AI

Kunstig intelligens også kendt som AI er et af de hotteste emner i 2019 for virksomheder at have fokus på. Hent gratis inspirations PowerPoints fra AI eventet ”Kunstig intelligens – fra hype til hverdag”, og få inspiration til, hvordan I tænker AI ind i jeres Vinderstrategi®

Torsdag den 9. maj 2019 var Vinderstrategi A/S ved strategisk rådgiver og kommerciel direktør Sanne Markwall inviteret til at holde et indlæg ved AI eventen ”Kunstig intelligens – fra hype til hverdag” i Aarhus.  Formålet med eventen var at give inspiration samt en jordnær tilgang til et af de vigtigste teknologiske områder for virksomheder. Vinderstrategi A/S bidrog med indlægget ”Tænk AI ind i jeres Vinderstrategi®” som fokuserede på følgende spørgsmål:

  • De 2 vigtigste pointer i jagten på AI relevante områder
  • Søg inspiration fra andre brancher og andre lande
  • Inddrag jeres kunder i jagten på AI relevante områder
  • Søg inspiration i jeres eget ”motorrum” og inddrag medarbejderne
  • Arbejd med scenarier for fremtiden for at hæve overliggeren
  • Fra science fiction til konkret handling…
  • Konkret kundecase…

Er du også interesseret i at få inspiration til, hvordan du tænker AI ind i din virksomheds strategi? Så download gratis inspirations PowerPoints her fra dagen. De viste PowerPoints kan downloades frem til den 4. juni 2019.

I forbindelse med AI-eventen har Århus Stiftstidende lavet et interview ”I Kina køber de ind på deres glatte ansigter” med strategisk rådgiver og kommerciel direktør Sanne Markwall. I interviewet fortæller Sanne Markwall om sin high-tech tur til Kina, som Vinderstrategi A/S deltog i, i marts 2019, og hvordan Kina er meget langt fremme i brugen af kunstig intelligens i deres forretningsmodeller.

Læs også ”Lad os massivt kopiere Kina”

Konkret case: Stenhøj Holding A/S har tænkt AI ind i deres Vinderstrategi®

Under AI-eventen blev en konkret case også fremlagt – Stenhøj Holding A/S som har succes med at tænke kunstig intelligens ind i deres Vinderstrategi®. Stenhøj Holding A/S anvender flere digitale løsninger og som CEO, Søren Madsen udtaler har de opnået fremtrædende resultater såsom:

  • Det bedste resultat i 100 år skabt på et fundament som er blevet endnu stærkere med en konsekvent Vinderstrategi® i de største selskaber
  • Vækst på 60% indenfor en 5 årige strategiperiode
  • Position som markant global spiller på det automotive marked

Læs mere om Stenhøj Holding A/S på deres hjemmeside.

Vil du også have input til, hvordan du tænker kunstig intelligens ind i din Vinderstrategi®? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram og Youtube, hvor vi deler ud af strategikisten i form af videoer, artikler om virksomhedsstrategi og meget mere.