strategikursus

 

Står du overfor et kommende strategiarbejde i din virksomhed, men mangler praktisk anvendelige metoder og værktøjer til at få strategien til at virke? Så har du chancen for at komme med på vores helt nye strategikursus, hvor du vil blive certificeret i det unikke Vinderstrategi® koncept. Du får din strategiske værktøjskasse fyldt op med metoder og værktøjer til, hvordan din virksomhed får strategien til at virke og bliver en vindervirksomhed®.

Her er 3 grunde til, at du skal tilmelde dig dette strategikursus:

1. Din virksomhed har ressourcerne til at arbejde med strategi selv, men mangler praktisk anvendelige værktøjer og metoder
På strategikurset vil du få værktøjer, som sikrer at du bliver endnu bedre rustet til strategiarbejdet og ikke mindst til implementeringen og eksekveringen af din virksomheds strategi. Herudover vil også få metoder, som sikrer involvering af topledelsen og de vigtigste stakeholders i strategiarbejdet.

2. Din virksomhed mangler overblik samt en systematisk og klar struktur for strategiarbejdet
På dette strategikursus vil du blive uddannet i det unikke Vinderstrategi® koncept, hvor strategiarbejdet inddeles i tre faser: nutid, fremtid og action. Denne unikke struktur sikrer, at virksomheden hele tiden bliver på rette spor i strategiarbejdet og kommer igennem alt fra A til Z på en struktureret og effektiv måde, der sikrer dokumenterbar værdiskabelse.

3. Din virksomhed mangler inspiration og sparring
På strategikurset vil du også få indblik i hvad andre danske virksomheder gør – viden om hvad der virker og hvad der ikke virker. Vinderstrategi A/S har mere end 300 strategiske projekter i bagagen og dermed masser af erfaringer og viden at dele ud af.

Læs her hvad CEO, Jørgen Stensgaards, Waoo A/S siger om det unikke Vinderstrategi® koncept:

”Vi skulle i gang med det vi vurderede til at være en stor omvæltning i forhold til den kommende strategi og valgte Vinderstrategi A/S grundet deres gode koncept, anbefalinger og store erfaring inden for kompliceret ejerskabs-struktur.
Lige fra starten følte vi en stor professionalitet fra Vinderstrategi A/S, en nærhed og forståelse for vores situation. Vinderstrategi A/S har på kort tid vist, at de forstår vores forretning omend den er lidt kompleks. Samtidig har vi fået et uformelt samarbejde, hvor vi kan sige tingene lige ud, have fokus på opgaven, men samtidig have det sjovt for lige at bryde alvoren en kort stund.
Der blev sat en hidtil for os ukendt struktur på strategiarbejdet, der har klædt os på til den kommende implemen-tering af strategien således, at det også får liv. Det har været en intens, men fantastisk struktureret og effektiv proces, hvor Vinderstrategi A/S’ store erfaring, viden og indsigt er kommet i spil. På møderne er vi blevet udfordret og har hele tiden kunne se formålet med processen. Vi har følt os trygge hele vejen og er sikre på, at Vinderstrate-gi A/S kan bidrage positivt til at udfordre vores forretning også i fremtiden.
Jeg havde store forventninger til Vinderstrategi A/S og de leverede varen og faktisk også over forventningerne. Programmet var stærkt og skarpt, så vi altid fik fat i det væsentlige og til sidst på dagen kom vi i mål med dagens opgaver, selvom der var nogle afstikkere i løbet af dagen. Det var super godt styret og faciliteret.
Hvis vi ser på de muligheder strategien åbner for os og de interne ændringer, der er lagt op til, vil de penge vi har brugt på at få faciliteret strategiarbejdet hurtig være tjent hjem!”

Læs flere referencer her.

Strategikurset henvender sig til virksomhedsejer- og ledere, bestyrelsesmedlemmer, administrerende direktører, HR-, økonomi- og salgsdirektører.

Læs mere om strategikurset og tilmeld dig her.

Har du brug for en Vinderstrategi® så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.