vinderstrategiEt enkelt nytårsforsæt eller konstant fokus på udvikling?

2019 er så småt skudt i gang. For de fleste virksomheder betyder et nyt år nye muligheder som skal jagtes og nye mål der skal indfries. Har I et enkelt nytårsforsæt eller jagter I konstant ambitiøse mål for din virksomhed? Ambitiøse virksomheder ved, at de kan blive bedre og at ingen er perfekte. For dem er det væsentligste i deres strategiarbejde at gøre noget. Strategi er ikke noget, som vindervirksomheder opbevarer i et ringbind, men derimod noget som ledelse og medarbejdere udfører i praksis.

Få en Vinderstrategi® og bliv en vindervirksomhed®

Gør lige som Stenhøj Holding A/S få en Vinderstrategi® og bliv en vindervirksomhed®. Igennem mange år har vi samarbejdet med CEO Søren Dyøe Madsen og hele teamet fra Stenhøj Holding A/S omkring deres strategi for at sikre en markant global position på det automotive marked. Læs her hvad CEO, Søren Dyøe Madsen, Stenhøj A/S siger om at få en Vinderstrategi® og resultatet af samarbejdet:

  • ”Det bedste resultat i 100 år skabt på et fundament som er blevet endnu stærkere med en konsekvent Vinderstrategi® i de største selskaber
  • Vækst på 60% indenfor en 5 årige strategiperiode
  • Position som markant global spiller på det automotive marked”

Læs også hele referencen fra Stenhøj Holding A/S

STENHØJ Gruppen er danskejet og beliggende i Jylland, Danmark. STENHØJ som virksomhed, blev grundlagt i 1917, og har siden specialiseret sig indenfor de samme tre forretningsområder, dvs. løftere, kompressorer og hydrauliske presser. Det fjerde forretningsområde blev tilføjet i 1993 – nemlig service. STENHØJ er først og fremmest en samling af mennesker med følelser, ideer og visioner. Med andre ord, spiller deres personale en stor rolle i virksomhedens generelle kvalitetsniveau. Virksomheden har opbygget et team af højt kvalificerede medarbejdere, der besidder engagement, kreativitet og viden til at kunne nå det høje niveau af teknisk ekspertise, virksomheden stræber efter. STENHØJ produkter distribueres gennem eneforhandlere på verdensplan. De tre vigtigste produktgrupper er fremstillet af de enkelte STENHØJ selskaber; den vigtigste målgruppe er den automotive industri.

Læs mere om Stenhøj Holding A/S på deres hjemmeside.

Men hvad er en Vinderstrategi® og en vindervirksomhed® egentligt?

En Vinderstrategi® er en ambitiøs og skarp strategi der beskriver hvor virksomheden er om nogle år, samt de væsentlige tiltag, kernekompetence(r) og fravalg der er nødvendige for at nå dertil. Og en vindervirksomhed® er en virksomhed, der igennem sit strategiarbejde og handlekraftig eksekvering af sin Vinderstrategi® sikrer sig som morgendagens vinder og derved skaber markante resultater, der kan måles på de 4 bundlinjer: økonomi, kunder, samfund og medarbejdere.  Ved at arbejde ud fra en Vinderstrategi® kan virksomheden transformere sig til en vindervirksomhed® og dermed blive morgendagens vinder.

Vores kernekompetence er at få strategi til at virke!

Skal I også have en Vinderstrategi®?

Står I over for et kommende strategiarbejde eller ved at der skal gøres noget ved fremdriften i virksomheden. Og vil du høre mere om, hvordan du ligesom Stenhøj Holding A/S kan få en Vinderstrategi® og blive en vindervirksomhed®?

Så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler ud af strategikisten i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.