Vil du med til strategiforedrag? Så læs med her…

Onsdag den 10. april 2019, hos Business Institute A/S, Vesterbro 18, Aalborg afholder Vinderstrategi A/S for tredje år i træk strategiforedraget ”Strategi i vindervirksomheder”, som tager udgangspunkt i bestseller-bogen ”Strategi i vindervirksomheder”. Foredraget sætter fokus på strategiarbejde i praksis, og hvordan topledere kan blive bedre rustet til at håndtere strategiske udfordringer. Deltagerne får blandt andet indblik i følgende:

  • Definition af en Vinderstrategi®
  • Karakteristika for en vindervirksomhed®
  • Struktur og overblik i udvikling af en Vinderstrategi®
  • Eksekvering af strategien, herunder dynamisk strategitilpasning​
  • Faldgruber og gode erfaringer​

Foredragsholder er strategisk rådgiver, Mikael Vest, Vinderstrategi A/S som er forfatteren bag bogen ”Strategi i vindervirksomheder” og som har mangeårige erfaring inden for strategi – både teoretisk og praktisk.

Foredraget er tilegnet MBA-studerende hos Business Institute A/S, men Vinderstrategi A/S råder over et begrænset antal billetter. Så ønsker du også at deltage? Så kontakt Pernille Rügge på mail rugge@vinderstrategi.dk og tilmeld dig. Først til mølle-princip er gældende.

Læs mere Business Institute A/S’ på hjemmeside.

Har du spørgsmål til strategiforedraget, eller ønsker du selv at afholde et strategiforedrag i din virksomhed? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.