Digitaliseringens udfordringerEr du interesseret i at modtage PowerPoints fra det strategiske indlæg ”Opbygning af en dynamisk tilpasset strategi i den 4. industrielle revolution” og få inspiration til, hvordan din virksomhed kan arbejde med strategi i en verden, der ikke står stille? Så læs med her…

Torsdag den 17. januar 2019 inviterede Waoo A/S til VM i håndbold kombineret med et indlæg om strategi og digitalisering, som Vinderstrategi A/S havde fornøjelsen af at afholde.

Indlægget handlede om hvordan virksomheder kan arbejde dynamisk med deres strategi i en omskiftelig verden. Står virksomheden stille i en verden, der udvikler sig, betyder det at virksomheden vil blive overhalet af konkurrenter eller andre som har taget ”kampen” op. Ligesom det danske herrelandshold i håndbold må tilpasse deres strategi på banen, alt efter deres modstandere, kan og skal virksomheder også tilpasse og udvikle deres strategi i forhold til ændringer, der sker i deres omverden.

Læs også ”High performance: Hvad er ligheden mellem topidræt og erhvervsledelse?”

I indlægget blev følgende punkter uddybet:

  • Hvad er strategi?
  • Megatrends – “det går stærkt derude”
  • Sådan gør I – den røde tråd og en dynamisk tilpasset strategi
  • 5 anbefalinger

Ønsker du at få de strategiske guldkorn fra dette arrangements strategiske indlæg, kan du frem til den 15. februar 2019 downloade et uddrag af de viste PowerPoints her.

Vil du høre mere om, hvordan du tilpasser din virksomheds strategi i forhold til de udfordringer digitaliseringer bringer med sig? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler ud af strategikisten i form af videoer, artikler om virksomhedsstrategi og meget mere.