Strategikurset åbner op for værktøjskassen, der gemmer på erfaringer fra mere end 300 forandringsprojekter og viden om strategi.

Vil du også med på en lærerig rejse ind i strategiens verden, hvor du bliver uddannet i det unikke Vinderstrategi® koncept, så du selv kan guide strategiarbejdet i din virksomhed? Så sæt kryds i kalenderen den 12., 13. og 14. november 2019 og bliv uddannet VinderstrategiGuide™.  Download kursusbeskrivelse.

Strategikurset er praktisk anvendelig med det samme  

Du bliver taget med på en 3-dages rejse, hvor du bliver klædt på fra A-Z indenfor strategi, så du selv kan guide strategiarbejdet i din virksomhed. Du bliver certificeret VinderstrategiGuide™ som er dit bevis for, at du kender og kan vejlede omkring det unikke Vinderstrategi® koncept. I videoen nedenfor kan du se et lille uddrag af kursets indhold:

Læs mere om strategikurset og tilmeld dig her.

Tidligere kursusdeltager Global Business Manager, Carsten Leth, PanAmerican Seed udtaler følgende om strategikurset ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke!”:

”Jeg tilmeldte mig strategikurset for at få fyldt op i værktøjskassen, således vi står stærkere rustet til det strategiske arbejde i en international koncern med mange forskellige opfattelser af hvad strategisk arbejde er og ikke mindst hvordan processen skal gribes an. Og det må man sige jeg har fået.

Det vil helt sikkert være “øjenåbner” for mange, hvordan strategiarbejdet skal struktureres og hvor vigtigt det indledende analysearbejde er, for at sikre succes med sit strategiarbejde. Det var et rigtig godt kursus, og jeg har fået meget med hjem som kan bruges i praksis.

Vinderstrategi A/S var rigtig gode til at sammenkoble teorien over på praktiske eksempler. Samtidig kan jeg godt lide at Vinderstrategi A/S, kalder ”en spade for en spade”. De gør det nemt for folk som mig, der har en praktisk baggrund, at forholde sig til de mange nye begreber og metoder, der er væsentlige for at få det fulde udbytte ud af den investering som strategisk arbejde er. Derudover gav gruppearbejdet en god forståelse for hvordan vi kan anvende værktøjerne i praksis, hjemme i ens egen virksomhed.”

Læs flere referencer her.

Har du spørgsmål eller kommentarer til overstående, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram og YouTube hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.