® koncept så tilmeld dig morgenmødet som er gratis og finder sted:

I København, den 7. december 2018 – EKSTRA
Hos Audi Gladsaxe, Turbinevej 1, 2860 Søborg

I København, den 11. december 2018 – FULDT BOOKET!
Hos G. Tscherning A/S, Guldalderen 32, 2640 Hedehusene

I Aalborg, den 12. december 2018 FÅ PLADSER TILBAGE!
Hos STORM Advokatfirma P/S, Tankedraget 7, 5. sal, 9000 Aalborg

I Aarhus, den 13. december 2018 FULDT BOOKET!
Hos Waoo A/S, True Møllevej 9, 8381 Tilst

Program for alle tre morgenmøder
Kl. 08.00: Indskrivning og morgenmad
Kl. 08.30: Det unikke Vinderstrategi® koncept
Kl. 09.30: Netværk og tak for i dag

Du kan sikre dig en plads ved at sende din tilmelding incl. navn, titel og virksomhedsnavn til Pernille Rügge på rugge@vinderstrategi.dk. Der er begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først-til- mølle princip. Bemærk, at der er en no-show fee på 500 kr. I er velkommen til at deltage flere fra samme virksomhed.

Læs hele invitationen til morgenmøde: Få inspiration til at udarbejde jeres egen Vinderstrategi® her.

Har du brug for en Vinderstrategi® så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.